-
Πληρώνεις παραπάνω για να πάρεις μία Cayman S της οποίας έχει αφαιρεθεί ο εξοπλισμός τον οποίο μπορείς να ξαναβάλεις με επιπλέον κόστος.
-
Μαρκετινγκ...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πληρώνεις παραπάνω για να πάρεις μία Cayman S της οποίας έχει αφαιρεθεί ο εξοπλισμός τον οποίο μπορείς να ξαναβάλεις με επιπλέον κόστος.'Porsche Marketing'...
Eνταξει, σε ενα βαθμο πληρωνεις πιθανον και το κοστος ελαφρυτερων τμηματων, εαν και εφοσον υπαρχουν,
και ισως ενα λιγο πιο καλορυθμισμενο πλαισιο, μαζι με την -πραγματικη σε νουμερα οπως μας συνηθιζει η Porsche-
μικρη αναβαθμιση ιπποδυναμης.
Κατα τα αλλα, σαφως και ο λιγοτερος εξοπλισμος συμβαλλει στο ολο concept, το οποιο
εχει και σημαντικοτερο περιθωριο κερδους φυσικα για την εταιρια. -
Οι διαφορες σε σχεση με τις υπαρχουσες εκδοσεις,αλογα και set up στην αναρτηση, θα φαινονται μονο σε πιστα.
Βεβαια ολες αυτες οι ''διαφορες'' θα μπορουσαν να περασουν στο Techquipment σαν επιλογη και οχι σαν αλλη εκδοση.
Ειναι μια πιο sport S IMHO.
-
Χθες πέρασα μια βόλτα από την Sportscar. Πήγα με ένα φίλο να πάρει από το μεγάλο service των 60,000 χλμ μια 4S (€1,100 χωρίς βλάβες εκ των οποίων τα 500 εργατικά). Μπήκα στην έκθεση για τα στοκαρισμένα Cayenne 3.6. Είχε μέσα ένα μαύρο 3.6 και άλλα 2 ένα S και ένα GTS.
Τιμή ετικέτας στο 3.6 80,000 με νορμάλ εξοπλισμό.
-Πόσα έχετε?-
- 2 μαύρα και 2 άσπρα
- Τι παραγωγή είναι?
- 2009
- Το 80,000 είναι τελική?
- Ναι
- Κάνετε κάτι καλύτερο στην τιμή επειδή είναι το προηγούμενο πλέον μοντέλο και έχει στοκαριστεί με τα προνομιακά τέλη επι ΝΔ?
- ‘Όχι. Κύριε. Φανταστείτε ότι κανονικά είχε 135,000 άρα είναι 55,000 euro πιο κάτω της αρχικής τιμής.
- Μετρητά κάνετε κάτι καλύτερο?
-Όχι
-Ανταλλαγή θα πάρετε……
με διακόπτει
-Για όλα τα Cayenne προηγούμενα μοντέλα έχουμε ρίξει τις τιμές αλλά δεν παίρνουμε ανταλλαγή.
-Μπορείτε να το ξεκλειδώστε να δω την θέση οδήγησης και τον χώρο πίσω επιβατών?
Μου το ανοίγει και τρώω την ήττα. Το ηλεκτρικό κάθισμα ήταν ρυθμισμένο για κάποιον 1.85 – 1.87, άρα εγώ θα το ήθελα ένα κλικ πιο πίσω ακόμα επειδή είμαι 1.93 και πάω να μπω στην πίσω αριστερή θέση επιβάτη…… με μια τεχνική που απαιτείται για ψηλούς και το γόνατο μου τελικά βρίσκει στην πλάτη του οδηγού και τον π@@λο. Δεν κάνεις ταξιδι.
Καλά τόσο μεγάλο αυτοκίνητο εξωτερικά και είναι στενάχωρο για τους πίσω επιβάτες?
Σκέφτομαι και τα περί τιμολόγησης που μου ανέφερε (αμετάβλητη, χωρίς ανταλλαγή)
-Ευχαριστώ πολύ γεια σας!
Με τέτοιο χώρο πίσω και τέτοια τιμή δεν παίζω με τίποτα.
Btw o δρόμος μπροστά από την έκθεση μέχρι την γέφυρα της Μεταμόρφωσης είναι κανονικό νταμάρι. Τα 911 ταλαιπωρούνται.
-
-
Ομάδα μπάσκετ θα μεταφέρεις CPP?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ομάδα μπάσκετ θα μεταφέρεις CPP?Συνήθως ταξιδδευαμε δυο. οπότε δεν με ένοιαζε ο χώρος για τους πίσω.
