-
sirgus γιατι δεν καταλαβαινεις την λογικη?ετσι σκεφτεται ο Ελληναρας.Κανει την μαλακια αλλα σιγα μην το παραδεχτει θα σε βρισει και απο πανω.και εκει ειναι για τρελο ξυλο.
περπαταω με την κοπελα μου μικρολιμανο σε μια κατηφορα και περναει ενα παπι αρχιζει να κορναρει και λεω ωχ δεν πιστευω να κανει καμια μαλακια.
και ειναι 2 ατομα πανω πατανε κορνα συνεχομενα γυρναει ο πισω λεει κατι και μας πεταει μπροστα μας ενα προφυλακτικο....φυσικα η παλιοκοτα εφυγε και εξαφανιστηκε.
η καγκουρες δεν εχουν οριο πλεον.....
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
sirgus γιατι δεν καταλαβαινεις την λογικη?ετσι σκεφτεται ο Ελληναρας.Κανει την μαλακια αλλα σιγα μην το παραδεχτει θα σε βρισει και απο πανω.και εκει ειναι για τρελο ξυλο.περπαταω με την κοπελα μου μικρολιμανο σε μια κατηφορα και περναει ενα παπι αρχιζει να κορναρει και λεω ωχ δεν πιστευω να κανει καμια μαλακια.
και ειναι 2 ατομα πανω πατανε κορνα συνεχομενα γυρναει ο πισω λεει κατι και μας πεταει μπροστα μας ενα προφυλακτικο....φυσικα η παλιοκοτα εφυγε και εξαφανιστηκε.
η καγκουρες δεν εχουν οριο πλεον.....
Αμα επιτρεποταν η οπλοφορια...
Εκει εσυ απλα μενεις ησυχος και ευδιαθετος, αφου καταλαβαινεις οτι ενω εκεινοι μπορουν μονο να τα πετανε στον δρομο, εσυ μπορεις και τα χρησιμοποιεις.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χθες στη Δαφνη τριανταρης σε παλια κλασσικη Vespa με το φραπε σε ειδικη θηκη στη ζωνη. Πρακτικη και εξυπνη λυση!
Και πως το έπινε μέσα από το κράνος?
Α! Ξέχασα... Που να φοράει κανείς κράνος με τεεεεεέτοια ζεεεεέστη....
Eκτός αν φορούσε κράνος τύπου jet.
Και η λυση στο αινιγμα: Δεν φορουσε κρανος.
Θα μπορουσε ομως να εχει ενα μεγαλο καλαμακι που να καταληγει στο στομα,
ετσι, F1 style -
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Χθες στη Δαφνη τριανταρης σε παλια κλασσικη Vespa με το φραπε σε ειδικη θηκη στη ζωνη. Πρακτικη και εξυπνη λυση!
Και πως το έπινε μέσα από το κράνος?
Α! Ξέχασα... Που να φοράει κανείς κράνος με τεεεεεέτοια ζεεεεέστη....
Eκτός αν φορούσε κράνος τύπου jet.
Και η λυση στο αινιγμα: Δεν φορουσε κρανος.
Θα μπορουσε ομως να εχει ενα μεγαλο καλαμακι που να καταληγει στο στομα,
ετσι, F1 styleΔεν έπαιζα τζόκερ καλύτερα...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
είναι απίστευτο πραγματικά πως κάποιοι πάντως έχουν τόσο θράσος...περνάς με κόκκινο αντί να βάλεις το κεφάλι κάτω και να εξαφανιστείς ...απαντάς κιόλας.τέτοια λογική ποτέ δεν την κατάλαβα...
Αν είχαν έστω και στοιχειώδη ανατροφή θα έβαζαν το κεφάλι κάτω, αλλά ο ψευτοτσαμπουκάς (κατάλοιπο 400 ετών 'συναναστροφής' των προγόνων τους με 'γείτονες') που διδάχτηκαν από το σπίτι τους δε τους το επιτρέπει.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δεν φορουσε κρανος.
Δεν έπαιζα τζόκερ καλύτερα...
Σε μια χώρα που είναι τόσο σπάνιο να δεις κάποιον μοτοσυκλετιστή χωρίς κράνος... απορώ κι εγώ πως σου πέρασε από το μυαλό οτι δε θα φορούσε το κράνος του
Μήπως έχεις μαντικές ικανότητες???
