-
εγω μια φορα κατεβαινα κατι στροφιλικια με το Ραλυ με καμια 60αρια και νεκρα. Ξαφνικα με περασε ο Πατσουρεας με μια 993 turbo κοκκινη με τουλ. τα διπλα ουρλιαζοντας...Ακομα δεν εχω ξεπερασει το σοκ
-
το κόκκινο,το κόκκινο για εμένα παρακαλώ!!!!
EDIT:η diablo είναι ''ανοιχτή'' η έχει διάφανη οροφή?? -
Ο χρήστης teox έγραψε:
το κόκκινο,το κόκκινο για εμένα παρακαλώ!!!!
EDIT:η diablo είναι ''ανοιχτή'' η έχει διάφανη οροφή??H Diablo είναι κανονικά η VT roadster, η οποία είχε σκληρή αφαιρούμενη οροφή. Στην εικόνα φαίνεται αποθηκευμένη πάνω από το καπώ του κινητήρα. Εκείνο που με μπερδεύει είναι τα μη αναδιπλούμενα φανάρια, που έιναι από μεταγενέστερα μοντέλα
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
H Diablo είναι κανονικά η VT roadster, η οποία είχε σκληρή αφαιρούμενη οροφή. Στην εικόνα φαίνεται αποθηκευμένη πάνω από το καπώ του κινητήρα. Εκείνο που με μπερδεύει είναι τα μη αναδιπλούμενα φανάρια, που έιναι από μεταγενέστερα μοντέλα
thanx,googlara και εγώ μετά και ανακάλυψα ότι υπάρχει diablo roadster...
-
delete
-
-
-
Απιστευτη σε μαυρο . Απλα Batmobile !!!
http://www.youtube.com/watch?v=rIa_2ftl ... re=channel
-
-
οτι πιο κακο εχω δει μακραν απαιχτο...
και μια απο μεσα
-
Για οθόνες 1600x1200...
-
-
Ο χρήστης Alfisti89 έγραψε:
η lambo παραμενει ιταλιδα!τελος!απλα μενει γερμανιακαι της βαζουν χερι Γερμανοι...
-
αυτα ειναι.....
λες και ειναι η εγγονη της Κουνταχ -
Υπήρχε ένα τέτοιο κενό στην γκάμα, όπως η Reventon είναι η über-kitsch εκδοχή της Murciellago, έτσι και αυτή θα είναι η αντίστοιχη έκδοση για την Gallardo
-
-
αυτό είναι αμάξι... τι να πεις
-
γινεται robot μετα?
-
Περισσότερο ενδιαφέρον έχουν οι πληροφορίες που το συνοδεύουν. 0-100 σε 2.5s χάρις τα 999 κιλά που οφείλονται στο ότι το μεγαλύτερο τμήμα του αυτοκινήτου είναι κατασκευασμένο από ψευδο-ανθρακόνημα, το οποίο εξελίχθηκε από την Lamborghini, η οποία και το κατασκευάζει, σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία Boeing (κάτω κάτω) .
-
Ο Batman ζει!!!
Lamborghini Forum