-
ηταν μοντελα προ 1995 με διπλασιασμο σχεδον των τελων κυκλοφοριας.
οχι renault παντως.
ευχαριστω για τις ευχες. -
Σήμερα γράφτηκα στο forum το οποίο έπρεπε να το είχα βρει από καιρό. Ήθελα και εγώ να αποσύρω ένα όχημα εικοσαετίας που έχουμε και να βάλω και 15.000Ε και να το πάρω το megane coupe γιατί το έχω βάλει στο μάτι καιρό. Πάει όμως και αυτό... Έχετε ακούσει τίποτα για εκπτώσεις στα μοντέλα προσεχώς ή πρέπει να περιμένω να πέσουν οι τιμές του; Αλλά και πάλι, κάτω από τα 15.000 ευρώ δύσκολα για 1.6... Έχετε ακούσει τίποτα για μικρότερους κινητήρες; Η vw θα κυκλοφορήσει το Golf με τον 1.2 τον turbo στα 105 άλογα.. Γιατί κάποιος που κινείται κυρίως στην Αθήνα, αλλά θέλει και να μπορεί να ταξιδέψει να πάρει το megane που θα έχει του κόσμου το κόστος συντήρησης (φορολογία, βενζίνη, ασφάλιστρα) και να μην πάρει το golf που όπως και να το κάνουμε είναι οδηγός στην κατηγορία;
-
Ο χρήστης pvnrt έγραψε:
Σήμερα γράφτηκα στο forum το οποίο έπρεπε να το είχα βρει από καιρό. Ήθελα και εγώ να αποσύρω ένα lada εικοσαετίας που έχουμε και να βάλω και 15.000Ε και να το πάρω το megane coupe γιατί το έχω βάλει στο μάτι καιρό. Πάει όμως και αυτό... Έχετε ακούσει τίποτα για εκπτώσεις στα μοντέλα προσεχώς ή πρέπει να περιμένω να πέσουν οι τιμές του; Αλλά και πάλι, κάτω από τα 15.000 ευρώ δύσκολα για 1.6... Έχετε ακούσει τίποτα για μικρότερους κινητήρες; Η vw θα κυκλοφορήσει το Golf με τον 1.2 τον turbo στα 105 άλογα.. Γιατί κάποιος που κινείται κυρίως στην Αθήνα, αλλά θέλει και να μπορεί να ταξιδέψει να πάρει το megane που θα έχει του κόσμου το κόστος συντήρησης (φορολογία, βενζίνη, ασφάλιστρα) και να μην πάρει το golf που όπως και να το κάνουμε είναι οδηγός στην κατηγορία;κοιτα, αν οντως μπει ο 1,2tsi στο golf, ειναι πολύ καλος λογος για να το προτιμησεις, αλλά 15.000 δεν προκειται να κοστιζει... επίσης να εχεις στο μυαλό σου οτι το golf μονο ιστορικά ειναι ο οδηγος της κατηγορίας.. υπαρχουν πολύ καλυτερες προτασεις
γενικα για προσφορες, η αισθηση μου ειναι οτι ολο και κατι θα γινει αφου η απόσυρση ειναι παρελθον, αλλά η renault εχει ηδη προσφορα..η γνωμη μου ειναι να κοιταξεις και προς σουπερ μινι κατηγορία που μερικα μοντέλα εχουν σχεδον εφαμιλλη ποιοτητα κυλησης με την μικρομεσαια, αλλιως να κοιταξεις για το 1,4TCe αντι το 1,6
-
Παιδιά τελικά πόσα άλογα έχει ο 1,4TCe. Άλλοι λένε 130, άλλος 140... τι ισχύει τελικα?
-
Έχει ήδη μπει αλλά δεν ξέρω πότε το περιμένουμε στην Ελλάδα.
http://www.volkswagen.de/vwcms/master_public/virtualmaster/de3/modelle/golf/golf/zahlen___fakten/daten.detail.0.3.html -
Ο χρήστης digital.centaur έγραψε:
Παιδιά τελικά πόσα άλογα έχει ο 1,4TCe. Άλλοι λένε 130, άλλος 140... τι ισχύει τελικα?Τυπικά 130. Απλά δυναμομετρήσεις περιοδικών δίνουν 140.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
. επίσης να εχεις στο μυαλό σου οτι το golf μονο ιστορικά ειναι ο οδηγος της κατηγορίας.. υπαρχουν πολύ καλυτερες προτασειςΘα ηθελα παρα πολυ να ακουσω μια καλυτερη προταση...
