-
Βασίλη, ο Έλληνας κωλώνει να δώσει 50k για... Ντατσούνι, όσο καλό κι αν είναι. Εγώ θα αγόραζα ΑΝΕΤΑ γιατί είναι Μοϊκανός το αυτοκίνητο, αλλά η αλήθεια είναι ότι κινδυνεύεις να το παντρευτείς.
Krus, δεν διαφωνω αλλα πχ. αμφισβητεις οτι μερικα ατομα μπορει πολυ απλα να μην τους αρεσει το αμαξι? Εγω πχ δεν θα το επαιρνα επειδη εμφανισιακα δεν μου κανει το κλικ ας πουμε. Βεβαια σε αυτο που λες δεν εχεις αδικο οπως ειπα.
-
felleas και lkar, σβήνω μηνύματά σας και θα συνεχίσω να σβήνω χωρίς προειδοποίηση. Ελπίζω να μην το τραβήξει κανείς πιο πέρα
[mod]
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Προσωπικά θα παντρευόμουν άνετα την κοπέλα που έχω δει δύο συνεχόμενα πρωινά, περίπου την ίδια ώρα, να οδηγεί ένα υπέροχο μαύρο Z.!!!
είσαι σίγουρός?
τραβέλι είναι....
-
SPIDER εννοειται...αφου εχεις λεφτα να παρεις την τριλιτρη,το σκεφτεσαι??
Μουρη και στυλ
Ασε τα γυφτομερκεντε για τους δηθεν -
Δυστηχως η Brera ειναι οτι καλυτερο εχει να επεισειξει σημερα η Αλφα ρομεο. Σε αντιθεση η SLK 350 ειναι η εξελιξη ενος απο τα πιο επιτυχημενα μοντελα στην ιστορια(σε αντιθεση με τη Brera που αναμενεται να αποτυχει παταγωδως) αλλα με τιποτα το καλυτερο της φιρμας.
Σιγουρα εχουν ακουστει πολλα υπερ της Μπρερα αλλα σιγουρα αν τα λεφτα ηταν δικα τους και τα ειχαν βγαλει με τον κοπο τους θα το σκεφτοντουσαν 100 φορες....
Τις μερσεντες τις εχουν οι Αλβανοι και οι Γυφτοι....
(το αν ειναι μεταχειρισμενες 20-30 ετιας δεν λεει τιποτα) -
Z4 M
Ανάμεσα στα 2 Άλφα γιατί έτσι!Αν βάλεις αυτά τα αυτοκίνητα σε λογική συν-πλην, τα αδικείς
Κοίτα σε ποιό είναι η επιθυμία σου να μπεις μεγαλύτερη, ποιό σε φτιάχνει εν στάσει και κυρίως εν κινήσει;
Μη τρελαθούμε-αυτοκινητάρες και τα δύο. Ούτε τα επιπλέον γκάζια της 350 θα σου λείψουν...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Δυστηχως η Brera ειναι οτι καλυτερο εχει να επεισειξει σημερα η Αλφα ρομεο. Σε αντιθεση η SLK 350 ειναι η εξελιξη ενος απο τα πιο επιτυχημενα μοντελα στην ιστορια(σε αντιθεση με τη Brera που αναμενεται να αποτυχει παταγωδως) αλλα με τιποτα το καλυτερο της φιρμας.
Σιγουρα εχουν ακουστει πολλα υπερ της Μπρερα αλλα σιγουρα αν τα λεφτα ηταν δικα τους και τα ειχαν βγαλει με τον κοπο τους θα το σκεφτοντουσαν 100 φορες....
(το αν ειναι μεταχειρισμενες 20-30 ετιας δεν λεει τιποτα)Η Spider σαν μοντέλο είναι πιο ιστορική από την slk, και μπορεί να συγκριθεί ιστορικά με τις sl.
Eπίσης πως προεξοφλείς ότι θα αποτύχει η spider? H brera πάει πολύ καλα στην Ευρώπη ενώ αναμένετε να είναι και η πρώτη Alfa με την επιστροφή στην Αμερική.
Το ότι τις Μερσεντές τις έχουν οι γύφτοι δεν μου λέει κάτι. Τις έχουν και οι Υπουργοί, και οι βιομήχανοι, και οι εφοπλιστες και οι γιατροί κλπ.
Αν ήθελα να πάρω αμάξι δεν θα έξέταζα ποιοί άλοι το οδηγουν.
-
MERC SLK 350 σε μαυρο για ολα τα γουστα !!!!
για την μερα !
για την νυχτα !
για κυριλε !
για αλητειες !
για κοντρες !
για τσαρκες !
για καμακι !
για ταξιδια !
για ........ !
για ........!
για ......!
