-
Πραγματικά όμως, μαζί με τον skye θα φύγω και εγώ (ποιός νοιάζεται, αλλά υγεία ) αφού όμως σας κάνω ρόμπα στις ειδήσεις του σταρ: αλήτες κοντράκηδες εγκάθετοι τα κάνουν λαμπόγυαλο για το ποιό ζώδιο έχει την καλύτερη στρεπτική ακαμψία, και αν ένα ζώδιο με άκαμπτο άξονα από άμαξα έχει καλύτερη συμπεριφορά στον δρόμο από ένα άλλο με αμορτισέρ για καπό.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Α, και κάτι άλλο: Δεν είστε το ζώδιο που νομίζετε ότι είστε!
Ναι, ναι, σωστή η παρατήρηση του ripper... Λόγω της μετάπτωσης του άξονα της γης, οι αστερισμοί που βρίσκονται στον ορίζοντα την κάθε ημερομηνία ΤΩΡΑ είναι σίγουρο ότι διαφέρουν απ' αυτούς που βρίσκονταν ΤΟΤΕ, όταν δημιουργήθηκε ο ζωδιακός κύκλος. Άρα, ΚΑΠΟΙΟΙ από εμάς είναι άλλο ζώδιο...
Πάντως, ναι ρε παιδιά, μην τσακωθούμε για τα ζώδια, θα είναι ύψιστη ανοησία...
(Αν και ξέρω ότι οι Καρκίνοι* είναι όλοι εντελώς κουλοί, δεν είναι άξιοι ούτε ένα S-άκι να στρίψουν, το λέει η Πατέρα κάθε πρωί που τη βλέπω... Άρα, κάποια αλήθεια θα κρύβεται πίσω απ' αυτά. Α, δεν σας είπα... Οι δίδυμοι είμαστε όλοι χεράδες! Τσαγάκι κανένας; )
*(Τυχαία επιλογή του ζωδίου)
-
Ζυγός! Γελάω πολύ όταν σε παρέα οι κοπέλες με ρωτάνε τι ζώδιο είμαι και μετά βγάζουν συμπεράσματα ('είναι προφανές', 'φαινόσουν ζυγός', κτλ).
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
(Αν και ξέρω ότι οι Καρκίνοι* είναι όλοι εντελώς κουλοί, δεν είναι άξιοι ούτε ένα S-άκι να στρίψουν,
Γι' αυτό έχουμε αυτοκίνητα που τα κάνουν όλα για εμάς ! ...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
(Αν και ξέρω ότι οι Καρκίνοι* είναι όλοι εντελώς κουλοί, δεν είναι άξιοι ούτε ένα S-άκι να στρίψουν, το λέει η Πατέρα κάθε πρωί που τη βλέπω... Άρα, κάποια αλήθεια θα κρύβεται πίσω απ' αυτά. Α, δεν σας είπα... Οι δίδυμοι είμαστε όλοι χεράδες! Τσαγάκι κανένας; )
*(Τυχαία επιλογή του ζωδίου)
Όρισε ώρα,τόπο και μέρα και θα ρθω με τσαγιέρα να σε κεράσω ΟΣΟ θες...
Ακούς εκεί οι Καρκίνοι δεν είναι χεράδες... Είπαμε ότι είμαστε ευαίσθητοι,οπότε αγαπάμε το αμάξι μας και στην τελική το ίδιο καταλαβαίνει πως θέλουμε να το οδηγήσουμε και έτσι ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ...
-
Τα ζοώδια να τα πιστεύετε παιδιά
Ξέρει ο Χορταρέας
-
Ρομπεν των Φτωχων....(εννοωντας Τοξοτης ). Ουτε εγω πιστευω στα ζωδια αν και θα παραδεχτω οτι τυπικα πολλες φορες διαβαζω οποτε πεσει ενα περιοδικο στα χερια μου το ζωδιο μου στις τελευταιες σελιδες Διασημοι τοξοτες - Μπραντ Πιττ Κενεντυ Τζουνιορ, Mila Jiovovitc Δεν ξερω αλλον. Οποιος εχει καποιον διασημο Τοξοτη υποψη ας το ποσταρει.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ξέρει ο ΧορταρέαςAυτός με την 360;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ξέρει ο Χορταρέας
Aυτός με την 360;;;
Τό'πιασες το υπονοούμενο έ;
-
Είμαι Τοξότης και τα πιστεύω 100%. Για να αποφασίσω τι αμάξι θα αγοράσω έριξα ταρώ, για να δω ποιες μέρες είναι γρήγορα τα Μέγαρα για να πάω για χρόνο πήγα σε καφετζού και τέλος, για να ξέρω ποιες μέρες οι πλατείες είναι ασφαλείς για drift συμβουλεύομαι τα ωροσκόπια των περιοδικών!!