Όσο μεγαλώνουμε τα πράγματα αλλάζουν
Πλέον έχουμε το μωρό, καμμια φορά η γυναίκα κάθεται πίσω για παρέα στην μικρή και μου γκρινιάζει δεν χωράω. Παραπονιέται ότι και το A4 και η CLS είναι κλουβιά πίσω και ζητάει να πηγαίνουμε με το Yeti
Πρέπει να κάνω ταριφια τους γονείς μου ή τα πεθερικά μου κάθως μεγαλώνουν και αποφέυγουν τα ταξίδια και να οδηγούν.
Τις φορές που αφήνουμε την μικρή και πάμε με φίλους εκδρομή και λέμε να πάμε με ένα αμάξι θέλω να οδηγώ εγώ, αλλά αν δεν έχω χώρους πίσω μου δεν μπορώ να το προτείνω και να εγκλωβίσω τον άλλο πίσω μου 3 ώρες.
Όποιος γνωστός μου κάθεται πίσω μου σε αυτοκίνητο και έχει άνεση μαζί μου το πρώτο που μου λέει. Ψηλέ δεν χωράμε! ενώ το μπες-βγες είναι επιχείρηση.
Επιπλέον, κοιτώντας μπροστά για δευτερο μωρό = δυο καθισματάκια πίσω, πίσω απο μένα δεν χωράει καθισματάκι με φορά προς τα πίσω ενώ το προς τα μπρος αφήνει πολύ μικρό χώρο για τα πόδια του μωρού και τρώς κλωτσιές.
Λεπτομέριες θα μου πεις, αλλά αυτό μου λείπει τώρα.
Τα γκάζια έχουν πέσει δραματικά και αν κάνω τανζανιες πέφτει ρουκέτα από την μπέμπα και κράξιμο από την γυναίκα Πως πας έτσι.
Με την βελτιώση του οδικού δικτύο οι προσπεράσεις που θέλεις γκάζια λιγοστεύουν (άντε να γίνει και η Κορίνοθου - Τσακώνα) οπότε θέλω cruiser άνετο.ΥΓ Πάντως μόλις μεγαλώσουν θα πάρω διθέσιο
-
Καταννοητές και ανθρώπινες όλες αυτές οι μεταφορικές ανάγκες.
Απλά μου κάνει εντύπωση ότι χωροταξικά άνετα οχήματα κατηγορίας D και Ε, σαν το Α4 πχ, δεν σας χωράνε. Μάλλον είναι δίμετροι οι συγγενείς και φίλοι σου. Βέβαια είσαι και 1.93 οπότε το κάθισμα σου πάει πολύ πίσω... Όσο για την αίσθηση 'κλουβιού', τα χαμηλά σεντάν (ειδικά του κουπε-ωηδή σαν την CLS) το έχουν αυτό το θέμα αλλά είναι θέμα γούστων - εμένα μου αρέσει η κλειστοφοβική αίσθηση του κόκπιτ είτε σαν οδηγός, είτε σαν επιβάτης.
Διθέσιο!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καταννοητές και ανθρώπινες όλες αυτές οι μεταφορικές ανάγκες.Απλά μου κάνει εντύπωση ότι χωροταξικά άνετα οχήματα κατηγορίας D και Ε, σαν το Α4 πχ, δεν σας χωράνε. Μάλλον είναι δίμετροι οι συγγενείς και φίλοι σου. Βέβαια είσαι και 1.93 οπότε το κάθισμα σου πάει πολύ πίσω... Όσο για την αίσθηση 'κλουβιού', τα χαμηλά σεντάν (ειδικά του κουπε-ωηδή σαν την CLS) το έχουν αυτό το θέμα αλλά είναι θέμα γούστων - εμένα μου αρέσει η κλειστοφοβική αίσθηση του κόκπιτ είτε σαν οδηγός, είτε σαν επιβάτης.
Διθέσιο!!!
Αυτό το πρόβλημα με το κάθισμα μου το έχω και εγώ
Αναγκαστικά (και λανθασμένα) το κάθισμα του παιδιού είναι πίσω μου, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν χωράει να κάτσει άνθρωπος πίσω μου. Και να φανταστείς ότι είμαι 1.89 και όχι 1.93 που είναι ο cpp. Τον νιώθω απόλυτα !!!!
