-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εχεις μπει σε Opel???
100 στο κοντερ.... 107 βαση Τζι-Πι-ΕςΈχω μπει σε Opel Astra 1.4 που πήγαινε με 180 στο κοντέρ. Λες να πηγαίναμε με 200 στην πραγματικότητα;
Πέρα από την πλάκα, πρώτη φορά ακούω αυτοκίνητο να πηγαίνει με περισσότερα απ' όσα γράφει το κοντέρ. Μόνο σε περιπτώσεις λανθασμένης αύξησης της διαμέτρου των ελαστικών το είχα ακούσει αυτό
-
Δυστυχώς και στο δικό μου το Astra συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Έχω βάλει πιο φαρδύ λάστιχο, αλλά η διαφορά με τον μαμά ήταν ελάχιστη. Συγκρίνοντας με το GPS μέχρι τα 120 το κοντέρ κλέβει 1-2 Km/h. Μετά τα 120 αρχίζει και δείχνει πιο κάτω από την πραγματική ταχύτητα με αποκορύφωμα την τελική όπου το κοντέρ δείχνει 180 και η πραγματική είναι 184 Km/h σύμφωνα με το GPS. Και σκέψου ότι αυτό είναι σε ευθεία με αντίθετο άνεμο και το αυτοκίνητο δεν ξεπέρασε την επίσημη τελική του. Αν πήγαινα σε κατηφορική ευθεία σίγουρα το κοντέρ θα έδειχνε 190+ που δεν ξέρω σε πόσα πραγματικά θα αντιστοιχούσαν !!!
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Yahoo! έγραψε:
Ένας ταξιτζής κατηγορείται για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας με το Opel Vectra του, πηγαίνοντας με 672 χιλιόμετρα την ώρα! Ο Tom Mathews φωτογραφήθηκε στο 12 ετών πετρελαιοκίνητο ταξί του σε ζώνη με όριο 50 χαω. Του επιδόθηκε κλήση για £60 και τρεις βαθμοί ποινής - και μετά είδε πως η καταγεγραμμένη ταχύτητα ήταν 672 χαω.'Οδηγώ ένα παλιό Vectra, όχι κάποιο τζετ' είπε ο 34χρονος Τομ στη Sun. 'Σύμφωνα με αυτό, έχω σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας στην ξηρά'.
Ο Τομ μετρήθηκε καθώς μετέφερε μια κυρία σπίτι της στο Newport, Gwent, στις 2:20πμ.
Η Mid and South Wales Safety Camera Partnership ζήτησε συγγνώμη και έριξε την ευθύνη σε 'λάθος επεξεργασία των στοιχείων από κάποιον υπάλληλο'.
Ο Τομ λέει πως θα κινηθεί δικαστικώς για το θέμα εάν χρειαστεί.
'Έγινε λάθος στην εκτύπωση. Εάν συνεχίσουν να επιμένουν πως πήγαινα τόσο γρήγορα, θα έπρεπε να γίνω οδηγός σε Grand Prix. Χαραμίζομαι στα ταξί', είπε.
http://uk.news.yahoo.com/04012007/140/fast-cabbie-s-420mph-ticket.html
-
Μαμα το Αstra λογο του Leasing...
Eιναι 1.6 Twinport - Easy-tronic....
Ναι.... Ναι.... Σειριακο!
Οποτε.... Μαλον κατι καναν λαθος οι Γερμαναραδες.... -
εγώ έχω άστρα 1.4 και όντως το κοντέρ δείχνει παραπάνω σε σύγκριση με το ηλεκτρονικό. Επειδή έχω και gps να θυμίσω ότι η ακρίβεια μέτρησης αυτών δεν είναι απόλυτα σωστή. Συγκεκριμένα στο δικό μου Mio A201, όταν είναι ακίνητο μπορεί να παίζει μέχρι και 4km/h, ωστόσο σε κάποια φάση σταθεροποιείται. Φαντάζομαι για να δοκιμαστεί εν κινήσει πρέπει να πηγαίνεις με απόλυτα σταθερή ταχύτητα για να συγκρίνεις.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ένας ταξιτζής κατηγορείται για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας με το Opel Vectra του, πηγαίνοντας με 672 χιλιόμετρα την ώρα! Ο Tom Mathews φωτογραφήθηκε στο 12 ετών πετρελαιοκίνητο ταξί του σε ζώνη με όριο 50 χαω. Του επιδόθηκε κλήση για £60 και τρεις βαθμοί ποινής - και μετά είδε πως η καταγεγραμμένη ταχύτητα ήταν 672 χαω.