On a serious note, συνηθίζω να ακούω την επιστήμη, η οποία κατηγορηματικά διαψεύδει οποιαδήποτε επιστημονική βάση στην αστρολογία, συνεπώς, όχι, δεν πιστεύω
Στο κινεζικό ζωδιακό κύκλο είμαι κατσίκα (και δε μασάω ταραμά).
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Για να αποφασίσω τι αμάξι θα αγοράσω έριξα ταρώΠως ειναι το mx-5 στα ταρω??
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
συνηθίζω να ακούω την επιστήμη, η οποία κατηγορηματικά διαψεύδει οποιαδήποτε επιστημονική βάση στην αστρολογία
Η ίδια μας η λογική βρε Θέμη,φτάνει και περισσεύει για να διαψεύσει τήν αστρολογία (και λοιπές 'εξυπνάδες' παραπλήσιες)
-
Δεν λέω οτι πιστεύω αλλά αποκλείεται η θέση των άστρων να επηρεάζει κάτι,όπως γίνεται για παράδειγμα με τη σελήνη και την παλίρροια;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η ίδια μας η λογική βρε Θέμη,φτάνει και περισσεύει για να διαψεύσει τήν αστρολογία (και λοιπές 'εξυπνάδες' παραπλήσιες)Ναι, αλλά η επιστήμη είναι καλύτερο επιχείρημα από τη 'λογική μας'. Η λογική του καθενός σταματά εκεί που ξεκινά η λογική του άλλου, ενώ μερικά πράγματα όπως τα αξιώματα της επιστήμης δε χωράνε και πολλή αμφισβήτηση (αν και ακόμα κι αυτά, αμφισβητίσιμα είναι πολλές φορές).
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Δεν λέω οτι πιστεύω αλλά αποκλείεται η θέση των άστρων να επηρεάζει κάτι,όπως γίνεται για παράδειγμα με τη σελήνη και την παλίρροια;Ναι αλλά η Σελήνη και η παλίρροια εππηρεάζουν τη συμπεριφορά των ανθρώπων;
(και μην μιλήσει κανείς για λυκάθρωπους )Σε κάθε περίπτωση η διαφορά απόστασης Γης - Σελήνης είναι απειροελάχιστη (1,3 δευτερόλεπτα φωτός) σε σχέση με την απόσταση του κοντινότερου άστρου (Proxima Centauri - 4,22 έτη φωτός).
