-
-
-
Έχει αυτοκόλλητο max power οπότε είναι ότι θέλει.
-
Το σήμα πάντως δεν είναι από επιβατικό Volvo, από κάποιο F12/16 θα το τσίμπησε, rispek!
-
Αντε να σε τρακαρει με αυτο....
-
Σώπα μωρέ που θα τον γράψουν οι τροχαίοι...για +20 στο όριο θα σε γράψουν.
Αυτό ξέρουμε αυτό εμπιστευόμαστε!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αντε να σε τρακαρει με αυτο....Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι δυστυχώς...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έχει αυτοκόλλητο max power οπότε είναι ότι θέλει. -
@boo,
το Audi απο που είναι??Κάτι μου θυμίζει...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι δυστυχώς...
Αυτή η λαμαρίνα που έχει μπροστά κόβει όλο τον αέρα που πάει στο ψυγείο και είναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ αναμένος ο ανεμιστήρας ψύξης.
-
-
η μοσχαροκεφαλή από το καπό αλα Τexas λείπει μόνο...
-
πως μπορεί και κυκλοφορεί ελεύθερα ο τύπος με αυτό το όχημα; ...μάλλον όταν η αστυνομία τον πετυχαίνει στο δρόμο έχει μυστική αποστολή ή καταδιώκει κάποιον ύποπτο...
Έχει και 2 τεράστιες κόρνες επάνω στην οροφή. Δεν συζητώ τι θα γίνει άμα ανάψει τα φώτα του κάνα βράδυ για να κάνει εντύπωση... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
η μοσχαροκεφαλή από το καπό αλα Τexas λείπει μόνο...Αν έβαζαν τέτοιες λαμαρίνες μπροστά στα ψυγεία στο Τέξας δεν θα κρατούσε το αμάξι ούτε μια βδομάδα (υπερθέρμανση).
Φυσικά έχει μπλε λάμπα στα φώτα, 'τύπου' xenon, σίγουρα 100W και πάνω. Βάζω στοίχημα ότι δεν έχει ρελέ (στις μπλε λάμπες), ούτε μεγάλο εναλλάκτη παρά τα φώτα στην οροφή - αν τα ανάψει για καμιά ώρα θα σβήσει το αμάξι από μπαταρία. ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΑΓΚΟΥΡΟΦΤΙΑΞΙΜΟ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτή η λαμαρίνα που έχει μπροστά κόβει όλο τον αέρα που πάει στο ψυγείο και είναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ αναμένος ο ανεμιστήρας ψύξης.
Μάλλον κόβει και τον αέρα που θα έπρεπε να πηγαίνει στον εγκέφαλο του οδηγού, γι' αυτό το έχει κάψει ο άνθρωπος, με αιώνιο εγκεφαλικό κυκλοφορεί. Έλεος με τους ηλίθιους
Ειλικρινά εύχομαι να μην τρακάρει ποτέ του και την πληρώσει κανένας αθώος αυτή τη μαλακία που έχει κρεμάσει στο αυτοκίνητό του
-
-
λευκό παλιό καραμαμά Swift χωρίς καν τάσια εθεάθει να οδηγείται από 50αρα γυναίκα.
ποιό είναι το περίεργο; τα τεράστια bucket καθίσματα μέσα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
η μοσχαροκεφαλή από το καπό αλα Τexas λείπει μόνο...Θα βαλει απο πεζο....
Δεν υπαρχει περιπτωση....
και μονος του να πεσει ο πεζος πανω του, θα πεθανει! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μάλλον κόβει και τον αέρα που θα έπρεπε να πηγαίνει στον εγκέφαλο του οδηγού, γι' αυτό το έχει κάψει ο άνθρωπος, με αιώνιο εγκεφαλικό κυκλοφορεί. Έλεος με τους ηλίθιους
Ειλικρινά εύχομαι να μην τρακάρει ποτέ του και την πληρώσει κανένας αθώος αυτή τη μαλακία που έχει κρεμάσει στο αυτοκίνητό του
Αν πεσει πανω μου ενας τετοιος.....
ΤΗΝ Γ@ΜΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα πληρωσει και για τις γρατζουνιες που μου
ειχαν κανει στο Ε200Κ και τα προβληματα με την μεση που εχω!
Αυτα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ!
Ειχα κοπανησει μ ενα νοικιαρικο, ενα τζιπακι που ειχε τετοια παντου....
Ε!
Προφυλακτηρας, φαναρια, ψυγειο και καπο.... Εγω...
Ενα φαναρακι αυτος....
Λογο 'επικυνδινων μετατροπων' τα πληρωσε ολα αυτος!!! -
Australia Uber Alles!!!!! [#2]