η γνωμη μου ειναι να κοιταξεις και προς σουπερ μινι κατηγορία που μερικα μοντέλα εχουν σχεδον εφαμιλλη ποιοτητα κυλησης με την μικρομεσαια, αλλιως να κοιταξεις για το 1,4TCe αντι το 1,6
αμα συγκρινεις το καλυτερο μικρο με το χειροτερο μικρομεσαιο... πιθανα...
-
Χαιρετώ την παρέα,
Περιμένω εδώ και 45 ημέρες το Renault Megane Coupe 1.4 Tce Privilege που
παρήγγειλα και σήμερα μου είπαν στην αντιπροσωπεία ότι θα περιμένω άλλο ένα μήνα!
Χαλάλι όμως, διότι το αυτοκίνητο πραγματικά αξίζει την αναμονή. Στο test drive αυτό
που με εντυπωσίασε ήταν ότι ενοιωθα το αυτοκίνητο να υπηρετεί γλυκά τις οδηγικές επιλογές μου, ενώ στο scirocco είχα την αίσθηση ότι οδηγούσα ένα 'κακομαθημένο' και απότομο αυτοκίνητο, με καλύτερη όμως αίσθηση και αμεσότητα στο τιμόνι.
Εξωτερικά, η φινέτσα των Γάλλων είναι ένα κλικ πάνω από το υπερβολικό ύφος των
Γερμανών, ενώ ποιοτικώς δε διέκρινα κάποια αξιόλογη διαφορά.
Μου κόστισε 21.000 euros με τα εξτρα (γυάλινη οροφή κλπ). -
Χαιρετώ την παρέα και εγώ...
Αξίζει την αναμονή πράγματι, τουλάχιστον από αυτά που γνωρίζω... Για τα λεφτά του ανησυχώ γιατί δεν είναι και λίγα. Αν τα είχα βέβαια, ούτε που θα το σκεφτόμουν... Αλλά πενία τέχνας κατεργάζεται, για αυτό ψάχνω να βρω τρόπο να ρίξω το κόστος χωρίς να ρίξω κατηγορία... Γιατί δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να βρεις αυτοκίνητο μικρότερης κατηγορίας και να μην σου μείνει απωθημένο το μεγαλύτερο. Αντικειμενικά, το Polo θα το πάρεις μόνο αν δεν μπορείς να πάρεις το golf και το clio μόνο αν δεν μπορείς να πάρεις το megane... Ακόμα και αν το ένα έχει φουλ εξοπλισμό και το άλλο είναι με τα τάσια... Έτσι πιστεύω τουλάχιστον...Πάντως εμένα και 90 και 95 και 100 ίπποι μια χαρά θα με εξυπηρετούσαν (όπως πχ οι κινητήρες 1.4 του C4, ή οι turbo του 1.2 του clio, του polo και του golf...). Οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να περιμένω... Ευτυχώς δεν βιάζομαι τουλάχιστον, μέχρι το καλοκαίρι μπορώ να το αναβάλλω... Ελπίζω τότε να υπάρχει κάποια έκδοση γύρω στα 15.000Ε...
-
Ο χρήστης bger έγραψε:
Χαιρετώ την παρέα,Περιμένω εδώ και 45 ημέρες το Renault Megane Coupe 1.4 Tce Privilege που
παρήγγειλα και σήμερα μου είπαν στην αντιπροσωπεία ότι θα περιμένω άλλο ένα μήνα!
Χαλάλι όμως, διότι το αυτοκίνητο πραγματικά αξίζει την αναμονή. Στο test drive αυτό
που με εντυπωσίασε ήταν ότι ενοιωθα το αυτοκίνητο να υπηρετεί γλυκά τις οδηγικές επιλογές μου, ενώ στο scirocco είχα την αίσθηση ότι οδηγούσα ένα 'κακομαθημένο' και απότομο αυτοκίνητο, με καλύτερη όμως αίσθηση και αμεσότητα στο τιμόνι.
Εξωτερικά, η φινέτσα των Γάλλων είναι ένα κλικ πάνω από το υπερβολικό ύφος των
Γερμανών, ενώ ποιοτικώς δε διέκρινα κάποια αξιόλογη διαφορά.
