-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
σχετικα με το 2ο τουνελ...αρχικα αυτο ηταν που κατασκευαστηκε 1ο αλλα ποτε δεν προκειτε να τεθει σε λειτουργια γιατι πολυ απλα ποτε δεν καταφερανε να ενωσουνε την μια ακρη του τουνελ με την αλλη...(η διενεξη εγινε ταυτοχρονα και απο τις 2 πλευρες) φημες 8ελουν οτι η μια πλευρα βρε8ηκε 50 μέτρα μακρια απο την αλλη...
Μια φορά από περιέργεια σταμάτησα και πήγα να δω. Εχουν διανοιχτεί καμιά 20αριά μέτρα από κάθε πλευρά και μετά ...βράχος. Εν ολίγοις, έργο-βιτρίνα, πήραν λεφτά για 2 σήραγγες (*) και έφτιαξαν μία.
(*) Στην πραγματικότητα για 4: η στροφή στις κεραίες προβλεπόταν ευθεία με σήραγγα και δεν έγινε επίσης (καλώς για κάποιους αλλά κακώς για τους υπόλοιπους)
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
...Μα στην Ελλαδα ολα ετσι γεινοντε.....
Και επι Ακατανομαστου, για καθαρα προλυπτικους λογους δεν εγεινε κανενα εργο.....
Όχι, Αλέξανδρε, δεν γίνονται όλα έτσι. Δες την Α.Ο. για παράδειγμα του πως μπορούμε να κατασκευάζουμε έργα σωστά.
Ειλικρινά δεν με ενοχλεί αν θέλεις οπωσδήποτε να 'την πεις' στον Μητσοτάκη, αλλά το έργο για το οποίο συζητάμε προκηρύχθηκε, δημοπρατήθηκε, κατασκευάστηκε και παραδόθηκε επί πρωθυπουργίας άλλων τους οποίους δεν βλέπω να αναφέρεις. Λόγω άγνοιας, ή επιλεκτικής μνήμης άραγε;
Η Α.Ο. , νομίζω, είναι ιδιωτικό έργο
Οχι. Η ΑΟ είναι Δημόσιο Έργο με παραχώρηση χρήσης σε ιδιώτη.
-
ειναι δημοσιο εργο συγχρηματοδοτουμενο με ανα8εση σε ιδιωτη (συμβαση παραχωρησης) ανταποδοτικου χαρακτηρα ενταγμενη στα διευρωπαικα δικτυα μεταφορων (ΤΕΝ's)
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...Μα στην Ελλαδα ολα ετσι γεινοντε.....
Και επι Ακατανομαστου, για καθαρα προλυπτικους λογους δεν εγεινε κανενα εργο.....
Όχι, Αλέξανδρε, δεν γίνονται όλα έτσι. Δες την Α.Ο. για παράδειγμα του πως μπορούμε να κατασκευάζουμε έργα σωστά.
Ειλικρινά δεν με ενοχλεί αν θέλεις οπωσδήποτε να 'την πεις' στον Μητσοτάκη, αλλά το έργο για το οποίο συζητάμε προκηρύχθηκε, δημοπρατήθηκε, κατασκευάστηκε και παραδόθηκε επί πρωθυπουργίας άλλων τους οποίους δεν βλέπω να αναφέρεις. Λόγω άγνοιας, ή επιλεκτικής μνήμης άραγε;
Την Α.Ο. δεν την 'κατασκευασαμε' εμεις αλλα οι Γερμανοι.
Τους 'αναθεσαμε' να την φτιαξουν με ανταλλαγμα για 50χρονια να μαζευουν τα διοδια......
Οπως και τον Ελ.Βενηζελο οπως και τα μισα *-γιατι τα αλλα μισα τα τσιμπισανε οι local μεγαλοπατερες και μεγαλο-ευεργετες του εθνους- *Ολυμπιακα εργα.....Δεν 'την ειπα' στον Μητσοτακη για την Προθυπουργια του, και το πολιτικο ποιον του, γιατι
α-ειμουν μικρος τοτε για να ασχολουμαι με πολιτικα
β-σιγα μη διαβαζει ο Μητσοτακης 4Τ....
