-
Α ναι, 3εχασα!
2 αυτοκινητα πισω απο την GT3 lookalike ηταν το λευκο EVO VII Extreme που κυκλοφορει στα νοτια προαστεια. -
NSU RO80 σε απίστευτ καλή κατάσταση!!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Κριμα ρε γμτ!
Πάντως του sv2 εχει άλλες πινακιδες...
Ναι είμαι καλά.Εσπασε από το πρωί το τηλέφωνο.Μόλις απαντούσα έλεγαν:Ευτυχώς το σήκωσες.
Ρε γμτ τον συνάντησα χθές στις 8 το βράδυ στην γωνία Ανδριανουπόλεως και Αγαίαου ,δεν γνωριζόμασταν αλλά συναντήθηκαν τα βλέματα μας.
Πήγα και στον τόπο του ατυχήματος το πρωί.Ο έλεγχος είχε χαθεί τουλάχιστον 150 μέτρα πρίν το σημείο της πρόσκρουσης.Υπάρχουν ροδιές στον δρόμο.Δεν ξέρω αν πρέπει ν΄ανεβάσω φωτογραφίες.Το αυτοκίνητο το είχε αγοράσει ένας φίλος μου πρίν από 4 χρόνια και κατέληξε στον θανόντα πρίν από μερικούς μήνες.Αστο καλύτερα. Δεν ειμαστε για φωτογραφίες.........
-
αμα οι φωτο δεν περιλαμβανουν το αυτοκινητο δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα.
-
SV2 αν θέλεις, ανέβασε photos.
Eπίσης αν επιτρέπεται, τι αυτοκίνητο αγόρασε ο γνωστός σου που πούλησε την Ferrari στον άτυχο φίλο? -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Κριμα ρε γμτ!
Πάντως του sv2 εχει άλλες πινακιδες...
Ναι είμαι καλά.Εσπασε από το πρωί το τηλέφωνο.Μόλις απαντούσα έλεγαν:Ευτυχώς το σήκωσες.
Ρε γμτ τον συνάντησα χθές στις 8 το βράδυ στην γωνία Ανδριανουπόλεως και Αγαίαου ,δεν γνωριζόμασταν αλλά συναντήθηκαν τα βλέματα μας.
Πήγα και στον τόπο του ατυχήματος το πρωί.Ο έλεγχος είχε χαθεί τουλάχιστον 150 μέτρα πρίν το σημείο της πρόσκρουσης.Υπάρχουν ροδιές στον δρόμο.Δεν ξέρω αν πρέπει ν΄ανεβάσω φωτογραφίες.Το αυτοκίνητο το είχε αγοράσει ένας φίλος μου πρίν από 4 χρόνια και κατέληξε στον θανόντα πρίν από μερικούς μήνες.Γιώργο μέχρι να δούμε με τον Χάρη τις πινακίδες σου, εγώ προσωπικά είχα χ***εί.
Όπως και να 'χει, κρίμα οι άνθρωποι...
-
Στουκαρισμένη Ferrari 430 σε φαναρτζίδικο της πλάκας στην Αμφιθέας.
-
F430 και Μ6 σήμερα στο Ναύπλιο.
Α! και μπόλικα καινούρια ΤΤ! Τι στα κομμάτια, καμιά παρουσίαση είχαν για τους δημοσιογράφους? Αυτοκόλλητα πάντως δεν είχαν...
-
Σάββατο πρωί στην εθνική 760Li Τα λόγια είναι περιττά...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Από πληροφορίες το οδηγούσε με το CST στο OFF>
Γιατι?Γιατι?Γιατι?
-
μπηκα στο τοπικ για να γραψω οτι ειδα καινουριο vaiper κοκκινο στον δρομο θεσσαλονικη-σερρες να πηγαινει με πολλα....
αλλα μολις διαβασα ολα αυτα, μου κοπηκε η ορεξη για τα παντα. εγινα χαλια
πολυ κριμα ρε παιδια
κριμα. -
charger & corvette (παλια) σαββατο βραδυ απο καλλιθεα για ν. σμυρνη
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αν και απο την φωτογραφία φαίνεται ότι ο έλεγχος είχε χαθεί τουλάχιστον 150 μέτρα πριν το σημέιο της πρόσκρουσης και το αυτοκίνητο προσέκρουσε με το πλάι (φαίνεται από τα σημάδια στον δρόμο που αφορούν μεταξόνιο και όχι μετατρόχιο) σε δύο κολόνες διαφημιστικής πινακίδας με αποτέλεσμα να κοπή στα τρία.Με 250χαω, 150 μέτρα δεν είναι τίποτα...
-
S3 με Κοζανίτικες πινακίδες σήμερα! Τεράστια δισκόφρενα!
-
κομπλαρεις....
-
-
Πρώτη φορά σήμερα είδα το νέο Μπράβο.
Από μακρυά ο κώλος του μου θύμισε λίγο το Λεόν πάντως.
Κατά τ' άλλα έχει πολύ ωραίο κόψιμο (αν και έχει πάρει λίγα αναβολικά όπως όλα τα αμάξια πλέον γιατί είναι 'διπλάσιο' από τον προκάτοχο του...)
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
κομπλαρεις....
Απίστευτο...
-
Ειχαμε ρε παιδια 550 maranelo στην πολη μας; Μολις ειδα μια κοκκινη στη Θερμαικου.
-
Πρώτη φορά το ακούω...τι πινακίδες είχε?
Carspotting [#2]