-
Δεν δωροδωκησα κανεναν.Ηξερα οτι ειναι σωστος.
Τωρα που ξαναβλεπω τη φωτο που εβαλε ο αλητης ο ταζιο μου μυριζει photoshop.Κανας chrmes θα το εκανε.Κομμα βλεπεις.
Σαββα εχω το 9300,το κ800 και ενα 750 για τηλεφωνα.Εκλεισε;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΣΙΓΟΥΡΗ η συμφωνία....!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τωρα που ξαναβλεπω τη φωτο που εβαλε ο αλητης ο ταζιο μου μυριζει photoshop.Κανας chrmes θα το εκανε.Κομμα βλεπεις.
Άσε τα ψέμματα. Όπως την έστειλες έτσι μπήκε. Ας πρόσεχες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άσε τα ψέμματα. Όπως την έστειλες έτσι μπήκε. Ας πρόσεχες.
Αλήθεια λέει το έχω δει το μαρέα!
-
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΣΙΓΟΥΡΗ η συμφωνία....!
-
Εγω δεν εστειλα τιποτα.Καποιος χακερ την πηρε.Μπορει να την τραβηξε ο Χρηστος για να την εχει να τη βλεπει τα βραδια.
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω δεν εστειλα τιποτα.Καποιος χακερ την πηρε.Μπορει να την τραβηξε ο Χρηστος για να την εχει να τη βλεπει τα βραδια.Την δείχνω στο ανιψακι μου όταν δεν τρώει.
'Φάε γιατί όταν μεγαλώσεις θα σου πάρω ίδιο' -
Ποιος χάκερ θα ασχοληθεί μαζί σου βρε συ. Είπαμε είσαι ψωνάρα αλλά υπάρχουν και όρια.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μπορει να την τραβηξε ο Χρηστος για να την εχει να τη βλεπει τα βραδια. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ποιος χάκερ θα ασχοληθεί μαζί σου βρε συ. Είπαμε είσαι ψωνάρα αλλά υπάρχουν και όρια.Ψωναρα εγω;
Τρεχα να κρυφτεις.Ειπα οτι δεν θα το βγαλω απ το γκαραζ σημερα.Μη με κανεις και το μετανιωσω.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ποιος χάκερ θα ασχοληθεί μαζί σου βρε συ. Είπαμε είσαι ψωνάρα αλλά υπάρχουν και όρια.
Ψωναρα εγω;
Τρεχα να κρυφτεις.Ειπα οτι δεν θα το βγαλω απ το γκαραζ σημερα.Μη με κανεις και το μετανιωσω.
Οι γείτονες θα μετανοιώσουν που θα σκουπίζουν τα λάδια από το δρόμο μέσα στο κρύο.
-
Εχω ειδικο συστημα ρε.Ανοιγει μια μικρη τρυπα διπλα απ την μπουκα και ριχνει πριονιδι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εχω ειδικο συστημα ρε.Ανοιγει μια μικρη τρυπα διπλα απ την μπουκα και ριχνει κανά κλ..νίδι. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εχω ειδικο συστημα ρε.Ανοιγει μια μικρη τρυπα διπλα απ την μπουκα και ριχνει έξτρα παρθένο λαδι. -
Ειπα κι εγω.Δεν θα το δει ο ταυρος;Το ειδες ε;Σκιαχτηκες;
-
Ου.. τρέμω...
-
Μπορούμε παρακαλώ να επανέλθουμε στο αυστραλοτόπικ και να μην ασχολούμεθα πλέον με ένα από τα αριστουργήματα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο μόνο καγκουρεμένο από τον κάτοχό του δεν μπορεί να θεωρηθεί;
(Πάει, την ψώνισα κι εγώ...)
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μπορούμε παρακαλώ να επανέλθουμε στο αυστραλοτόπικ και να μην ασχολούμεθα πλέον με ένα από τα αριστουργήματα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο μόνο καγκουρεμένο από τον κάτοχό του δεν μπορεί να θεωρηθεί;(Πάει, την ψώνισα κι εγώ...)
Πόσα σε πλήρωσε Καγκοπάσχος?
Australia Uber Alles!!!!! [#2]