-
Ανοίγω αυτό το θέμα, με κίνδυνο να κατηγορηθώ για διάφορα (λέμε τώρα ). Δε ξέρω παιδιά, ειλικρινά κι εγώ πριν 6-7 χρόνια τα θεωρούσα (ψιλο)μπούρδες αλλά, από ένα σημείο κι έπειτα, είδα και βλέπω ακόμα κ σήμερα πως υπάρχει σημαντική σχέση-συνάφεια ανάμεσα σε χαρακτήρες ατόμων και αντίστοιχα χαρακτηριστικά ζωδίων...οπότε, why not? ΄Σκεφτείτε το κι αλλιώς.. Θα είχε ενδιαφέρον πχ αν βλέπαμε συγκεκριμένα, πολυγραφότατα άτομα του forum που έχουν ομοιότητες ως προς τον τρόπο σκέψης, δράσης, γραφής κλπ να ανήκουν στο ίδιο ζώδιο. Δε νομίζετε; Και για να δούμε και τι υπερισχύει στο forum έβαλα και το σχετικό δημοψήφισμα...Η δική μου ψήφος πάει στον αστερισμό του Ταύρου
-
Ανοίγω αυτό το θέμα, με κίνδυνο να κατηγορηθώ για διάφορα (λέμε τώρα ). Δε ξέρω παιδιά, ειλικρινά κι εγώ πριν 6-7 χρόνια τα θεωρούσα (ψιλο)μπούρδες αλλά, από ένα σημείο κι έπειτα, είδα και βλέπω ακόμα κ σήμερα πως υπάρχει σημαντική σχέση-συνάφεια ανάμεσα σε χαρακτήρες ατόμων και αντίστοιχα χαρακτηριστικά ζωδίων...οπότε, why not? ΄Σκεφτείτε το κι αλλιώς.. Θα είχε ενδιαφέρον πχ αν βλέπαμε συγκεκριμένα, πολυγραφότατα άτομα του forum που έχουν ομοιότητες ως προς τον τρόπο σκέψης, δράσης, γραφής κλπ να ανήκουν στο ίδιο ζώδιο. Δε νομίζετε; Και για να δούμε και τι υπερισχύει στο forum έβαλα και το σχετικό δημοψήφισμα...Η δική μου ψήφος πάει στον αστερισμό του Ταύρου
-
-
Δίδυμος και ΔΕΝ τα πιστεύω!!! Με τίποτα και για κανέναν λόγο!
-
Δυστυχώς υπήρξε πρόβλημα με το πλήθος των επιλογών για το σχετικό δημοψήφισμα, εξ ου και η (ομολογουμένως όχι καλή) συγχώνευση...Κρίμα...
-
nasos79, μιλάμε πάντα για χαρακτήρες ανθρώπων κι όχι για προβλέψεις φυσικά του στιλ, αύριο θα είστε έτσι,,, κλπ κλπ..
-
Καρκίνος..
Ευαίσθητος δηλαδή...σαν την καρδιά ενός μαρουλιού...
Για να δούμε και οι άλλοι που ανήκουν..
-
σκορπιος αλλα δεν πιστευω..
μου αρεσει ομως να συζηταω με κοπελες γι'αυτα και να τις κοροϊδευω -
Λέων λέω όταν με ρωτάνε, αλλά δεν με απασχολεί καθόλου!
-
Καρκίνος !...
Σε 10 μερούλες...το γιορτάζω!Αλλά φυσικά, καμμία σχέση δεν έχει με το .... μέλλον μου !
-
Ιχθυόσαυρος!!!
-
κι εγω Ιχθύς, κι εγώ δεν ασχολούμε-πιστεύω
-
Κανένας Ταύρος δεν παίζει ρε παίδες εκτός από την αφεντιά μου;
-
εΓω στΟ ΚονγκΟλεζιΚο ΗμερολΟΓιο θα ΗΜουν στΑνταρ ΓΑΤΑΡΟΣ ΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΟΥΡΑ
-
Αυτό με την κατσίκα, πως το λένε, εργόχειρος.
-
Δίδυμος! Μου χουν πει πως πρόκειται για μια ράτσα παλιοχαρακτήρων, αλλά δεν τους πιστεύω, τα λένε επειδή μας ζηλεύουν!
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
nasos79, μιλάμε πάντα για χαρακτήρες ανθρώπων κι όχι για προβλέψεις φυσικά του στιλ, αύριο θα είστε έτσι,,, κλπ κλπ..Αν στην Γη κατοικούν 6 δις άνθρωποι, τότε έχεις 6 δισεκατομμύρια διαφορετικούς χαρακτήρες. Αν πιστεύεις ότι μπορείς όλους αυτούς να τους 'φακελώσεις' σε 12 κατηγορίες, τότε απλά διαφωνούμε.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από το δίνεις ένα χαρακτηριστικό σε κάποιον (π.χ. εγωιστής), χωρίς καν να τον έχεις γνωρίσει, επειδή γεννήθηκε την τάδε και όχι την δείνα ημέρα.
Υπάρχει λογική απάντηση στην ερώτηση 'πως μπορεί η μέρα που γεννήθηκες να επηρρεάσει τον χαρακτήρα σου';Α, και κάτι άλλο: Δεν είστε το ζώδιο που νομίζετε ότι είστε!
-
aν τσακωθουμε για ζωδια εγω την εκανα απ'τον αντιλογο..
ειπαμε, ο ξεπεσμος εχει και τα ορια του
-
Εγώ Τοξότης, και φυσικά δεν τα πιστεύω!
Αδυνατώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να επηρεάζουν τη ζωή μου μερικά άστρα έτη φωτός μακριάΟ χρήστης ripper έγραψε:
Α, και κάτι άλλο: Δεν είστε το ζώδιο που νομίζετε ότι είστε!Τι εννοείς;
-
Καρκίνος, αν δεν κάνω λάθος... Και όχι, δεν πιστεύω στα ζώδια.
Τι ζώδιο είστε; Πιστεύετε στα ζώδια;