-
Εγώ λέω να ξαναπάω στην Ευρυτανία τον Δεκαπενταύγουστο. Δροσιά, ησυχία (καλά καλά δεν πιάνει ούτε το κινητό) και αν θέλω σώνει και καλά να κολυμπήσω, το ξενοδοχείο έχει και πισίνα.
Τον υπόλοιπο καιρό το Πήλιο δίπλα είναι!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Εγώ λέω να ξαναπάω στην Ευρυτανία τον Δεκαπενταύγουστο. Δροσιά, ησυχία (καλά καλά δεν πιάνει ούτε το κινητό) και αν θέλω σώνει και καλά να κολυμπήσω, το ξενοδοχείο έχει και πισίνα.Τον υπόλοιπο καιρό το Πήλιο δίπλα είναι!
Είναι πολύ καλή ιδέα το έχω κάνει και εγω to Avaris είναι ιδανικό!!!! Τέσσερις μέρες περνάνε πανεύκολα
-
Πάντως για Κρήτη που κοιτάζω, παίζουν κάτι καλές προσφορές για ακτοπλοϊκά (τουλάχιστον στο online της ΑΝΕΚ). Πήγαινε-έλα 2 άτομα συν ΙΧ = 186€. Καλά μου ακούγεται...
-
[quote='Batman']Πάντως για Κρήτη που κοιτάζω, παίζουν κάτι καλές προσφορές για ακτοπλοϊκά (τουλάχιστον στο online της ΑΝΕΚ). Πήγαινε-έλα 2 άτομα συν ΙΧ = 186
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Ει μαγκιτες,,καλοκαιρι,ηλιος,θαλασσα...Που θα πατε φετος διακοπες?? αν πατε βεβαια...Εγω θα παιξω Ευβοια-Μονεμβασια και σιγουρα Χανια Κρητης...Βεβαια ολα αυτα ειναι απλως σχεδια.........
20 meres Lebanon pithanws kai kana day trip Iordania h Syria.
-
Ο χρήστης KostasV6 έγραψε:
Ει μαγκιτες,,καλοκαιρι,ηλιος,θαλασσα...Που θα πατε φετος διακοπες?? αν πατε βεβαια...
Εγω θα παιξω Ευβοια-Μονεμβασια και σιγουρα Χανια Κρητης...Βεβαια ολα αυτα ειναι απλως σχεδια.........
Λιβανεζος εισαι??
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Ει μαγκιτες,,καλοκαιρι,ηλιος,θαλασσα...Που θα πατε φετος διακοπες?? αν πατε βεβαια...
Εγω θα παιξω Ευβοια-Μονεμβασια και σιγουρα Χανια Κρητης...Βεβαια ολα αυτα ειναι απλως σχεδια.........
Λιβανεζος εισαι??
Oxi egw h arravwniastikia mou.
-
[quote='cmarin'][quote='Batman']Πάντως για Κρήτη που κοιτάζω, παίζουν κάτι καλές προσφορές για ακτοπλοϊκά (τουλάχιστον στο online της ΑΝΕΚ). Πήγαινε-έλα 2 άτομα συν ΙΧ = 186
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μάλλον Αθήνα από 30 έως 3 που αναχωρούμε.
Καλή αντάμωση και ελπίζω να μην στραβώσει ξανά κάτι.Να μιλήσουμε Μάνο! Να σε δούμε λίγο.
Φυσικά και θα τα πούμε φίλε μου. Είναι δυνατόν να περάσω έτσι; Αν όλα πάνε καλά εκτός από αυτή τη φορά θα τα ξανά πούμε τον Αύγουστο αλλά μόνος μου τότε.
-
KostasV6
εχω μια ξαδερφη ποθ σπουδαζει UK και ειναι μιση λιβανεζα-μιση ελληνιδα
λες να εχεις αραβωνιαστει αυτην ? -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
KostasV6
εχω μια ξαδερφη ποθ σπουδαζει UK και ειναι μιση λιβανεζα-μιση ελληνιδα
λες να εχεις αραβωνιαστει αυτην ?πώς την λένε?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Step3 : Pricing
This is where you view the cost of your reservation in detail.You have selected
Itinerary Pricing Analysis
Outbound trip (PIRAEUS - THIRA(SANTORINI))Passengers Accommodation Class Price
Female Adult ECONOMY NON SMOKING / Berth/Seat € 51.50
Male Adult ECONOMY NON SMOKING / Berth/Seat € 51.50
Vehicle CAR > 4.25 € 117.50
Sub Total: € 220.50Inbound trip (THIRA(SANTORINI) - PIRAEUS)
Passengers Accommodation Class Price
Female Adult ECONOMY NON SMOKING / