-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
?!?Δεν κατάλαβα τίποτα.
Διαβάζοντας τόσον καιρό τον Wagner , μπορώ και μεταφράζω πολύ καλά τα Wagnerικά :
Εν περιλήψη :
Τον σταμάτησαν ενώ πήγαινε με 100+ οδηγώντας κάποια από τις Mercedes του , στην Κηφισίας ανήμερα των Χριστουγέννων. Είπε ότι το Astra που οδηγεί συνήθως όταν πάς με 100+ , κάνει πολύ φασαρία ( φρικτό ψέμα και συνεπώς ) οι αστυνομικοί τον πέρασαν για μεθυσμένο. Αφού είδαν ότι δεν είχε πιει καθόλου , τον άφησαν να φύγει χωρίς πρόστιμο.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
?!?
Δεν κατάλαβα τίποτα.
Διαβάζοντας τόσον καιρό τον Wagner , μπορώ και μεταφράζω πολύ καλά τα Wagnerικά :
Εν περιλήψη :
Τον σταμάτησαν ενώ πήγαινε με 100+ οδηγώντας κάποια από τις Mercedes του , στην Κηφισίας ανήμερα των Χριστουγέννων. Είπε ότι το Astra που οδηγεί συνήθως όταν πάς με 100+ , κάνει πολύ φασαρία ( φρικτό ψέμα και συνεπώς ) οι αστυνομικοί τον πέρασαν για μεθυσμένο. Αφού είδαν ότι δεν είχε πιει καθόλου , τον άφησαν να φύγει χωρίς πρόστιμο.
Αστρα εχω προς το παρων.
Το Μερτσεντε ειναι του μπαμπα....
Επρεπε να στιρηξω καπως την απολογια μου.
Αφου μ αφησανε.
Το αλκοτεστ ηταν λογο της ημερας -
Εγώ έχω να πω ότι είσαι μεγάλος μαλαγάνας και τσαχπίνης! Ούτε τολμώ να φανταστώ τί παραμύθια λες στις γυναίκες!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Εγώ έχω να πω ότι είσαι μεγάλος μαλαγάνας και τσαχπίνης! Ούτε τολμώ να φανταστώ τί παραμύθια λες στις γυναίκες!Κοιτα.... Μη παραμυθιαζεις ποτε μια γυναικα...
Δεν θα σου βγει ποτε σε καλο!Κατα τα αλλα.....
Κανω οτι μπορω ωστε να φυγω χωρις ροζ χαρτακι..... -
Έθαψες το astra; ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έθαψες το astra; ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!είναι ήδη αφού το οδηγεί
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
είναι ήδη αφού το οδηγεί
+1
-
Δηλαδή εγώ που οδηγούσα και ενίοτε οδηγώ και τώρα corsa που ήμουν???
-
Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.
Εγώ οδηγώ Bora 1.4
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κοιτα.... Μη παραμυθιαζεις ποτε μια γυναικα...
Δεν θα σου βγει ποτε σε καλο!.....Δικαιο εχεις,εγω την παραμύθιασα και κατέληξα παντρεμένος
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κοιτα.... Μη παραμυθιαζεις ποτε μια γυναικα...
Δεν θα σου βγει ποτε σε καλο!.....Δικαιο εχεις,εγω την παραμύθιασα και κατέληξα παντρεμένος
Πώς φαίνεται ότι δε μπαίνει στο forum...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
είναι ήδη αφού το οδηγεί
χαχαχαχαχα
-
Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.Εγώ οδηγώ Bora 1.4
λυπάμαι κύριε αλλά εσείς χρίζετε ψυχιατρικής εξέτασης.
