-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και στο μεταξύ...με τα quotes....και να θέλει να διορθώσει κάτι κανείς...δεν μπορεί!
Αναρωτιέμαι γιατι πρέπει οπωσδήποτε να απαντήσουμε σε κάτι που είναι προφανώς αναξιο λόγου!!!!
Εδώ γεμίζουμε σελίδες ολόκληρες με τους 'τυφώνες',στον Firebro θα κολλήσουμε;
Απλά,είναι πολύ δύσκολο να συγκρατηθεί κανείς πολλές φορές!Πολύ-πολύ δύσκολο!Σωστό!!!
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Εγώ τους βγάζω έξω από τα ρούχα τους, οπότε δεν παίζει να παγώνουν με αυτά που λέω...
Γι'αυτο κι εσυ πρόσεξε μην μελανιάσεις.. Οχι από το κρύο, αλλά από το ξύλο!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...εγώ...; ξύλο...;;; από τους καρπαζοεισπράκτορες....;;; XAXAXAXAXAXAXAXAXAA
Ποιοί είναι οι καρπαζοεισπράχτορες που αναφέρεσαι?
edit
FireBro αν νομίζεις ότι θα πάει μακριά η βαλίτσα, σε γελάσανε! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγώ τους βγάζω έξω από τα ρούχα τους, οπότε δεν παίζει να παγώνουν με αυτά που λέω...
Γι'αυτο κι εσυ πρόσεξε μην μελανιάσεις.. Οχι από το κρύο, αλλά από το ξύλο!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...εγώ...; ξύλο...;;; από τους καρπαζοεισπράκτορες....;;; XAXAXAXAXAXAXAXAXAA
Ποιοί είναι οι καρπαζοεισπράχτορες που αναφέρεσαι?
Κοuk, με όλο το σέβας δηλαδή, επιχειρείς να κάνεις διάλογο;
-
Αλήθεια, το ανέκδοτο με τον πελαργό που κουβαλάει έναν 80ετή γέροντα, το ξέρετε;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Αλήθεια, το ανέκδοτο με τον πελαργό που κουβαλάει έναν 80ετή γέροντα, το ξέρετε;Οχι για πες το
-
Απ' ότι βλέπω καταφέραμε να τσακωθούμε και στο τόπικ με τα ανέκδοτα...
Τεσπα, να κι ενα καλούτσικο:
Γινεται συναυλία της Kylie Minogue. Χαμός απο κόσμο, λαοθάλασσα, βγαίνει η Κάιλι στη σκηνή και όλοι αρχίζουν να ζητωκραυγάζουν, σηκώνουν τα χέρια ψηλά, με το που αρχίζει να τραγουδά γίνεται της που*****.
Ξαφνικά, στη μέση της συναυλίας πετάγεται ο Bono των U2 στη σκηνή, σταματά να παίζει η μουσική της Kylie, και όλοι στο κοινό παγώνουν.
Ο Bono φωνάζει: 'Hey people, it's me, Bono! Yeah!'.
Νέκρα απο κάτω, τίποτα δεν κινείται, όλοι ξενερωμένοι.
Συνεχίζει να κάνει τα δικά του ο Bono, χοροπηδάει στη σκηνή κ.λ.π. αλλα ο κόσμος απλά δεν αντιδρά.
Το ηθικό δίδαγμα:
Μπρός στην Kylie τι ειναι ο Bono...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Απ' ότι βλέπω καταφέραμε να τσακωθούμε και στο τόπικ με τα ανέκδοτα...Τεσπα, να κι ενα καλούτσικο:
Είμαι ο μόνος στον οποίο δεν αρέσουν καθόλου μα καθόλου αυτά τα κρύα με τα ηθικά διδάγματα και τις παραφράσεις των παροιμιών;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Απ' ότι βλέπω καταφέραμε να τσακωθούμε και στο τόπικ με τα ανέκδοτα...
Τεσπα, να κι ενα καλούτσικο:
Είμαι ο μόνος στον οποίο δεν αρέσουν καθόλου μα καθόλου αυτά τα κρύα με τα ηθικά διδάγματα και τις παραφράσεις των παροιμιών;
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πολύ καλό αυτό με τον πελαργό αλλά πόσες φορες θα το διαβάσουμε;
Πραγματικα!! Ελεος!!! Θα χει πεθανει ο παππους μεχρι τωρα!
Sorry ρε παιδια δεν το ειχα δει πως ηταν γραμμενο, μου το εστειλαν χθες βραδυ κ το εβαλα αμεσως. Ψοφησα στα γελια μολις το διαβασα!
-
Ως ηθικός αυτουργός του πελαργού, θα ήθελα να παραμείνει η θεματολογία των ανεκδότων στα πτηνά....