Εγω αναφερθικα απλα στο θεμα 'γκαντεμης'.
Το τι κανουν οι πολιτικοι μας ειναι κοινο μυστικο...Δεν ειχα σκοπο να ανοιξω κ αλλη πολιτικη συζιτηση.
Καθε φορα που μιλαω για την πολιτικη ζωη του τοπου μας, μου ρχεται ναυτια!Κατα καιρους παρουσιαζω
Επιλεκτικη ακοη
Επιλεκτικη μνυμη
και επιλεκτικη οραση....Μ εχει σωσει...κατα καιρους
-
Μπορεί να θεωρείται δημόσιο έργο αλλά το κέρδος της κατασκευάστριας εταιρείας ειναι η αποκλειστική εκμετάλλευση για κάποια χρόνια. Άρα ουσιαστικά η κατσκευή έγινε σα να ήταν ιδωτικό έργο της εταιρείας και η χρήση (διαχείρηση - επισκευές κ.λ.π.) ακόμα τουλάχιστον ελέγχεται ιδιωτικά.
-
Μπορώ να επαναλάβω την παράκλησή μας για μια μεγαλύτερη προσοχή στην Ορθογραφία ή θα ακουστώ σα σπαστικός 60άρης παππούς?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Μπορώ να επαναλάβω την παράκλησή μας για μια μεγαλύτερη προσοχή στην Ορθογραφία ή θα ακουστώ σα σπαστικός 60άρης παππούς?Ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου να λες δημοσια την γνωμη σου.
Γιατι ρωτας αν μπορεις;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ειναι αναυθερετο δικαιωμα σου να λες δημοσια την γνωμη σου.
Γιατι ρωτας αν μπορεις;;;Έλα... δεν είναι αυθαίρετο να λέω δημόσια την άποψή μου; Δηλαδή δε θα με κυνηγήσει η πολεοδομία;
Πέρα από την πλάκα η έκφραση είναι 'αναφαίρετο δικαίωμα' και όχι 'αναυθαίρετο δικαίωμα'.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ειναι αναυθερετο δικαιωμα σου να λες δημοσια την γνωμη σου.
Γιατι ρωτας αν μπορεις;;;Έλα... δεν είναι αυθαίρετο να λέω δημόσια την άποψή μου; Δηλαδή δε θα με κυνηγήσει η πολεοδομία;
Πέρα από την πλάκα η έκφραση είναι 'αναφαίρετο δικαίωμα' και όχι 'αναυθαίρετο δικαίωμα'.
Ε...για ορθογραφικα ελεγε....
Τι περιμενες;;;;;
..... -
Χαχα, όχι ρε παιδιά, σχήμα λόγου ευγενείας ήταν
Απλά έχει μια ευαισθησία το μάτι μου σε αυτά και γενικά, εφόσον γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες, ας το προσέχουμε λιγάκι -
Απλά έχει μια ευαισθησία το μάτι μου σε αυτά και γενικά, εφόσον γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες, ας το προσέχουμε λιγάκιΈχοντας την ίδια ευαισθησία με σένα, αλλά συνειδητοποιώντας ότι πολλοί (δικαίως ή αδίκως - δεν είναι αυτό το ζητούμενο τώρα) είναι ανορθόγραφοι, θα ήθελα να προτείνω κάτι: να χρησιμοποιούν το firefox. Μπορούν να χρησιμοποιούν plugin με ελληνικό ορθογράφο και έτσι θα βελτιωθεί πολύ η κατάσταση.
-
Απλά έχει μια ευαισθησία το μάτι μου σε αυτά και γενικά, εφόσον γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες, ας το προσέχουμε λιγάκιMa k ego den to pa gia na se prosvalo
Tora poy grafo me greeklish einai kalytera????-exo synithisei na grafo me greeklish.
Kai gia ayto to logo, pote den prosexa tin orthografia....