(Το ανέκδοτο ήταν να μας πεις ότι διατήρησες με εκείνο ταχύτητα άνω των 120 σε ταξίδι εκείνος που το έκανε έχει ήδη γραφτεί στο βιβλίο γκίνες ) -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
(Το ανέκδοτο ήταν να μας πεις ότι διατήρησες με εκείνο ταχύτητα άνω των 120 σε ταξίδι εκείνος που το έκανε έχει ήδη γραφτεί στο βιβλίο γκίνες )Αφού γίνεται με Golf IV 1.4 να διατηρήσεις ταχύτητες όχι απλά άνω των 120, αλλά ακόμα και άνω των 140-150, τότε λογικά και το Bora θα μπορεί να τις κρατήσει. Με 100άρα ο 1400άρης της VW αποδεικνύεται πιο δυνατός παίκτης απ' ότι πιστεύουν οι περισσότεροι... Οκ, απόλυτες επιταχύνσεις δεν έχει, το να πέσεις στα δίχτυα της τροχαίας πάντως δεν είναι καθόλου μα καθόλου δύσκολο
-
Εγώ οδηγώ Bora 1.4
(Το ανέκδοτο ήταν να μας πεις ότι διατήρησες με εκείνο ταχύτητα άνω των 120 σε ταξίδι εκείνος που το έκανε έχει ήδη γραφτεί στο βιβλίο γκίνες )Το Lappάμαξο (όπως είναι ευρύτερα γνωστό στους χιονοδρομικούς κύκλους) διατηρεί χαλλλλλλλλαρότατα ταχύτητες άνω των 160 χλμ/ώρα. Η τροχαία εθνικών δρόμων πιστοποιεί το γεγονός σε τακτά χρονικά διαστήματα!
(Ξέρω, ξέρω, Ikar, πολλά )
-
Εγώ οδηγώ Bora 1.4
(Το ανέκδοτο ήταν να μας πεις ότι διατήρησες με εκείνο ταχύτητα άνω των 120 σε ταξίδι εκείνος που το έκανε έχει ήδη γραφτεί στο βιβλίο γκίνες )Το Lappάμαξο (όπως είναι ευρύτερα γνωστό στους χιονοδρομικούς κύκλους) διατηρεί χαλλλλλλλλαρότατα ταχύτητες άνω των 160 χλμ/ώρα. Η τροχαία εθνικών δρόμων πιστοποιεί το γεγονός σε τακτά χρονικά διαστήματα!
(Ξέρω, ξέρω, Ikar, πολλά )
Κ εσυ 'Μεγας Χωρηγος' της τροχαιας;;;;
Εμενα, οι της Καισαριανης, τον τελευταιο καιρο με χαιρετανε με το
μικρο μου..... -
εντάξει ίσως έχετε δίκιο. Στο golf 4 1.4 έχω καθίσει συνοδηγός (οδήγησα το 1.6).
Στο 1.4 γκολφ 3 πάντως υπέφερα. Είχα οδηγήσει 1 από Αθήνα-Μεσολόγγι και έκλεινα το α/c όταν ήθελα να προσπεράσω. -
Στο 1.4 γκολφ 3 πάντως υπέφερα. Είχα οδηγήσει 1 από Αθήνα-Μεσολόγγι και έκλεινα το α/c όταν ήθελα να προσπεράσω.Αυτό συνεχίζει να ισχύει και στο 4άρι
Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά στην αίσθηση (και στο αποτέλεσμα) που σου δίνει το αυτοκίνητο με και χωρίς A/C. Χαρακτηριστικά ο φίλος μου, μέσα στο Golf του οποίου έχω διανύσει τουλάχιστον 30000χλμ, λέει όταν θέλει να προσπεράσει: 'Κάτσε να ενεργοποιήσω το turbo' και εννοεί να κλείσει το A/C -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Στο 1.4 γκολφ 3 πάντως υπέφερα. Είχα οδηγήσει 1 από Αθήνα-Μεσολόγγι και έκλεινα το α/c όταν ήθελα να προσπεράσω.
Αυτό συνεχίζει να ισχύει και στο 4άρι
Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά στην αίσθηση (και στο αποτέλεσμα) που σου δίνει το αυτοκίνητο με και χωρίς A/C. Χαρακτηριστικά ο φίλος μου, μέσα στο Golf του οποίου έχω διανύσει τουλάχιστον 30000χλμ, λέει όταν θέλει να προσπεράσει: 'Κάτσε να ενεργοποιήσω το turbo' και εννοεί να κλείσει το A/Cεύχομαι στα καινούρια να μην χρειάζεται όταν ανοίγουν το klima να σβήνουν....τον...κομπρέσσορα( )
Πέρα από πλάκα το 4άρι έδειχνε φοβερά ποιοτικό στην εποχή του...όταν είδα το 5άρι δεν με εντυπωσίασε όπως τότε -1998τέλη νομίζω- που πρωτομπήκα στο 4άρι. Ειδικά τα μπροστινά φώτα ήταν πανέμορφα στην εποχή τους.
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!