Λοιπόν:Μια γυναίκα έχει ένα πρόβλημα με την παπαγαλίνα της η οποία λέει συνέχεια:
'Είμαι πολύ ξαναμμένη, θέλεις να κάνουμε τρελλίτσες;'
Η γυναίκα δεν ξέρει τι να κάνει και μετά από καιρό καταλήγει στον παπά της ενορίας.- 'Παπά μου τo και τo. Τι θα κάνω με την παπαγαλίνα μου; Ο κόσμος που μπαίνει μέσα στο σπίτι μου, την ακούει να λέει αυτά τα πράγματα και δεν ξέρω τi μπορεί να σκέφτονται..'
-'Τέκνον μου μην ανησυχείς, νομίζω πως ξέρω την λύση. Εγώ έχω δύο πολύ θεοσεβούμενους παπαγάλους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ διαβάζουν την Βίβλο και προσεύχονται... Εάν την φέρεις την παπαγαλίνα σου και περάσουν μαζί κάποιο χρόνο ίσως να την επηρεάσουν θετικά και το ρεπερτόριό της να αλλάξει. Τι λες;' - 'Καταπληκτική ιδέα πάτερ!!'
Έτσι την επόμενη μέρα βάζουν την παπαγαλίνα μέσα στο κλουβί. Με το που βλέπει η παπαγαλίνα τους παπαγάλους τους λέει: - 'Είμαι πολύ ξαναμμένη. Θέλετε να κάνουμε τρελλίτσες;' Τότε ο ένας παπαγάλος κοιτάει τον άλλο και λέει:
'Ρε Μήτσο πέτα την Βίβλο... Οι προσευχές μας εισακούσθησαν!!'
- 'Παπά μου τo και τo. Τι θα κάνω με την παπαγαλίνα μου; Ο κόσμος που μπαίνει μέσα στο σπίτι μου, την ακούει να λέει αυτά τα πράγματα και δεν ξέρω τi μπορεί να σκέφτονται..'
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
................. 'Ρε Μήτσο πέτα την Βίβλο... Οι προσευχές μας εισακούσθησαν!!' -
Παιδιά, τα διάβασα μαζεμένα (τις τελευταίες 5 σελίδες) και τρελάθηκα στα γέλια. Ειδικά οι διαφορετικές εκβάσεις του παραμυθιού με τους μεταλλάδες, ήταν απίστευτες...Keep up the good work!
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Screwdrivers ή Κατσαβιδάκηδες. Έχετε διαβάσει το ελληνικότατο και χιουμοριστικότατο αυτό κλασσικό εικονογραφημένο;Πάρτε μια ιδέα κι αν θέλετε μπορούμε να κανονίσουμε να το ανεβάσω κάπου ολόκληρη τη συλλογή 'SCREWDRIVERS-Best of' για κατέβασμα.
Μακαρι να εβγαζαν μηνιαιο περιοδικο...
-
Το κορυφαίο αυτό κόμικ ειναι το πρώτο πράγμα που διαβάζω στο Drive κάθε μήνα.
-
ανέβασέ το Μάνο!!!
-
Μιας και το προηγούμενο δεν ήταν όπως απεδείχθη καλο, ορίστε ακόμα μερικές προσπάθειες (αμερικάνικα):
Two hydrogen atoms walk into a bar. One says to the other, 'Hey, I think I've lost my electron!' The other says, 'Are you sure?' and the first replies, 'I'm positive!'...
A guy holding jumper cables walks into a bar. The bartender says, 'I'll serve you, but don't start anything'....
και το all-time classic:
A neutron walks into a bar and orders a beer. The bartender sets the beer down and says, 'For you, no charge!'
-
Είναι αρκετά μεγάλο (~52 ΜΒ). Μπορείτε να το βρείτε σε μορφή torrent εδώ (απαιτείται δωρεάν εγγραφή):
http://www.blue-whitegt.com/details.php?id=8029 -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Ως ηθικός αυτουργός του πελαργού, θα ήθελα να παραμείνει η θεματολογία των ανεκδότων στα πτηνά....
Λοιπόν:Για δες μια σελίδα πριν απο σένα (165) τι έγραψε κάποιος TakisB.....
-
Το ζεύγος παντρεμένο 50 χρόνια. Μια μέρα στο τραπέζι του πρωινού
λέει η γιαγιά:
-
Σκέψου αγάπη μου, πριν 50 χρόνια καθόμασταν σ αυτό το τραπέζι μαζί.
-
Το ξέρω, απαντάει ο γέρος. Πριν 50 χρόνια καθόμασταν εδώ ολόγυμνοι
σαν πιτσουνάκια και απολαμβάναμε το πρωινό μας.
- Ας ξαναζήσουμε αγάπη μου εκείνα τα όμορφα χρόνια, πρότεινε η γριά.
Έτσι κι έγινε. Έβγαλαν και οι δύο τα ρούχα τους και κάθισαν ξανά.
- Ξέρεις αγάπη μου, είπε η γριά γεμάτη ενθουσιασμό, οι ρώγες μου είναι
τόσο καυτές για σένα όσο ήταν και πριν από 50 χρόνια.
- Δεν εκπλήσσομαι, είπε ο γέρος. Η μία είναι μέσα στο τσάι και η άλλη
μέσα στην ομελέτα!
-
Ανέκδοτα [#2]