-
Kατι τετοιο νομιζω θα σας καλυπτε.
-
Τι είναι τούτο το
εδιτ: φτηνιαδούρα μου φαίνεται ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
:omg:Τι είναι τούτο το
maybach
-
Καλά το κατάλαβα ότι είναι φτηνιαδούρα ....
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kατι τετοιο νομιζω θα σας καλυπτε.
μόνο αν τα τζαμάκια στη ηλιοοροφή είναι ηλεκτροχρωματικά.
-
cpp κάτι τέτοιο θα σε χάλαγε;
http://www.porsche.gr/approvedused/model.php?id=989
Ούτε 50.000 χλμ πόση διαφορά επι της ουσίας να έχει από καινούριο (στοκαρισμένο προπέρσυνο);
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
cpp κάτι τέτοιο θα σε χάλαγε;http://www.porsche.gr/approvedused/model.php?id=989
Ούτε 50.000 χλμ πόση διαφορά επι της ουσίας να έχει από καινούριο (στοκαρισμένο προπέρσυνο);
Ειλικρινά απαντώντας (επειδή έτυχε να κοιτάμε για κάτι τέτοιο πριν 3 μήνες), δεν το βρίσκω ευκαιρία αν κρίνω από την αγορά που κάναμε πρόσφατα ως οικογένεια.
Δεν ξέρω αν η δική μας περίπτωση ήταν ευκαιριάρα (έχω ακούσει κι αυτόν τον σχολιασμό) ή όχι, αλλά 50.000€ για αυτό το αμάξι που έχει αυτός στην αγγελία με 44.000+km, του 2007, δεν είναι ευκαιρία.
Πολλά τα λεφτά 'Άρη'ΥΓ:και μην πει κανείς 'μα έχει τόσα extra', γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε τα έξτρα τα 'χάνεις' πουλώντας το αμάξι.'Στην υγειά του επόμενου' είναι και max να ζητήσεις 1000-2000€ παραπάνω (αναλόγως μοντέλο και πόσα έξτρα έχεις) από τον μέσο όρο των χρωμάτων (όχι αυτά που ζητάνε οι πωλητές αλλά από τις τιμές που πωλούνται τα αμάξια αυτά).
-
Το αμάξι αυτό καινούριο θα πλησίαζε το 100άρικο. Αυτή τη στιγμή αν πας να πάρεις την καινούρια 3,6 δεν σε φτάνει το 100αρικο.
Για κάποιον που θέλει Cayenne νομίζω είναι καλή περίπτωση επειδή τα 45.000 χλμ δεν είναι τίποτα. Παίζει ρόλο και το ότι είναι ελληνικό, άρα τα χλμ πραγματικά. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το αμάξι αυτό καινούριο θα πλησίαζε το 100άρικο. Αυτή τη στιγμή αν πας να πάρεις την καινούρια 3,6 δεν σε φτάνει το 100αρικο.
Για κάποιον που θέλει Cayenne νομίζω είναι καλή περίπτωση επειδή τα 45.000 χλμ δεν είναι τίποτα. Παίζει ρόλο και το ότι είναι ελληνικό, άρα τα χλμ πραγματικά.Δεν διαβασες το post μου? Για τέτοιο πήγα χθες στοκαρισμένο του 2009 με 0 χλμ και ζητανε 80,000 (133,000 είχε τιμη καταλογου)
Πάντως υπήρχαν 2 με 10,000χλμ μεταχειρισμένα του 2009 στα 60,000Euro και πλέον δεν τα βλέπω... μάλλον πουλήθηκαν -
Γι αυτό έβαλα την αγγελία του μοντ. '07 με 45.000 χλμ και 50.000 ευρώ.
Για το συγκεκριμένο ρώτησα αν θα σε χάλαγε. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Για κάποιον που θέλει Cayenne νομίζω είναι καλή περίπτωση επειδή τα 45.000 χλμ δεν είναι τίποτα. Παίζει ρόλο και το ότι είναι ελληνικό, άρα τα χλμ πραγματικά.Δεν διαβασες το post μου? Για τέτοιο πήγα χθες στοκαρισμένο του 2009 με 0 χλμ και ζητανε 80,000 (133,000 είχε τιμη καταλογου)
Πάντως υπήρχαν 2 με 10,000χλμ μεταχειρισμένα του 2009 στα 60,000Euro και πλέον δεν τα βλέπω... μάλλον πουλήθηκανcpp , σου στέλνω pm.
Porsche Forum