-
Παιδιά, βλέπω πως οι πιο πολλοί έχετε δηκτική-αρνητική άποψη για το θέμα. ΟΚ, δεν υπάρχει (προφανώς) περίπτωση να υποστηρίξω με σθένος (έστω), ότι είστε λάθος, αλλά με κάθε ειλικρίνεια, σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων (ανδρών και γυναικών) που έχω γνωρίσει, υπάρχουν σημαντικές αναλογίες με το τι ζώδια είναι. Αυτά πάντα εκ των υστέρων, για να μη φανταστεί κανείς ότι είμαι προκατειλημμένος εκ των προτέρων..Για παράδειγμα, έχω γνωρίσει σχετικά καλά 3-4 άντρες Αιγόκερους κι άλλες τόσες γυναίκες...Αυτοί όλοι τους σαν άτομα ήταν πολύ συζητήσιμα, με επίκληση της λογικής σε κάθε τους σκέψη/πράξη, εξ ου και καλοί (τουλάχιστον) συνομιλητές μου (ως ταύρου). Από την άλλη τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες είχαν μια σαφή ροπή προς τις σαρκικές και υλικές απολαύσεις, με λίγα λόγια φιλήδονοι-γυναικάδες κλπ (για τις γυναίκες το γνώρισα από 1ο χέρι ). Επίσης, όλοι ανεξαιρέτως, άνδρες και γυναίκες είχαν αρκετά έως πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση του συμφέροντος με τη στενή έννοια του όρου, δηλ. φιλοχρήματοι, παρτάκηδες, συμφεροντολόγοι, κυνικοί όταν ετίθεντο θέματα στενού συμφέροντός τους κλπ... Όταν λοιπόν έχω πρώτα τα παραδείγματα των χαρακτήρων που ανέφερα, κι εκ των υστέρων μαθαίνω τα ζώδιά τους, γιατί να εθελοτυφλήσω και να πω πως απλά δεν υπάρχει συσχετισμός γιατί δεν έχει λογική βάση; Με λίγα λόγια, η πράξη επιβεβαιώνει (σε ικανό βαθμό) τη θεωρία. Μπορώ φυσικά να αναφέρω παραδείγματα κι από αρκετά άλλα άτομα που έχω γνωρίσει και υπήρχαν σαφείς συσχετισμοί των χαρακτήρων τους με τα ζώδιά τους..
-
Διδυμος - ο αλλος πεθανε στη γεννα - και δεν πιστευω φυσικα
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Παιδιά, βλέπω πως οι πιο πολλοί έχετε δηκτική-αρνητική άποψη για το θέμα. ΟΚ, δεν υπάρχει (προφανώς) περίπτωση να υποστηρίξω με σθένος (έστω), ότι είστε λάθος, αλλά με κάθε ειλικρίνεια, σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων (ανδρών και γυναικών) που έχω γνωρίσει, υπάρχουν σημαντικές αναλογίες με το τι ζώδια είναι.Κάτι βέβαια το οποίο έχει και την απλή και λογική εξήγηση, ότι αν ακούς κάθε τόσο απ' όταν γεννηθείς ότι είσαι εγωιστής, αλλαζόνας κτλ, εεεε, κάτι ψιλό θα σου κολλήσει, δεν μπορεί!!!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αν στην Γη κατοικούν 6 δις άνθρωποι, τότε έχεις 6 δισεκατομμύρια **διαφορετικούς **χαρακτήρες. Αν πιστεύεις ότι μπορείς όλους αυτούς να τους 'φακελώσεις' σε 12 κατηγορίες, τότε απλά διαφωνούμε.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από το δίνεις ένα χαρακτηριστικό σε κάποιον (π.χ. εγωιστής), χωρίς καν να τον έχεις γνωρίσει, επειδή γεννήθηκε την τάδε και όχι την δείνα ημέρα.
Υπάρχει λογική απάντηση στην ερώτηση 'πως μπορεί **η μέρα που γεννήθηκες να επηρρεάσει **τον χαρακτήρα σου';Ακριβώς!
Είναι απίστευτο που στον 21ο αιώνα η αστρολογία και οι κάθε λογής παρόμοιες **απάτες **(παντός είδους μαντείες), όπως και οι **έμποροί **τους (πλούσιοι τσαρλατάνοι όπως ο Γιούρι Γκέλερ), επηρεάζουν τόσο πολύ κόσμο. Δύσκολα θα βρεις περιοδικό ή εφημερίδα (ναι, ειδησεογραφική / ενημερωτική εφημερίδα, όχι φυλλάδα) που στο τέλος να μην έχει σελίδα αφιερωμένη στα ζώδια, συνοδευόμενη σχεδόν πάντα από τους ανάλογους τηλεφωνικούς αριθμούς υψηλότατης χρέωσης.
**Κοιμήσου **κόσμε κι η... τύχη σου δουλεύει.
-
Εγω πιστεύω μόνο στο Κινέζικό ωροσκόπιο
Παντως εκεί ειμαι ωραίο ζώδιο ΔΡΑΚΟΣ !!!!!
Βλέπατε στα κακά παιδια τον χορταρέα ;;; Ακόμα γελάω !!!!
Τι ζώδιο είστε; Πιστεύετε στα ζώδια;