-
Κατι σε ΖΚΖ .... ηταν.
-
Το να είπε να ανεβεί μια βολτούλα από τας Αθήνας δεν παίζει δλδ;
Γιατί Αθήνα έχω δει Maranello... Δε θυμάμαι αν ήταν η 550 ή η 575 όμως.
-
-
Παρασκευή πρωί έξω από το King George στο Σύνταγμα ήταν μια Ferrari 430 σε μαύρο χρώμα. Τελικά την έχουμε δει σε όλους τους χρωματισμούς...
-
Bentley Continental GT (ήταν 3-θυρη) στην πλατεία Φιλικής Εταιρίας στο Κολωνάκι με οδηγό ένα Βαρδινογιάννη το όνομα του οποίου δε θυμάμαι Ξέρω ότι έχει παντρευτεί μια ηθοποιό ονόματι Τζένη Αλοιμόνου
-
Τζίνα
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
ΤζίναΈχεις δίκιο, αλλά δεν την ήξερα και από χτες...
-
δεν νομιζω οτι ειναι γνησια ουτε το lancia αλλα ουτε το 306
κοιταξτε διαφορα το πισω φτερο με την πορτα το lancia. -
Αυθεντική 560SEL/W126 σε κοκκαλί χρώμα πριν λίγο!
Απίστευτο αυτοκίνητο και απίστευτη δύναμη! Λατρεύω το σοβαρό λούκ της 126 και νομίζω ότι καμία σύγχρονη ΜΒ (ίσως η 221 αλλά μόνο από μπροστά) δε μπορεί να σταθεί σα λιμουζίνα δίπλα της... -
Πριν από μερικές ώρες γύρισα από 3ήμερο στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού (διαμονή στην Αμφίκλεια / επίσκεψη στην Αράχωβα). Όπως καταλαβαίνετε, τα SUV ήταν περισσότερα από τα λοιπά ΙΧ. Πέρα από τα συνηθισμένα για την περιοχή Cayenne (λιγότερες από πέρισυ), Range Rover Supercharged, Grand Cherokee 5.7, κτλ, εθεάθησαν τα εξής:
- Ford Mustang Gt (σαν αυτό) λίγο έξω από την Αράχωβα.
Ο οδηγός του δοκίμασε να κάνει μία επιτόπου στροφή 180μοιρών στο δρόμο και παραλίγο να το μαζεύει από το χωράφι λόγω λάσπης στο δρόμο. - Audi RS6 Avant παρκαρισμένο σε ταβέρνα λίγο έξω από την Αράχωβα. Είχαμε την 'τιμή' να καθίσουμε στο διπλανό τραπέζι από τον ιδιοκτήτη του κ. Κούγια.
- Hummer H2 έξω από την ίδια ταβέρνα + ένα Hummer αγνώστου μοντέλου στην εθνική στο γυρισμό σήμερα το μεσημέρι.
- Lexus SC430 στην Αμφίκλεια. Δεν είχα ξαναδεί.
Αυτά τα ολίγα!
- Ford Mustang Gt (σαν αυτό) λίγο έξω από την Αράχωβα.
-
Χθες το βράδυ Nissan 300ZX κόκκινο στη Κλεισθένους στο Γέρακα. Όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα θα είναι το ίδιο ξεχωριστό σαν σχήμα και θα εντυπωσιάζει στο πέρασμά του...
-
Citroen C6, απόψε στο Μαρούσι
(κούκλα είναι) -
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Citroen C6, απόψε στο Μαρούσι
(κούκλα είναι) -
καλα στην αραχωβα επειδη ειμαι απο την περιοχη.
θες μπλοκακι για να γραψεις τι κυκλοφορει λες και εισαι σε εκθεση ειναι. -
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
θες μπλοκακι για να γραψεις τι κυκλοφορει λες και εισαι σε εκθεση ειναι.Γράψε για το show του Σαββάτου που είχε τόσο πολύ πάγο που δεν μπορούσαν ούτε οι τετρακίνητοι να κατέβουν νωρις το πρωί (γιατί ήταν κλειστό το χιονοδρομικό τελικά) και αγόραζαν όλοι οι τζιπάτοι αλυσίδες από το μαυραγορίτη που ήταν στημμένος στο κατάλληλο σημείο γιατί αλλιώς είχε χαντάκι ή στούκα με προπορευόμενο!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
θες μπλοκακι για να γραψεις τι κυκλοφορει λες και εισαι σε εκθεση ειναι.Γράψε για το show του Σαββάτου που είχε τόσο πολύ πάγο που δεν μπορούσαν ούτε οι τετρακίνητοι να κατέβουν νωρις το πρωί (γιατί ήταν κλειστό το χιονοδρομικό τελικά) και αγόραζαν όλοι οι τζιπάτοι αλυσίδες από το μαυραγορίτη που ήταν στημμένος στο κατάλληλο σημείο γιατί αλλιώς είχε χαντάκι ή στούκα με προπορευόμενο!!!!
Σε αντίθεση με εμένα (με το Corollaκι μου) κι ένα φίλο (με το 307 του) που είχαμε τις αλυσίδες μας και ανεβήκαμε από τη βόρεια πλευρά του Παρνασσού και κατεβήκαμε από τη νότια χαλαρά (μεσημεράκι κατά τις 12-1).
-
ΑΣΠΡΟ Type R στον παράδρομο του ΣΕΦ
Αποκλείεται να πήγε να πετάξει αετό
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ετσι ειναι στο ελλαδα υπαρχει χρημα για RANGE,ML,X5 αλλα χειμερινα λαστιχα
δεν αγοραζει κανεις -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
AUDI S8 V10 κάτω από το σπίτι μου.Καλοτάξιδο βρε.
Carspotting [#2]