-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος με σιγουριά αν η χρήση απλής αμόλυβδης 95 RON δημιουργεί προβλήματα προανάφλεξης στην Boxster 986?
Η Porsche συστήνει 98RON και πάνω (τουλάχιστον στη 2.5), αλλά τούτο προτείνεται για λόγους απόδοσης μόνον?Braker εσύ ως ιδιοκτήτης κάποια απάντηση?
το μάνουαλ τι αναγράφει?
αν αναγράφει 98ron + πάει να πεί οτι καίει 100αρα...
γενικά τα μάνουαλ αναγραφουν τις κατώτερες απαιτήσεις ασφαλής λειτουργίας... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος με σιγουριά αν η χρήση απλής αμόλυβδης 95 RON δημιουργεί προβλήματα προανάφλεξης στην Boxster 986?
Η Porsche συστήνει 98RON και πάνω (τουλάχιστον στη 2.5), αλλά τούτο προτείνεται για λόγους απόδοσης μόνον?Braker εσύ ως ιδιοκτήτης κάποια απάντηση?
το μάνουαλ τι αναγράφει?
γενικά τα μάνουαλ αναγραφουν τις κατώτερες απαιτήσεις ασφαλής λειτουργίας...[koutsan mode on]
τις κατώτατες απαιτήσεις ασφαλούς λειτουργίας
[koutsan mode off]Τεχνοκρατικά τώρα, μου φαίνεται απίθανο να υπάρχει μοτέρ παραγωγής που να δυσκολεύεται να δουλέψει μια χαρά με 95 οκτάνια....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
το μάνουαλ τι αναγράφει?
γενικά τα μάνουαλ αναγραφουν τις κατώτερες απαιτήσεις ασφαλής λειτουργίας...[koutsan mode on]
τις κατώτατες απαιτήσεις ασφαλούς λειτουργίας
[koutsan mode off]Τεχνοκρατικά τώρα, μου φαίνεται απίθανο να υπάρχει μοτέρ παραγωγής που να δυσκολεύεται να δουλέψει μια χαρά με 95 οκτάνια....
toyota celica προηγούμενων γεννιών φίλου...
χωρίς 100αρα ακούς πυράκια σε χρόνο dt...
γενικά τα μάνουλ αναφέρουν ΟΝΤΩΣ τις ελάχιστες... -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
100άρα... πάντα...
-
Φαντάσου σε τι κατάσταση θα είναι οι περισσότερες μεταχειρισμένες Boxster...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Φαντάσου σε τι κατάσταση θα είναι οι περισσότερες μεταχειρισμένες Boxster...Παίδες σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Είχα μια θεωρητική συζήτηση στη δουλειά γύρω από το κόστος χρήσης μιας Boxster που θα κάνει πάνω από 12-15000 χλμ το χρόνο, και ο ενημερωμένος συνάδελφος μού ανέφερε και την 'υποχρέωση' να βάζεις 100άρα στα πάγια έξοδα ...
Ξαφνιάστηκα,ομολογώ, γιατί και εγώ υποστήριζα ότι και ο ΗF, πώς είναι αδύνατον σύγχρονος κινητήρας, ο οποίος κυκλοφόρησε και στην Αμερική με τις χαμηλότερες σε οκτάνια βενζίνες, να χρειάζεται αποκλειστικά 98άρα και πάνω...
Κατόπιν, προσέτρεξα στο ενημερωτικό booklet εποχής που έχω στη βιβλιοθηκη, και η Porsche πράγματι συστήνει 98άρα και έχει συμπίεση 11:1, οπότε ερώτησα τί γίνεται στην πράξη...
ΕDDIE , το σκέφθηκα και εγώ..
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Φαντάσου σε τι κατάσταση θα είναι οι περισσότερες μεταχειρισμένες Boxster..., πραγματι, ποιος θα βαζει στην Boxster/Cayman του 100αρα? Ελαχιστοι...
Απο την αλλη, με συμπιεση της ταξης του 11:1, οι πιθανοτητες προαναφλεξης
κανοντας χρηση 95αρας (Ελληνικης ) ειναι πολυ υψηλες στην πραξη.
Αυτο λογικα, εφοσον συμβαινει, θα πρεπει να αποθαρυνει τουλαχιστον τους
καπως σχετικους με την αυτοκινηση γενικοτερα, στο να την χρησιμοιοουν... -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Τώρα το είδα.
Συνάδελφος που είχε boxster, έβαζε ΜΟΝΟ 100άρα και από συγκεκριμένο πρατήριο γιατί κατευθείαν του άναβε λαμπάκι. Συγκεκριμένα μου έλεγε ότι ήταν πολύ ευαίσθητη στη ποιότητα βενζίνης.
-
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
κουκλίτσα: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/956151/Για το παλιό μοντέλο 40k και πολλά λέω.
Ούτε αυτόματο δεν είναι. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Για το παλιό μοντέλο 40k και πολλά λέω.
Ούτε αυτόματο δεν είναι.καλύτερα που δεν είναι auto...
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Ωπ, χεράς και εσύ;
-
Ωπ, χεράς και εσύ;
Όχι.. απλά μου αρέσει να ανακατώνω την σούπα…
-
Εχω βαρεθει να βλεπω να ανεβαζετε αγγελιες απο Boxter.
Ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι το καλυτερο Porsche ειναι το Cayman ?Αληθεια, ειναι τοσο τραγικες οι διαφορες τιμης μεταξυ των 2 μοντελων ;
Δηλαδη μια Boxter S και μια Cayman S ιδιας χρονολογιας με χειροκινητα κιβωτια τι διαφορα τιμης εχουν ; -
Στα ίδια είναι περίπου, απλά υπάρχουν πάρα πολλές boxster και οι τιμές πέφτουν με πιο έντονο ρυθμό.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι το καλυτερο Porsche ειναι το Cayman ?911 GTS Cabrio και μετά η 2S Cabrio
-
Το καλύτερο porsche είναι το cayenne.
sv2 εγώ θα τα λέω όλα σήμερα; -
Το καλύτερο porsche είναι το cayenne.
sv2 εγώ θα τα λέω όλα σήμερα;ναι ρε γιώργη.. ξεδακτυλιαστικε το παλουκαρι..
-
από το χθεσινή καφεδούμπα του porsche club στην αιγλη.
-
http://www.porsche.com/microsite/cayman-r/default.aspx
http://www.autoblog.gr/2010/11/17/porsche-cayman-r/Porsche Cayman R με 55 λιγότερα κιλά και 330 άλογα
Porsche Forum