για ....!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
(το αν ειναι μεταχειρισμενες 20-30 ετιας δεν λεει τιποτα)Η Spider σαν μοντέλο είναι πιο ιστορική από την slk, και μπορεί να συγκριθεί ιστορικά με τις sl.
Eπίσης πως προεξοφλείς ότι θα αποτύχει η spider? H brera πάει πολύ καλα στην Ευρώπη ενώ αναμένετε να είναι και η πρώτη Alfa με την επιστροφή στην Αμερική.
Το ότι τις Μερσεντές τις έχουν οι γύφτοι δεν μου λέει κάτι. Τις έχουν και οι Υπουργοί, και οι βιομήχανοι, και οι εφοπλιστες και οι γιατροί κλπ.
Αν ήθελα να πάρω αμάξι δεν θα έξέταζα ποιοί άλοι το οδηγουν.
για πλακα τα ειπα αυτα αναφερομενος σε ενα αλλο σχολια ρε συ, ξερω πολυ καλα ποιοι οδηγουν μερσεντες....
Η Spider ειναι ιστορικη αλλα οσο επιτυχημενη ειναι η SLK δεν προκειται να γινει.
Αμφιβαλλω αν παει καλα η Spider μαλιστα το κοβω να πηγαινει χειροτερα απο την προκατοχο της.
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Αμφιβαλλω αν παει καλα η Spider μαλιστα το κοβω να πηγαινει χειροτερα απο την προκατοχο της.Οικονομικά για το Gruppo δεν ξέρω αν θα τα πάει καλύτερη ή χειρότερα, πάντως περισσότερες Brera κυκλοφορούν παρά GTV.
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
για πλακα τα ειπα αυτα αναφερομενος σε ενα αλλο σχολια ρε συ, ξερω πολυ καλα ποιοι οδηγουν μερσεντες....
Έχεις δίκιο, όπως το έγραψα φάνηκε σαν να το είπες εσύ
όσο για την εμπορική επιτυχία πιστεύω ότι σίγουρα δεν πρόκειτε να κοντράρει την slk.
Εδώ το ΤΤ πούλησε τον Ιούνιο 7 και από αρχή χρόνου 38 τεμάχια
Η Ζ4 πούλησε τον Ιούνιο 2 και από την αρχή του χρόνου 50
Μόλις 3 S2000 από τα 18 από αρχή του χρόνου
Μόλις 4 350Ζ τον Ιούνιο και 18 350Ζ από αρχή του χρόνουΗ Brera πάντως παέι καλά(συγκριτικά με Ζ4, ΤΤ, 350Ζ, S2000) με 66 τεμάχια και 23 τον Ιούνιο δλδ περισσότερα από ΤΤ, Ζ4, S2000, 350Z μαζί.
Ξέρω δεν είναι ίδια κατηγορία αλλά πολύ συγγενική και τα παρέθεσα εντελώς για να δέιξω μια τάση.
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Αμφιβαλλω αν παει καλα η Spider μαλιστα το κοβω να πηγαινει χειροτερα απο την προκατοχο της.
Σε βλέπω να πήγαινεις χειρουργείο πολύ σύντομα
-
Αν είχα τα φραγκα δε ξέρω τι θα έπερνα, αυτό που ξερω είναι οτι η ιταλίδα μου χει πάρει τα μυαλά, ειναι αριστουργημα εργο τέχνης ααααχ
πιστεύω να τεκμηρίωσα την αποψή μου και να μην έχουμε τιποτα προβλήματα και μαζικές επιθέσεις
(Βρε λές οι πρώτοι χριστιανοί να τανε αλφίστι γι αυτο τους ρίχναν στα λιοντάρια;)
-
Καλα το ΤΤ λογικο ειναι να μην πουλαει αφου βγαινει το καινουριο σε λιγο καιρο.
Θυμαμοι πολυ καλα οταν ηρθε η SLK στην αντιπροσωπεια και πηγα να ρωτησω, ειχε 8 μηνες waiting list, ενω μεχρι και τον περασμενο Ιανουαριο ειχε 3 μηνες για καινουριο. Περυσι αποτι θυμαμαι πουλησε περιπου 1200 κομματια.
Εντυπωση μου κανει το νουμερο.. μου φαινεται πολυ υψηλο για Brera. -
Ρε παλιοκολλημενοι Ιταλοφιλοι παραδεχτειτε οτι τουλαχιστον η Μερσεντες ειναι κλασεις ανωτερη απο οποιαδηποτε Αλφα ρομεο.
Και εμενα μου κωλοαρεσει η Brera αλλα μετα απο αρκετων ετων εμπειρια με Αλφα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Να τελειωσει το συμβολαιο με την 156facelifted που υπαρχει να απαλλαγουμε απο τις Αλφα μια και καλη.Παρτε το κι αλλιως, η καλυτερη Spider που ειναι και το καλυτερο-ακριβοτερο της φιρμας κοστιζει 50.000+ περιπου και η καλυτερη SLK που δεν ειναι και το καλυτερο της φιρμας κοστιζει 90.000.