Prospatho.... -
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=108&page_id=4716*
**6.234.000 **κλήσεις «κόπηκαν» συνολικά από τον Ιανουάριο του 2001 ως τον Οκτώβριο του 2006,
οι οποίες στη συντριπτική τους πλειοψηφία αφορούν τροχαίες παραβάσεις υψηλής επικινδυνότητας.- 2.247.000 από αυτές είχαν ως αιτία την **υπέρβαση **των κατά περίπτωση ανωτάτων ορίων ταχύτητας,
- **866.000 **επιδόθηκαν για μη χρήση **ζώνης **ασφαλείας-
- 1.046.000 για μη χρήση **κράνους **και
- 273.000 για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ.
**Αυτές που αναφέρει το 4T κάνουν σύνολο 4.432.000. Οι υπόλοιπες 1.800.000
κλήσεις που δεν αναφέρονται και αποτελούν το 30% των κλήσεων μήπως είναι
παράνομο παρκαρισμα/διπλοπαρκάρισμα? κλπ **Γιατί δεν αναφέρονται και αυτές?
Αν υποθέσουμε ότι από τις 1.800.000 που δεν αναλύονται οι 1.000.000 ήταν παρκαρίσματος,
και προσθέσουμε 866.000 (ζώνη) και 1.046.000 (κράνος) μάλλον η αστυνομία γράφει
εκ'του ασφαλούς το 50% των κλήσεων σε ζώνη/κράνος/παρκάρισμα.Μήπως κάτι δεν πάει καλά?
Μήν πω ότι δεν περιλαμβάνονται και της δημοτικής αστυνομίας γιατί θα γελάσουμε
-
Με επιασαν με 160 στις ευθειες της Λαρισας.
Με εγραψαν για 139.
41,50 Ευρω.Ευτυχως που δεν με επιασαν πιο πριν
-
.. και αλλο που δε σου ειπαμε!
-
Ρε γμτ δεν βγαινει αλλιως η διαδρομη...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:oops:Ρε γμτ δεν βγαινει αλλιως η διαδρομη...
Εεεεε....... ξέρετε τώρα το ανοίγω το μοτέρ..... είναι και καινούριο και δεν κατάλαβα πως τα φόρτωσε τα 160. Πριν είχα Yugo και ήταν αλλιώς και ο θόρυβος στην καμπίνα.......... Έτσι την γλίτωσα εγώ......... με κλήση για 120 νομίζω..... πέρυσι..... Καμπανιάζει κάργα η Λάρισσα
-
Ο χρήστης Dimikonomou έγραψε:
:oops:
Ρε γμτ δεν βγαινει αλλιως η διαδρομη...Εεεεε....... ξέρετε τώρα το ανοίγω το μοτέρ..... είναι και καινούριο και δεν κατάλαβα πως τα φόρτωσε τα 160. Πριν είχα Yugo και ήταν αλλιώς και ο θόρυβος στην καμπίνα.......... Έτσι την γλίτωσα εγώ......... με κλήση για 120 νομίζω..... πέρυσι..... Καμπανιάζει κάργα η Λάρισσα
25/12 μου αναψαν φαρο και με σταματησαν στην Κηφησιας με 130φευγα..... ......
Οταν ακουσα την ταχυτητα.... (Για να δικαιολογιθω) τους ειπα... 'Π...Π...Π Ο Σ ΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;; Πω...... γ@*ω την ηχομονωση μου μεσα.... Ρε παιδια.... Ενα Αστρα εχω συνηθως.... εκει μεσα με πανω απο 100 θες ωτοασπιδες'
Με βαλαν να φυσιξω -να δουν αν ειμαι εχω πιει- και με στειλαν σπιτι μου χωρις ροζ χαρτακι........*Η πλακα ειναι οτι μεσα στην *πολυκατοικια.....
Οντως δεν καταλαβαινεις με ποσα πας.....
Οπου πολοικατοικια, βλεπ. υπογραφη
P.S> Το σουλουποσα λιγο.... Γιατι το πρωι, οταν το εγραφα, εγινε της καριολας στο γραφειο!
-
?!?
Δεν κατάλαβα τίποτα.
-
ουτε εγω!
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!