-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κόκκινη 430 παρκαρισμένη πριν 2-3 μέρες διπλοπαρκαρισμένη σε κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων μπροστά από καφετέρια. Όποιος και αν είσαι, είσαι μεγάλος βλάκας.
Μήπως ήταν του 'προέδρου' του ΠΑΣ;
Όποιου και να τανε, ΖΩΟ είναι, όπως και όλοι όσοι παρκάρουνε με αντίστοιχο τρόπο για να πιούνε καφέ.
Θα σου κανει μήνυση,προσεχε!!!
-
Κίτρινη Lamborghini Gallardo την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ στην εθνική Κορίνθου-Πατρών. Προσπέρασε το ΚΤΕΛ λες και ήταν σταματημένο, με τον κινητήρα να βρυχάται Φαίνεται πως έκαιγε πολύ όμως μιας και μετά από 10 λεπτά τον φτάσαμε και πηγαίναμε από πίσω του μέχρι την Ακράτα, στην έξοδο της οποίας έκανε δεξιά
Ασημί Mercedes ML63 AMG σήμερα σε βενζινάδικο λίγο έξω από την Πάτρα. ΘΗΡΙΟ από κάθε άποψη...
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Τζιπ Μιτσουμπίσι ΜΟΝΤΕRO με αμερικάνικες πινακίδες στον Κηφισσό.Ίδιο με το PAJERO ήταν.Έτσι λέγεται στο Αμέρικα;Δεν ξέρω κατά πόσο λέγεται έτσι στην Αμερική πάντως στην Ισπανία λέγεται σίγουρα Montero διότι η λέξη Pajero σημαίνει μ@λάκ@ς.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κόκκινη 430 παρκαρισμένη πριν 2-3 μέρες διπλοπαρκαρισμένη σε κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων μπροστά από καφετέρια. Όποιος και αν είσαι, είσαι μεγάλος βλάκας.
Όποιου και να τανε, ΖΩΟ είναι, όπως και όλοι όσοι παρκάρουνε με αντίστοιχο τρόπο για να πιούνε καφέ.
Ας μου κάνει. Ξέρει τι θα πάρει.
-
O 'αξιότιμος' πρόεδρος του ΠΑΣ κυκλοφορεί με πρίμιουμ αυτοκίνητα
-
Κίτρινη Lamborghini Gallardo την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ στην εθνική Κορίνθου-Πατρών. Προσπέρασε το ΚΤΕΛ λες και ήταν σταματημένο, με τον κινητήρα να βρυχάται Φαίνεται πως έκαιγε πολύ όμως μιας και μετά από 10 λεπτά τον φτάσαμε και πηγαίναμε από πίσω του μέχρι την Ακράτα, στην έξοδο της οποίας έκανε δεξιά
Ασημί Mercedes ML63 AMG σήμερα σε βενζινάδικο λίγο έξω από την Πάτρα. ΘΗΡΙΟ από κάθε άποψη...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Κίτρινη Lamborghini Gallardo την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ στην εθνική Κορίνθου-Πατρών. Προσπέρασε το ΚΤΕΛ λες και ήταν σταματημένο, με τον κινητήρα να βρυχάται Φαίνεται πως έκαιγε πολύ όμως μιας και μετά από 10 λεπτά τον φτάσαμε και πηγαίναμε από πίσω του μέχρι την Ακράτα, στην έξοδο της οποίας έκανε δεξιάΑσημί Mercedes ML63 AMG σήμερα σε βενζινάδικο λίγο έξω από την Πάτρα. ΘΗΡΙΟ από κάθε άποψη...
Λίγη ωρα πριν ηταν σταθμευμενη διπλα στο ρολόι στην Αγ.Ανδρεα,ξερεις,εκει που τελειωνει η Αγ Νικολάου... Κλασσικο σημειο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λίγη ωρα πριν ηταν σταθμευμενη διπλα στο ρολόι στην Αγ.Ανδρεα,ξερεις,εκει που τελειωνει η Αγ Νικολάου... Κλασσικο σημειο..
Ακριβως στο ιδιο σημειο 2 μερες πριν!
Ακουσα οτι ειναι του Προεδρου του Πανηλειακου ή κατι τετοιο τελος παντων...
edit: Για την Lambo λεω εγω...
-
Τι λες ρε λαμόγιο;Ο πρόεδρος του Πανηλειακού εχει το τεραστιο κτιριο διπλα απ το σπιτι μου και ξερω απο πρωτο χερι τι αμαξια εχει.Ασε που ειναι και 60 χρονων.Σιγα μην ειχε Λαμπο. Ασχετα αν εχει 2 jaguar κλπ κλπ...Εμμμ....πετρέλαια ειναι αυτα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι λες ρε λαμόγιο; -
Νταη,βιτσια ειναι αυτα.
-
S3 καινούριο πορτοκαλί παρακαλώ
Αραγμένο έξω από αντιπροσωπεία της ΑUdi και αρχικά νόμισα ότι ήταν ST.Επειδή μου φάνηκε περίεργο Ford έξω από συνεργείο Audi ξανακοίταξα και είδα τελικά τι ήταν...
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
S3 καινούριο πορτοκαλί -
S3 καινούριο άσπρο, χθες βράδυ...
Και καινούριο ττ σήμερα, που δεν μου άρεσε τλκ...
-
Μαύρη BMW 335 Coupe με μπορντώ δερματινο σαλόνι...Είχε έναν ήχο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ας μεινει τουλαχιστον στη μυνηση γιατι εχω ακουσει οτι βαραει κιολας
Ελπιζω το σπιτι σου να μην εχει μαντρα
ειδα μια ΜΛ 63 ΑΜΓ στο χαλανδρι το σαββατο το πρωι....τερας
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
ειδα μια ΜΛ 63 ΑΜΓ στο χαλανδρι το σαββατο το πρωι....τερας
Μπλε;
-
Πηγαίνοντας προχτές προς Πάτρα, μετά την Κόρινθο πέρασε από το άλλο ρεύμα TVR Tuscan με ιταλικές πινακίδες, γαλαζοπράσινο χρώμα *χαμαιλέοντα *και ήχο που σκότωνε...
-
Χθες βράδυ το καινούριο άσπρο S3 άνοιγε στα φανάρια της Τσιμισκή. Εκτός του ότι είναι ζώο, τι ήχος είναι αυτός;;;; Γαμάτος!!!!
-
LEXUS SC400 σήμερα στήν περιφερειακή οδό.Σπάνιο πουλί της δεκαετίας τού '90
Ξένες πινακίδες (μάλλον Ελβετός)
Carspotting [#2]