Μου κόστισε 21.000 euros με τα εξτρα (γυάλινη οροφή κλπ).περιμενουμε εντυπωσεις και συνεχη ενημερωση για το αυτοκινητο οταν με το καλο ερθει στα χερθια σου γιατι ειμαστε αρκετοι ενδιαφερομενοι.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
. επίσης να εχεις στο μυαλό σου οτι το golf μονο ιστορικά ειναι ο οδηγος της κατηγορίας.. υπαρχουν πολύ καλυτερες προτασεις
Θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω μια καλυτερη προταση...
η γνωμη μου ειναι να κοιταξεις και προς σουπερ μινι κατηγορία που μερικα μοντέλα εχουν σχεδον εφαμιλλη ποιοτητα κυλησης με την μικρομεσαια, αλλιως να κοιταξεις για το 1,4TCe αντι το 1,6
αμα συγκρινεις το καλυτερο μικρο με το χειροτερο μικρομεσαιο... πιθανα...
το megane με τα δικα μου κριτηρια ειναι μακραν καλυτερη πρόταση
για το 2, εχεις δικιο για την πλειοψηφεια των υποψηφιων αγοραστων, αλλά η δικια μου αποψη δεν συμβαδιζει με το μεγαλυτερο=καλυτερο
-
Δοκιμή του 1.4 TCE στο Autotriti:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /93525.asp
-
κλασσικο autotriti τεστ που σου δινουν την εντυπωση οτι γραφουν χωρις να οδηγησουν το αυτοκινητο. Και μου χουν στον πινακα μεση καταναλωση 6,5 και πριν λιγες μερες εγραφαν για το Scenic με τον ιδιο κινητηρα οτι η καταναλωση δεν πεφτει κατω απο 11...Επισης εντυπωση μου κανει οτι πλεον πολυ αναφερουν οτι τα πραγματικα του αλογα ειναι 140-145, στοιχειο που το κανουν ακομια να φαινεται ακομα πιο δυνατο
-
καμια δοκιμη με το διλιτρο υπαρχει?το εχει οδηγησει καποιος?
-
δεν εχουμε τοσο πλουσια ατομα στο φορουμ...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
. επίσης να εχεις στο μυαλό σου οτι το golf μονο ιστορικά ειναι ο οδηγος της κατηγορίας.. υπαρχουν πολύ καλυτερες προτασεις
Opel Astra
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Opel Astra
Corsair.......
-
Τι να πει κι ο κορσαιρ; Βαμμενος Βαγκελης, με φανατισμενους δεν συζηταω. Το Αστρα εχει τα παντα και ειναι και φτηνοτερο απο το Γκολφ
-
ε εκει παιζει η εναλλακτικη πλεον, μεταξυ astra και megane για αντι-golf...νομιζω astra και megane παιζουν στο ιδιο επιπεδο...να το δουμε βεβαια και απο κοντα να βεβαιωθουμε για τις προβλεψεις.
edit
samatista αν εχεις καποια ενημερωση για το τιμη προκυπτει για το megane 1.4tce privilege με την νεα προσφορα ενημερωσε με σε παρακαλω.
οχι πως ενδιαφερομαι πλεον αμεσα, αφου την αγορα την ανεβαλα για το καλοκαιρι πλεον (αλλα αφου μπηκα στο κλιμα και μ αρεσε συνεχιζω να ειμαι σε διαθεση αγορας, μεχρι να ξενερωσω και να μεινω με το κλιακι χεχε
0
-
Πάντως έστω και ιστορικά το γκολφ είναι οδηγός στην κατηγορία... Anti-golf υπάρχει anti-megane και anti-astra δεν έχω ακούσει... Πάντως θα συμφωνήσω ότι το Astra και το megane είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα από το golf.
Όποιος έχει ενημέρωση για τις τιμές με την νέα προσφορά ας κάνει ένα briefing, θα του το χρωστάμε χάρη... Πάντως δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο η προσφορά έτσι όπως την είδα, γύρω στα 1000 με 1500 ευρώ πάει η έκπτωση, αλλά από το ολότελα καλό είναι να υπάρχει κάτι να έχουμε να ασχολούμαστε...
Renault Megane III