-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ωπα παιδες επειδη εδω κ πολλες μερες λειπω απο Αθηνα, εχει πεσει στρουμφιαση στο κεντρο?Στην Β. Κωνσταντίνου λίγο πριν την Πινακοθήκη όπως ανεβαίνεις έχει στήσει σκούπα κανονική η Τροχαία Καισαριανής τις τελευταίες ημέρες..... νομίζω κάποιος απο δω τους τίμησε κιόλας!!!!!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ωπα παιδες επειδη εδω κ πολλες μερες λειπω απο Αθηνα, εχει πεσει στρουμφιαση στο κεντρο?με μια λεξη. ΝΑΙ. αν και απ'οσο εχω δει, σταματανε κυριως παπακια και δακτυλιο. -- οπως παντα.
χθες βραδυ ειχε και στην παραλιακη στο ρευμα προς αθηνα, στο υψος της αλιμου, με αρκετους αστυνομικους, σταματημενα μονο αυτοκινητο ειδα, για ελεγχο προφανως -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ωπα παιδες επειδη εδω κ πολλες μερες λειπω απο Αθηνα, εχει πεσει στρουμφιαση στο κεντρο?
με μια λεξη. ΝΑΙ. αν και απ'οσο εχω δει, σταματανε κυριως παπακια και δακτυλιο. -- οπως παντα.
χθες βραδυ ειχε και στην παραλιακη στο ρευμα προς αθηνα, στο υψος της αλιμου, με αρκετους αστυνομικους, σταματημενα μονο αυτοκινητο ειδα, για ελεγχο προφανωςΕίχα πάει Ακρωτήρι και τους είδα γυρνώντας μόνο τέσσερις ήτανε!!!!!!!
-
Πειτε μου τωρα οτι γραφουν για οριο 50...
-
Στο λεμε
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πειτε μου τωρα οτι γραφουν για οριο 50...εντός πόλης είσαι
-
http://video.google.com/videoplay?docid ... iker+ninja
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. STICKY ASAP. Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕ ΤΠΤ. Εδω Ελλαδα ειναι...Γυναικες οδηγοι πανω απ ολα
-
Παίζει να έχει μπει και 15 φορες στο φορουμ αυτο το βιντεο...
-
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει καπου αλλου στο φορουμ.
Προσοχη οσοι κινειστε στην ΕΟ Αθ-Λαμιας και συγκεκριμενα στην καθοδο στο υψος της Κηφισιας.Λογω εργασιων (θα στηθει πεζογεφυρα στο υψος του Λαινοπουλου το ΣΚ) εχουν κλεισει το ενα ρευμα καθοδου στο σημειο αυτο.
Οι μονες πινακιδες που ειδα, ειναι ΜΟΝΟ δεξια, και αναγραφουν οριο 80χλμ το οποιο αυτες τις μερες, λογω αδειων δρομων,κλασικα ολοι γειωνουν με αποτελεσμα φρεναρισματα τελευταιας στιγμης λογω αριστερης στροφης και ελειψη ορατοτητας.Πριν απο λιγο ειδα στο σημειο αυτο, νεαρο με saxo ο οποιος ανοιξε την πορτα (με σταματημενο το Αυτοκινητο) βγηκε εξω και αρχισε να τρεχει σαν τον Κεντερη προς μια BMW που ηταν 2 αυτοκινητα μπροστα.
Ο δρομος ομως ανοιξε,η μπεμπα εφυγε σβελτα και ο τυπος μπηκε γρηγορα στο saxo αφησε μια τετραδα λαστιχα κατω και με χαροτικες σφηνες κυνηγησε τη μπεμπα.Η συνεχεια αγνωστη.Ευτυχως απο σημερα,πεφτει η θερμοκρασια.
-
ε μετά από 2 χρόνια που έκλεισε ο κόμβος λόγω ΟΑ -αλλιώς ακόμα φανάρι θα χάμε -μπήκε η πεζογέφυρα.
Στο μεταξύ άπειροι πεζοί είχαν περάσει απέναντι την εθνική
-
Κάθομαι στο μπαλκόνι και χαζολογάω στο δίκτυο...
Από κάτω περνάει μικρό «παλαιό» (sic) τρίκυκλο από αυτά που κυκλοφορούν gipsy style το οποίο όμως κάνει απίστευτη φασαρία.
Όχι μηχανικό θόρυβο όμως αλλά μεταλλικό.Κοιτάω καλύτερα και βλέπω ότι η πίσω του δεξιά ρόδα είναι μόνο με τη ζάντα...
-
Ο χρήστης Andreas_A έγραψε:
Ο δρομος ομως ανοιξε,η μπεμπα εφυγε σβελτα και ο τυπος μπηκε γρηγορα στο saxo αφησε μια τετραδα λαστιχα κατω και με χαροτικες σφηνες κυνηγησε τη μπεμπα.Η συνεχεια αγνωστη.Βγήκε και τετρακίνητο Saxo και δεν το πήρα είδηση;
-
Έλα ντε? Βρε λες να την κάνω την μετατροπή?
BTW και επειδή αλλάξαμε σελίδα στα 'Απίθανα' (μεγειές! ) όσο αφορά αυτό
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=661105#661105
απ' ότι ξέρω ανήκει σε αντιπροσωπεία και είναι διαφημιστικό... -
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/jho ... 484/543423
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/jhon_starlet/25484/543423Προβλέπω φωτιά στην περιοχή που 'κατά τύχη' θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε 2-3 σημεία!
-
Μερικά χιλιόμετρα από το Φισκάρδο, κάποιος ιδιοκτήτης καφέ απηύδησε που το γραφικό χωριουδάκι μαζεύει σχεδόν όλους τους επισκέπτες του νησιού και άλλαξε όνομα στο μαγαζί του:
Κάπου στο Νέο Κόσμο, ο ιδιοκτήτης αυτού του Ίμπιζα κόλλησε ταινία στο σπασμένο του φανάρι, και κάποιος άλλος (προφανώς) έγραψε πάνω: 'Κάποια μέρα θα σε φτιάξω, μην ανησυχείς!'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάπου στο Νέο Κόσμο, ο ιδιοκτήτης αυτού του Ίμπιζα κόλλησε ταινία στο σπασμένο του φανάρι, και κάποιος άλλος (προφανώς) έγραψε πάνω: 'Κάποια μέρα θα σε φτιάξω, μην ανησυχείς!'Συνεργείο η αγάπη σου
κι ήρθα μ' ένα σπασμένο φανάρι...
Συνεργείο η αγάπη σου
κι αν με φτιάξεις μακάρι... -
-
-
BILL33
που τον ξετρυπωσες τον τυπο βρε?
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]