Με φοβίζουν λίγα αυτα τα... μεταφυσικά...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Δεν φορουσε κρανος.
Δεν έπαιζα τζόκερ καλύτερα...
Σε μια χώρα που είναι τόσο σπάνιο να δεις κάποιον μοτοσυκλετιστή χωρίς κράνος... απορώ κι εγώ πως σου πέρασε από το μυαλό οτι δε θα φορούσε το κράνος του
Μήπως έχεις μαντικές ικανότητες???
Με φοβίζουν λίγα αυτα τα... μεταφυσικά...
Δεν έχεις άδικο...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
(κατάλοιπο 400 ετών 'συναναστροφής' των προγόνων τους με 'γείτονες')Μου θύμισες κάτι που άκουσα πρόσφατα και μου άρεσε, νομίζω το είπε ο Ιαβέρης (μπορεί όμως να κάνω λάθος): 'Ο Έλληνας είναι Τούρκος που νομίζει πως είναι Ιταλός'. Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
(κατάλοιπο 400 ετών 'συναναστροφής' των προγόνων τους με 'γείτονες')
Μου θύμισες κάτι που άκουσα πρόσφατα και μου άρεσε, νομίζω το είπε ο Ιαβέρης (μπορεί όμως να κάνω λάθος): 'Ο Έλληνας είναι Τούρκος που νομίζει πως είναι Ιταλός'. Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο!
Τούρκος είναι αυτός και όλο του το σόι.
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Μου θύμισες κάτι που άκουσα πρόσφατα και μου άρεσε, νομίζω το είπε ο Ιαβέρης (μπορεί όμως να κάνω λάθος): 'Ο Έλληνας είναι Τούρκος που νομίζει πως είναι Ιταλός'. Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο!
΄
Συμφωνείς ότι είσαι Τούρκος αλλά νομίζεις ότι είσαι Ιταλός? Εγώ πάλι όχι.Πάντως άσχετα με το παραπάνω εκστομίζονται με χαρακτηριστική ευκολία διάφορα μαργαριτάρια από επώνυμους που και εγώ τους θεωρούσα σοβαρούς οι οποίοι μάλλον θα καταντήσουν καρτούν στο star.
ΥΓ. Αλήθεια το παραπάνω το είπε ο Ιαβέρης??
-
Εγω γιατι νομιζω οτι περιγραφει ΠΟΛΥ πετυχημενα ενα ΜΕΓΑΛΟ μερος των ελληνων ετσι?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω γιατι νομιζω οτι περιγραφει ΠΟΛΥ πετυχημενα ενα ΜΕΓΑΛΟ μερος των ελληνων ετσι?Λάθος. Η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι καλλιεργημένη και ευαίσθητη.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγω γιατι νομιζω οτι περιγραφει ΠΟΛΥ πετυχημενα ενα ΜΕΓΑΛΟ μερος των ελληνων ετσι?
Λάθος. Η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι καλλιεργημένη και ευαίσθητη.
ΟΥΓΚ!*
*μετάφραση: 'ναι, καλά!'
-
Τί υπονοείς με το ευαίσθητη??
-
Θιχτηκαν οι Ιταλοι του forum
-
.......... και βγάζω τον Τούρκο που έχω κρυμμένο μέσα μου ..........
αϊ σιχτίρ τσογλάν μπεζεβένγκ, μπακλαβά χανούμ........
-
Καλό θα ήταν πάντως οι επώνυμοι να μην κάνουν τέτοια blanket statements για εντυπωσιασμό σε πράγματα που δεν έχουν το υπόβαθρο να μιλήσουν. Εκτός κι αν ο κύριος Μαρκουϊζος έχει πτυχίο σε κοινωνιολογία/ανθρωπολογία που δε νομίζω.
-
'ΝΕ ΜULTU TURKUM DIYENE'
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω γιατι νομιζω οτι περιγραφει ΠΟΛΥ πετυχημενα ενα ΜΕΓΑΛΟ μερος των ελληνων ετσι?+1
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω γιατι νομιζω οτι περιγραφει ΠΟΛΥ πετυχημενα ενα ΜΕΓΑΛΟ μερος των ελληνων ετσι?+1
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]