-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Δεν έχω οδηγήσει τέτοιο τέρας (και ομολουμένως δεν με χαλάνε οι σπρωξιές στην πλάτη), αλλά κάτι μου λέει ότι στο Μπράλο, στον Αχλαδόκαμπο, ή στον Αη Γιάννη το Ρώσσο θα προτιμούσα την απλή πισωκίνητη 991 S των 400 / 430 ίππων, ή την 997 GTS των 408 ίππων που έχω..
Από πλευράς ομοιογένειας γκαζιού / ανάρτησης / τιμονιού / φρένων.
Νομίζω ότι η ευχαρίστηση (εκτός από σπρωξιές) προέρχεται από την ισορροπία και την ομοιογένεια.
**Edit: Άσε και την οικονομία καυσίμου (16λτ/100χλμ είδαμε με το Μάνο μετά από αισχρό ολοήμερο σκίσιμο στα λημέρια αυτά) **ντάξει...δεν το λες και τρελό.
Εδώ το δικό μου καίει 12άρια όταν το πιέζεις και μπορείς να δεις σε στροφοδιαδρομή και παραπάνω και έχω και τα μισά άλογα από το αμάξι σου. Μη σου πω ότι τώρα που το ξανασκέφτομαι ότι είναι και....οικονομικό. -
Αυτός ο Jay Kay πόσα αυτοκίνητα έχει ?
Και δεν μου βγαίνει να τον βρίσω κιόλας γιατί τον θεωρώ μουσική ιδιοφυΐα !!!
-
Δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα, κάποιος να έχει κλέψει τα φωτιστικά σώματα από μια Porsche Cayenne και μια Panamera. Και αν πιστεύεις ότι οι ληστές κλέβουν τα πανάκριβα φώτα xenon των αυτοκινήτων των Porsche ώστε να τα πουλήσουν μετά στην μαύρη αγορά, είσαι γελασμένος.
Ο αληθινός σκοπός είναι επειδή είναι η ιδανικότερη λύση φωτισμού για καλλιέργεια μαριχουάνας σε εσωτερικούς χώρους, αφού εκπέμπουν μεγάλη θερμότητα αλλά και αρκετό φως, καταναλώνοντας ταυτόχρονα πολύ λίγη ενέργεια. Σύμφωνα με την De Telegraaf, μέχρι σήμερα έχουνε κλαπεί περισσότερα από 20 σετ φωτιστικών σωμάτων και αν αναρωτιέσαι γιατί προτιμούν τόσο τα xenon των Porsche, θα σου πω για τον λόγο ότι αυτά δεν είναι βιδωμένα πάνω στο αυτοκίνητο αφού πιάνονται με ειδικά κλιπς.Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Δεν θα πιστεύεις γιατί στην Ολλανδία κλέβουν τα φωτιστικά σώματα των Porsche Cayenne και Panamera [w/video] - AutoBlog.gr
http://www.autoblog.gr/2012/11/03/thiev ... t=FaceBook
-
OK το ξέραμε ότι οι Ολλανδοί είναι επιστήμονες στον τομέα αυτό
-
Porsche Announces World Premiere of Compact Sports Car at LA Auto Show
http://carscoop.blogspot.com/2012/11/po ... ARSCOOP%29 -
http://www.worldcarfans.com/11211095037 ... owphotos#0 -
Νομίζω οτι η Porsche διαθέτει και μεγαλύτερες ζάντες.
Αν προσθέσουμε και το γεγονός οτι έχει άλλα 5 εκ φτερού, γιατί να πηγαίνουν ανεκμετάλλευτα?
COME ON PORSCHA
ΥΓ Η 911 που έγινε Cayman και η Cayman που άρχισε να γίνεται 911.
Όσο το R&D της εταιρίας 'σκίζει και πάει' τα τελευταία χρόνια , τόσο
το σχεδιαστικό έχει αρχίσει τα τσίπουρα. 1ης απόσταξης σίγουρα. -
-
http://www.contra.gr/Soccer/England/Pre ... 13383.html
-
Τι υπεργαμάτα βίντεο φτιάχνουν αυτοί οι τύποι.
Ούτε αιρετικές αρχιδιές, ούτε real driver μπούρδες, ούτε τίποτα.
Πρωταγωνιστής το αυτοκίνητο και η διαδρομή και όχι ο εκάστοτε παπάρας παπαρολόγος δημοσιογράφος. -
Εξαιρετικο βιντεο...προσυπογραφω ολο σου το σχολιο,αλλα καταλαβαινεις οτι η δημιουργια τετοιων βιντεο απαιτει ανθρωπους με ενστερνισμενη αστικη κουλτουρα,και οχι κατσιβελους καυλογκαζους καθε τυπου και εθνικοτητος
-
-
Βερολίνο
η 911 εννοείται κουκλάρα, ελπίζω μοναχα σε μια επομενη φάση να φτιάσει τον πίσω προφυλακτήρα γιατί με τις διπλές μπούκες στη μέση το τιμησε τελείως...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Βερολίνοη 911 εννοείται κουκλάρα, ελπίζω μοναχα σε μια επομενη φάση να φτιάσει τον πίσω προφυλακτήρα γιατί με τις διπλές μπούκες στη μέση το τιμησε τελείως...
Εμενα μου αρεσει που φαινεται και εντελως stripped. Ουτε με ενοχλουν οι μπουκες πισω που ειναι ετσι. Ο τυπος εχει σωστη φιλοσοφια.
-
δε μίλησα για τις μπούκες, για τον προφυλακτήρα ειπα που ήταν προορισμένος για μονή.
-
Αψογη ειναι.Εχει ακριβως οση αλητεια σηκωνει αυτο το αυτοκινητο
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τι υπεργαμάτα βίντεο φτιάχνουν αυτοί οι τύποι.
Ούτε αιρετικές αρχιδιές, ούτε real driver μπούρδες, ούτε τίποτα.
Πρωταγωνιστής το αυτοκίνητο και η διαδρομή και όχι ο εκάστοτε παπάρας παπαρολόγος δημοσιογράφος.Mπα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα...3 λεπτα αναφορα στο τελος για το αυτοκινητο αυτο καθ εαυτο χωρις καμια εστιαση στα οδηγικα χαρακτηριστικα ενω κανα 10 λεπτο αναλωνοταν σε τοπια και λαογραφιες. Ασε που το εκανε απλα βολτουλα
Προτιμω hardcoreαδες τυπου Harris, Needel που ξεζουμιζουν τ αυτοκινητα και στα περιγραφουν με καθε λεπτομερεια. Αν ηθελα να δω τοπια απ τη Σικελια θα εβλεπα τα αναλογα βιντεο... -
Συμφωνώ με τον Χερά. Αν και μου αρέσει ο MacKenzie, αν ήθελα να δω ταξιδιωτική εκπομπή θα έβλεπα το National Geographic. Αυτό μου την σπάει και σε πολλά αυτοκινητιστικά περιοδικά...
-
καταλαβαινεις οτι η δημιουργια τετοιων βιντεο απαιτει ανθρωπους με ενστερνισμενη αστικη κουλτουρα,και οχι κατσιβελους καυλογκαζους καθε τυπου και εθνικοτητος
Προσυπογράφω.
-
Eσείς το πάτε στο πολιτικό τώρα, άκου αστούς. Η τέχνη δεν έχει σύνορα και φραγμούς.
Porsche Forum