Και με το SLK 280 Να το συγκρινεις παλι η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη υπερ της merc. -
MANGO
Ψυχραιμία με τους χαρακτηρισμούς. Και, ακριβότερο δεν σημαίνει απαραίτητα καλύτερο. -
Η 'Φίρμα' είναι η Fiat S.p.a και πουλάει και πολύ ακριβότερα αυτοκίνητα από την Mercedes συμπεριλαμβανόμενης και της αποτυχημένης Maybach....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
MANGO
Ψυχραιμία με τους χαρακτηρισμούς. Και, ακριβότερο δεν σημαίνει απαραίτητα καλύτερο.Ψυχραιμος ειμαι ρε συ. Ισα ισα που οτι εγραψα το εγραψα γελωντας διοτι ειναι πραγματικα πολυ αστειο να λες το 2006 οτι ενα Αλφα Ρομεο ειναι καλυτερο απο ενα Μερσεντες. Εκτος και αν το λες ετσι για να το πεις.
Ποιος ειπε οτι οτι ειναι ακριβοτερο δεν ειναι απαραιτητα και καλυτερο ??
Να μου το πεις για κανενα ρουχο να συμφωνησω αλλα το ρητο οτι πληρωνεις παιρνεις δεν βγηκε ερημιν.Και βασικα απο την οικογενεια τα τελευταια 7-8 χρονια περασαν Golf (προηγουμενο),Αlfa 166 mercedes E 240, Alfa 156, Bmw 520, Saab 9-5 , διαφορα μικρα και τωρα ενα υπεροχο SLK 350 το οποιο ειναι απιστευταμπλ. + το οτι ο κουμπαρος μου εχει μια 147, δηλωνει οτι εχω εμπειρια απο σχεδον ολες τι αλφα αλλα και λιγο απο merc οποτε εχω δικαιωμα να λεω οτι θελω με βαση την εμπειρια μου .
Επειδη το πρωτο καλο αμαξι που πηραμε ηταν Αλφα(ημουν στην τρυφεροτατη ηλικια των 18 τοτε) πιστευα οτι οι Αλφα ηταν το καλυτερο αμαξι, μεχρι που αρχισε να χαλει και να καιει λαδια ... Μετα ηρθε Γερμανικο. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ... λες και πριν ειχα playschool . Ξαναηθελα Ιταλικο μιας και δεν ειχε σβησει η φλογα απο μεσα μου και παρα τις δεκαδες των αντιρρησεων ηρθε μια 156 η οποια με σκατοπροδωσε αφου εμεινε προχτες με τη μανα μου οδηγο εν κινησει και παραλιγο να προκαλεσει ατυχημα..... Και ηταν καλοσυντηρημενη με ελαχιστα χιλιομετρα.
Ο κουμπαρος μου τρελος Αλφιστας πηγε και εδωσε 26.000 για μια 147 με ολα τα εξτρα μεσα πριν απο 2 χρονια... Θελει να την πουλησει(ξεφορτωθει) τωρα και κανενας δεν του δινει πανω απο 13.500...Ο λογος που την πουλαει ειναι οτι του εχει σπασει τα νευρα, ολο θα χαλασει κατι ολο και καποιο λαμπακι θα αναψει και πρεπει να το παει στο συνεργειο για καλο και για κακο. Οταν πηγαινα στο συνεργειο ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οσοι ειχαν Αλφα ηταν παραπονεμενοι....
Η καψουρα θα φυγει και μετα θα αρχισει η συμβιωση και η Αλφα θα σου κανει τη ζωη δυσκολη....Απορω γιατι ο τυπος στη Ελλαδα δεν λεει αυτα τα προβληματα με τα οποια γελανε στον Αγγλικο τυπο.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Η 'Φίρμα' είναι η Fiat S.p.a και πουλάει και πολύ ακριβότερα αυτοκίνητα από την Mercedes συμπεριλαμβανόμενης και της αποτυχημένης Maybach....Ποιες τις Μαζερατι ? Αυτες και αν χαλανε.....
Η Maybach mercedes δεν ειναι ???
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Εντυπωση μου κανει το νουμερο.. μου φαινεται πολυ υψηλο για Brera.
http://www.seaa.gr/data/segments/2006-6-seg.pdf
δεν το γλιτώνεις το 'κόψιμο' μου φαίνεται
krusestern δεν το παρεξηγούμε τον mango, φαίνεται ότι κάνει χιούμορ και τα 'χώνει' με καλή διάθεση
ALFA ROMEO SPIDER NEW OR MERC SLK 350?????