Νομίζω ότι όλοι συμφωνουμε στο ότι ο Σουμι είχε το χάρισμα!
Η κυρια διαφωνια δεν ειναι για το πόσο ταλαντουχος είναι αλλά για το ηθικο του θεματος.
Ολοι οι ανθρωποι που ασχολουνται με πραγματα ανταγωνιστικά, πόσο μάλλον αγωνες, και είναι πρωτοι εχουν εναν εγωισμό που μπορει να τους παρασυρει. Εχουν μόνο ένα στόχο, να είναι πρωτοι! Με καθε ανταλλαγμα? Πολλες φορές ναι. Το βλέπαμε παλιοτερα όταν καθε αγωνας ηταν ενα ρισκο για το αν θα συνεχισεις να εισαι ζωντανός και όλοι ετρεχαν. Το βλεπουμε μεχρι τωρα.
Παντα η f1 θα ειναι ο θανατός σου η ζωη μου. Για να επιβιωσεις πρεπει να εχεις γερο στομάχι και συγκεκριμενους στοχους. Για να το κάνεις αυτό πρεπει να κοιτας μόνο το αποτελεσμα. Εαν το κάνεις αυτό θα παρασυρθεις και θα πατησεις επι πτωματων μία ή περισσότερες φορες. Αν σαυτο προσθεσεις ότι είναι μοναδικό αθλημα, οι αντιπαλοι σου είναι 20-οι καλυτεροι του κόσμου- και οι μυθοι του παρελθόντος, ο εγωισμός μεγαλώνει. Δεν υπαρχουν φιλοι, ομαδες, team mates απο κάποιο σημειο και μετα, ειδικα όσο μεγαλωνεις στην f1 γινεσαι μοναδα και θες ενα μόνο πραγμα, να εισαι παντα ο καλυτερος!
Η δόξα είναι εθισμός. Ειδικά για καποιον που την εχει γευτει σε αυθονία. Δεν μπορω να πω ότι εχω δεχτει όλα τα λαθη του Σουμι, αλλά τωρα που κρινω την καριερα του συνολικα, ισως και να τα δικαιολογω, χωρις να τα συγχωρω. Τα μεγαλυτερα ταλέντα εξάλλου είχαν πάντα μεγαλα ελλατωματα.
Παντως ένα ειναι σιγουρο, ειναι ηδη μυθος. Δεν υπάρχει πετρα που να μην τον ξερει. Ακομα και ο πιο ασχετος που δεν έχει πετυχει ουτε σε ζαπινγκ f1 όταν θελει να ονομασει τον άλλον οδηγαρα, λεει 'Σουμαχερ'. Αυτό θα καταφερει κάποιος να του το πάρει? Δυσκολο στο αμεσο μέλλον. Οπως και να το κάνουμε ο Μιχαλης ειναι φαινόμενο!
Good Luck Michael!