'Οδηγώ ένα παλιό Vectra, όχι κάποιο τζετ' είπε ο 34χρονος Τομ στη Sun. 'Σύμφωνα με αυτό, έχω σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας στην ξηρά'.
Ο Τομ μετρήθηκε καθώς μετέφερε μια κυρία σπίτι της στο Newport, Gwent, στις 2:20πμ.
Η Mid and South Wales Safety Camera Partnership ζήτησε συγγνώμη και έριξε την ευθύνη σε 'λάθος επεξεργασία των στοιχείων από κάποιον υπάλληλο'.
Ο Τομ λέει πως θα κινηθεί δικαστικώς για το θέμα εάν χρειαστεί.
'Έγινε λάθος στην εκτύπωση. Εάν συνεχίσουν να επιμένουν πως πήγαινα τόσο γρήγορα, θα έπρεπε να γίνω οδηγός σε Grand Prix. Χαραμίζομαι στα ταξί', είπε.
http://uk.news.yahoo.com/04012007/140/fast-cabbie-s-420mph-ticket.html
Έκανε την εμφάνισή του ο διάδοχος του Σούμι! Αναμένεται ανακοίνωση σχετικά με την πρόσληψή του στη Φερράρι...
-
Το 6 με το 7 ειναι...δίπλα στο πληκτρολόγιο.
Οποτε μαλλον καποιος πατησε και τα δύο μαζί ενώ ήθελε να πατήσει μόνο το ένα εξ αυτων (οποιο και αν ηταν,πανω απο το όριο θα ήταν) -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το 6 με το 7 ειναι...δίπλα στο πληκτρολόγιο.
Οποτε μαλλον καποιος πατησε και τα δύο μαζί ενώ ήθελε να πατήσει μόνο το ένα εξ αυτων (οποιο και αν ηταν,πανω απο το όριο θα ήταν)Αν χρησιμοποιουσαν χιλιομετρικο συστημα ναι..
Ομως στη Μ. Βρετανια ως γνωστον εχουν μιλια ανα ωρα, και ο συγκεκριμενος δεχτηκε κληση 420 μιλια/ωρα... -
Σήμερα με γράψανε για την 'διαστημική ταχύτητα' των 86 km/h στη Λ.Μαραθώνος έξω από το Πικέρμι.. Να σας κοπεί η καλούμπα ρε κλέφτες!!
-
Λ μαραθώνος .. και μετά τη Ν Μάκρη ... έχει μπλόκα ... αργά και χαλαρά !!!
-
Ο χρήστης pkst έγραψε:
Σήμερα με γράψανε για την 'διαστημική ταχύτητα' των 86 km/h στη Λ.Μαραθώνος έξω από το Πικέρμι.. Να σας κοπεί η καλούμπα ρε κλέφτες!!Από περιέργεια, σε έγραψαν σε σημείο που το όριο έχει γίνει 50χαώ και στις δύο λωρίδες ή σε σημείο όπου στην αριστερή λωρίδα το όριο είναι 70χαώ;
-
Ο χρήστης pkst έγραψε:
Σήμερα με γράψανε για την 'διαστημική ταχύτητα' των 86 km/h στη Λ.Μαραθώνος έξω από το Πικέρμι.. Να σας κοπεί η καλούμπα ρε κλέφτες!!που;;;;
κάθε μέρα περνάω αλλά δεν έχω πετύχει ποτέ μπλόκο. Από Ραφήνα - Αγία Παρασκευή και τούμπαλιν πρωινές και μεσημεριανές ώρες.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Από περιέργεια, σε έγραψαν σε σημείο που το όριο έχει γίνει 50χαώ και στις δύο λωρίδες ή σε σημείο όπου στην αριστερή λωρίδα το όριο είναι 70χαώ;
Με 50 δεξιά- 70 αριστερή. Ημουνα στην δεξιά και για να μπώ στην αριστερή έπιασα αυτή την εξωφρενική ταχύτητα όπου και με συνέλαβε το ραντάρ της τροχαίας. 'Κύριε την στιγμή που αλλάξατε λωρίδα κινούσασταν με την ταχύτητα των 86 χλμ ενώ το όριο είναι 50' και εγώ έβαλα τα γέλια... Κλήση καθαρά για εισπρακτικούς λόγους...
που;;;;
κάθε μέρα περνάω αλλά δεν έχω πετύχει ποτέ μπλόκο. Από Ραφήνα - Αγία Παρασκευή και τούμπαλιν πρωινές και μεσημεριανές ώρες.
Μετά την Elite καμιά 200 μέτρα προς Ραφήνα - Νέα μακρη
-
α ξέρω που λες...είχα δει ΜΙΑ φορά μόνο εκεί...πήγαινα με 90-95...δεν πρόλαβαν να σηκώσουν το πιστόλι...
