-
Σήμερα είδα στην Πειραϊκή ένα ψηλό Χαμερ (μεγάλο και άσχημο, δεν τα ξέρω τα μοντέλα) με κάτι τεράστιες χρωμέ ζάντες (τουλάχιστον 25-30 ίντσες!!!) σαν τα ταψιά που είχαμε στο στρατό και με κάτι λαστιχα φλούδες σαν αυτά που είχαν στα κάρα! Απίστευτη κακογουστιά!
Α, το οδηγούσε γυναίκα!!! Πραγματικά ο,τι πιο άσχημο έχω δει ποτέ μου;
Τι σπατάλη μετάλλου, Θεέ μου! -
-
Jaguar XK έστριψε πριν λίγο από Λευκό Πύργο για ΧΑΝΘ. Δυστυχώς ίσα που πρόλαβα και την είδα
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν έχω κήπο.(δυστυχώς)
Η φωτό είναι σε προάστιο των Αθηνών.Εχω εγω κηπο ρε sv2 αλλα δεν εχω ferrari!!!
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Δεν έχω κήπο.(δυστυχώς)
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Δεν έχω κήπο.(δυστυχώς)
Μετάτρεψε τον κήπο σε μεζονέτες και ίσως δεις φώς.
-
2 x 599
-
Eιδα 2 φορες την μπλε Cobra με τις λευκες ριγες. Την Κυριακη εν κινησει κ την Δευτερα παρκαρισμενη μπροστα απο αμερικανικη μαουνα (sorry, δεν προσε3α τι ηταν).
Επισης την Κυριακη μαυρη βελτιωμενη 930 Τurbo, Vette C5, F360, κοκκινη 996 Targa, δε 8υμαμαι τι αλλο. -
Χθές εθεάθη Merc - CL500 (τελευταίας γενιάς).
Πρώτη φορά την είδα και είναι όντως εντυπωσιακή. Το γιατί δεν πουλάει (στο κοινό φυσικά που απευθύνεται) πάντως μου κάνει εντύπωση.
-
H 'γνωστη' απο τα περιοδικα χρυσαφι Brabus SLK με το full leather interior ε8εα8η στη Βουλιαγμενης.
Φτιαγμενη μπλε/μαυρη Vette C5 στην Ε.Ο. υψος Κηφισιας.
Mαυρη Cayenne Turbo MTM στη Βουλιαγμενης.
Μαυρη Dodge SRT-10 (Viper) επισης στην Βουλιαγμενης. -
μόλις πριν λίγο είδα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου κάτασπρο S3... έκανε όπισθεν βγαίνοντας από το parking, κ μάλλον ο αισθητήρας του port-bagage άναψε... κατέβηκε από τη θέση του οδηγού μια πανέμορφη κοπελάρα, με κοντό μαλλί, κ το έκλεισε με περισσή χάρη...
κ εγώ από πίσω της ακρθβώς την κοιτούσα σαστισμένος... bravo της κοπέλας αυτής...
-
-
Η μητέρα μου με ενημέρωσε μέσω τηλρφώνου ότι εθεάθη κίτρινη Lamborghini Gallardo Cabrio στην Παλλήνη. Αυτά είναι! Βρίσκομαι στην Πάτρα και επιτελώ έμμεσο carspotting και στην Αθήνα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η μητέρα μου με το ζόρι αναγνωρίζει το αυτοκίνητο του αδερφού μου, οπότε πρέπει πραγματικά να της κάνει μπαμ κάποιο αυτοκίνητο για να το προσέξει
-
Aυτο το wannabe Ferrari ειναι μια Toyota Supra με μια Τ88 πάνω..ούτε κι'εγω το ξερα...την ειχα δει πολλες φορες αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω τι ειναι,μεχρι που ενας φιλος μου (καγκουρι) με πηγε στο συνεργειο αυτου που την εχει και την ειδα απο κοντα.
-
Opel GT μαύρο σήμερα το μεσημέρι στην έξοδο Κηφισού προς Δυρραχίου. Είχε ανοιχτή την οροφή και το οδηγούσε ένας 40άρης με μαλλί αλά Klaus Meine (o τραγουδιστής των Scorpions-όταν είχε μαλλιά ). Στυλιστική λεπτομέρεια με σημασία: Ο τύπος φορούσε δερμάτινα μαύρα διάτρητα γάντια , σαν αυτά που φόραγε ο Λώρενς της Αραβίας...Μάλλον για να μη του γλυστράει το τιμόνι στους λεπτούς χειρισμούς...Κοίτα που γίναμε κι εμείς Opelisti (κατά το Alfisti)
-
Το τι αυτοκίνητο κατεβαίνει απο Βουλγαρία είναι άλλο πράγμα. Οι μισοί έρχονται με τα Dacia και τα Lada και οι υπόλοιποι έχουν τις X3 για τα χωράφια. Τις προάλλες σταμάτησε η τροχαία Ferrari F50 με 288 χλμ/ω στο δρόμο απο Σέρρες προς σιδηρόκαστρο
-
-
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Χθές εθεάθη Merc - CL500 (τελευταίας γενιάς).Πρώτη φορά την είδα και είναι όντως εντυπωσιακή. Το γιατί δεν πουλάει (στο κοινό φυσικά που απευθύνεται) πάντως μου κάνει εντύπωση.
δεν πουλαει επειδη ειναι εμφανισιακα πολυ κατωτερη της προηγουμενης cl.
-
Ο χρήστης Sirion έγραψε:
Το τι αυτοκίνητο κατεβαίνει απο Βουλγαρία είναι άλλο πράγμα. Οι μισοί έρχονται με τα Dacia και τα Lada και οι υπόλοιποι έχουν τις X3 για τα χωράφια. Τις προάλλες σταμάτησε η τροχαία Ferrari F50 με 288 χλμ/ω στο δρόμο απο Σέρρες προς σιδηρόκαστροΆσχετο, αλλά γιατί είχα την εντύπωση ότι το ραντάρ δείχνει μέχρι 260?
Carspotting [#2]