Ο χρήστης pvnrt έγραψε:
Σήμερα γράφτηκα στο forum το οποίο έπρεπε να το είχα βρει από καιρό. Ήθελα και εγώ να αποσύρω ένα lada εικοσαετίας που έχουμε και να βάλω και 15.000Ε και να το πάρω το megane coupe γιατί το έχω βάλει στο μάτι καιρό. Πάει όμως και αυτό... Έχετε ακούσει τίποτα για εκπτώσεις στα μοντέλα προσεχώς ή πρέπει να περιμένω να πέσουν οι τιμές του; Αλλά και πάλι, κάτω από τα 15.000 ευρώ δύσκολα για 1.6... Έχετε ακούσει τίποτα για μικρότερους κινητήρες; Η vw θα κυκλοφορήσει το Golf με τον 1.2 τον turbo στα 105 άλογα.. Γιατί κάποιος που κινείται κυρίως στην Αθήνα, αλλά θέλει και να μπορεί να ταξιδέψει να πάρει το megane που θα έχει του κόσμου το κόστος συντήρησης (φορολογία, βενζίνη, ασφάλιστρα) και να μην πάρει το golf που όπως και να το κάνουμε είναι οδηγός στην κατηγορία;
κοιτα, αν οντως μπει ο 1,2tsi στο golf, ειναι πολύ καλος λογος για να το προτιμησεις, αλλά 15.000 δεν προκειται να κοστιζει... επίσης να εχεις στο μυαλό σου οτι το golf μονο ιστορικά ειναι ο οδηγος της κατηγορίας.. υπαρχουν πολύ καλυτερες προτασεις
γενικα για προσφορες, η αισθηση μου ειναι οτι ολο και κατι θα γινει αφου η απόσυρση ειναι παρελθον, αλλά η renault εχει ηδη προσφορα..
η γνωμη μου ειναι να κοιταξεις και προς σουπερ μινι κατηγορία που μερικα μοντέλα εχουν σχεδον εφαμιλλη ποιοτητα κυλησης με την μικρομεσαια, αλλιως να κοιταξεις για το 1,4TCe αντι το 1,6