-
Γαμωτο τον κανω και εγω συχνα τον δρομο αυτο. Δεν εχω καταλαβει ποιο σημειο ακριβως λετε, θα το δω τωρα στο googlemap. Αλλα σαν γενικη παρατηρηση ενω ο δρομος στα ανοιχτα κομματια του, ειναι για 80-90 λογικος, τα 90-100(ισως και παραπανω) πχ με τα οποια περνανε μερικοι μεσα απο την παληννη η μεσα απο το πικερμι ειναι υπερβολικα κατα την αποψη μου! (ξαναλεω δεν ειδα το σημειο για το οποιο αναφερεστε)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
α ξέρω που λες...είχα δει ΜΙΑ φορά μόνο εκεί...πήγαινα με 90-95...δεν πρόλαβαν να σηκώσουν το πιστόλι...Μεταξύ μας -μιας και εγώ κάνω αυτό τον δρόμο καθημερινά - Από elite μέχρι τα φανάρι του φούρνου στην διασταύρωση οι λογικές καθημερινές ταχύτητες είναι πάνω από 100 - εκτός και αν πετύχεις κανέναν φοβητσιάρη που πατάει φρένο σε κάθε στροφή... Τέλος πάντων λογικά το επόμενο μπλόκο θα είναι εκεί την Μεγάλη εβδομάδα - (αν και πρέπει να ήταν αρκετά ικανοποιητικη η είσπραξη σήμερα μιας και κανένας δεν πάει με 50-70 εκεί..)
-
Ο χρήστης pkst έγραψε:
α ξέρω που λες...είχα δει ΜΙΑ φορά μόνο εκεί...πήγαινα με 90-95...δεν πρόλαβαν να σηκώσουν το πιστόλι...
Μεταξύ μας -μιας και εγώ κάνω αυτό τον δρόμο καθημερινά - Από elite μέχρι τα φανάρι του φούρνου στην διασταύρωση οι λογικές καθημερινές ταχύτητες είναι πάνω από 100 - εκτός και αν πετύχεις κανέναν φοβητσιάρη που πατάει φρένο σε κάθε στροφή... Τέλος πάντων λογικά το επόμενο μπλόκο θα είναι εκεί την Μεγάλη εβδομάδα - (αν και πρέπει να ήταν αρκετά ικανοποιητικη η είσπραξη σήμερα μιας και κανένας δεν πάει με 50-70 εκεί..)
Νατα μας. Παιδια επειδη εχω δει πολλα, προσοχη. Τα πανω απο 100 δεν ειναι λογικα γιατι ο δρομος δεν ειναι κλειστος αυτοκινητοδρομος και η ορατοτητα για οσους βγαινουν απο τους καθετους ειναι τις περισσοτερες φορες μικρη. Μεγαλη προσοχη και λιγοτερα χλμ!
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Μεταξύ μας -μιας και εγώ κάνω αυτό τον δρόμο καθημερινά - Από elite μέχρι τα φανάρι του φούρνου στην διασταύρωση οι λογικές καθημερινές ταχύτητες είναι πάνω από 100 - εκτός και αν πετύχεις κανέναν φοβητσιάρη που πατάει φρένο σε κάθε στροφή... Τέλος πάντων λογικά το επόμενο μπλόκο θα είναι εκεί την Μεγάλη εβδομάδα - (αν και πρέπει να ήταν αρκετά ικανοποιητικη η είσπραξη σήμερα μιας και κανένας δεν πάει με 50-70 εκεί..)
Νατα μας. Παιδια επειδη εχω δει πολλα, προσοχη. Τα πανω απο 100 δεν ειναι λογικα γιατι ο δρομος δεν ειναι κλειστος αυτοκινητοδρομος και η ορατοτητα για οσους βγαινουν απο τους καθετους ειναι τις περισσοτερες φορες μικρη. Μεγαλη προσοχη και λιγοτερα χλμ!
Βασικά συμφωνώ.. θέλει προσοχή σε κάποια σημεία και ακόμα περισσότερη στους κουλούς που θέλουν και τις δύο λωρίδες για να πάρουν την παραμικρή στροφή.
-
Με 160τόσα μίλαγες στο κινητό;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με 160τόσα μίλαγες στο κινητό;Όχι!
Έγραψε ότι μιλούσε στο κινητο (33 ευρω - 0 πόντοι), αντί να τον γράψει για υπερβολική ταχύτητα (ποιος ξέρει πόσοι πόντοι).
Αν μιλούσε στο κινητό με 160 λες να προλάβαινε να τον δει;
Έτσι κατάλαβα, δηλαδή...
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!