-
Τι λέγαμε;
-
Τώρα Babbis κατάλαβες τι εννοούσα σε εκείνο το post μου?
-
μεγαλΥτερα φρΕνα σε σχΕση με Ενα Αλλο αμΑξι = φρενΑρω καλΥτερα;
πΩς ποΥ πΟτε ρε παιδιΑ;
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
μεγαλΥτερα φρΕνα σε σχΕση με Ενα Αλλο αμΑξι = φρενΑρω καλΥτερα;πΩς ποΥ πΟτε ρε παιδιΑ;
ότι ένα βαρύ αυτοκίνητο χρειάζεται μεγαλύτερα φρένα από ένα ελαφρύτερο, είναι προφανώς λεπτομέρειες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μεγαλΥτερα φρΕνα σε σχΕση με Ενα Αλλο αμΑξι = φρενΑρω καλΥτερα;
πΩς ποΥ πΟτε ρε παιδιΑ;
ότι ένα βαρύ αυτοκίνητο χρειάζεται μεγαλύτερα φρένα από ένα ελαφρύτερο, είναι προφανώς λεπτομέρειες
μα δε λεω το αντιθετο.
αλλά πρωτη φορα ακουω 'μεγαλυτερα φρενα απο εσένα=καλύτερο φρεναρισμα από εσ'ενα'
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
μα δε λεω το αντιθετο.αλλά πρωτη φορα ακουω 'μεγαλυτερα φρενα απο εσένα=καλύτερο φρεναρισμα από εσ'ενα'
έχεις πολλά να 'μάθεις' ακόμα...
-
ειμαι της αρχαιας σχολης λκαρ εγώ.
δεν είδα οτι δεν είδα
-
Ένα ακόμα θέμα που ήταν από την αρχή, από το διάβασμα του τίτλου του, καταδικασμένο να γίνει πεδίο μάχης και να ξεφύγει εκτός θέματος....
Έχοντας εμπειρία και από τα δύο σήματα (με φιδάκι και με αστεράκι) και έχοντας έτσι ξεπεράσει τα σχετικά κολλήματα που έχουν μερικοί (αυτό μάλιστα συνέπεσε με την γνωριμία από κοντά της προπέλας) έχω να πω:
- γρήγορα και τα δύο, σπορτίφ και τα δύο
- κούκλα η ιταλίδα, όχι άσχημη η γερμανίδα
- προσθιοκίνητη τετρακίνηση η ιταλίδα, καλή πισωκίνηση η γερμανίδα
- σκληρή οροφή για ασφάλεια, ησυχία η γερμανίδα
- κόστος χρήσης, κατανάλωση κλπ δεν ξέρω, τα θεωρώ αντίστοιχα και δεν ασχολούμαι...
- θεωρώ πιθανό η γερμανίδα να έχει καλύτερη αίσθηση υλικών και καλύτερη συναρμολόγηση και πιθανόν καλύτερη ποιότητα κύλισης ακόμα κι αν υστερεί σε κάποια ακαμψία...
- θεωρώ πολύ καλά αυτοκίνητα και τα 2
- αλλά κανένα δεν είναι Boxster....
-
κι ουτε προκειται ποτέ να γινει καποιο σαν την boxster...
-
Ρε συ αυτοκινητασπαστη
Βασικα η SLK 350 κοντραρει ανετα και οπουδηποτε την απλη boxster.
Η SLK 55 AMG κοντραρει οπουδηποτε την Boxster S και μαλιστα οπως αναφερει στα σχολια του το αγγλικο CAR κανει τους ιδιοκτητες ολων των BOXSTER να πεταγονται στον υπνο τους.Και εννοουμε στο 90% των διαδρομων που προκειται να κανει στη ζωη του ενας ανθρωπος, δηλαδη εθνικες οδους,η σε καποια μεγαλη λεωφορο και οχι στα λιμανακια η στην Παρνηθα(παρεπιπτοντως πετυχα χτες ενα SLK 55 και ενα Cayman στα λιμανακια να πηγαινουν μαλλια κουβαρια και το Cayman να τιναζεται σαν βελος μετα τη στροφη χωρις να σπινιαρει καθολου ενω το αλλο σπινιαρε στην αρχη και ανοιγε τη διαφορα σιγα σιγα....)
-
καταρχΑς να σε ευχαριστΗσω για αυτΟ
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ρε συ αυτοκινητασπαστηΟσο για αυτΟ:
Βασικα η SLK 350 κοντραρει ανετα και οπουδηποτε την απλη boxster.
Η SLK 55 AMG κοντραρει οπουδηποτε την Boxster S και μαλιστα οπως αναφερει στα σχολια του το αγγλικο CAR κανει τους ιδιοκτητες ολων των BOXSTER να πεταγονται στον υπνο τους.μΑλλον διαφορετικΑ περιοδικΑ διαβΑζουμε και διαφορετικΕς εκπομπΕς βλΕπουμε...
η βΟξτερ Σ στην πΙστα Εριξε σχεδΟν 2 δεΥτερα στην ΣΛΚ 55 ΑΜΓ...
τΩρα Αμα γενικΟτερα εΙναι πιο ολοκληρωμΕνο αυτοκΙνητο, πΑω πΑσο. εγΩ απλΑ αναφΕρομαι σε αυτΟ που εΙπες εσΥ.
-
Το 90% των διαδρομών που κάνει στη ζωή του κανείς είναι εθνικές οδοί ή μεγάλοι λεωφόροι?
-
για να πΑρεις μια 55 AMG και να ξΕρεις πραγματικΑ για τι την παΙρνεις (Οχι μΟστρα απλΑ δλδ και να τη λιΩνεις στις καφετΕριες μπροστΑ) σημαΙνει Οτι τα περισσΟτερα χλμ τα κΑνεις Οπως λΕει ο ΜΑΝΓΚΟΣ.
συμφωνΩ μαζΙ του.
-
oops
-
Καλά δεν εννοούσα αυτό ακριβώς αλλά OK!
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Προσωπικά θα παντρευόμουν άνετα την κοπέλα που έχω δει δύο συνεχόμενα πρωινά, περίπου την ίδια ώρα, να οδηγεί ένα υπέροχο μαύρο Z.!!!
είσαι σίγουρός?
τραβέλι είναι....
Πού κυκλοφορεί αυτή η κυρία;
Τι σημαίνει τραβέλι;
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Τι σημαίνει τραβέλι;
Μπορει να εχετε κανει φανταροι μαζι .Με πιανεις;
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Τι σημαίνει τραβέλι;
had tsoutsouni...
cut tsoutsouni... -
Ρε παιδιά μην τον μπερδεύεται τον άνθρωπο.
Είναι αδερφή 3ου σταδίου... -
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι σημαίνει τραβέλι;
Μπορει να εχετε κανει φανταροι μαζι .Με πιανεις;
Σε πιάνω!
ALFA ROMEO SPIDER NEW OR MERC SLK 350?????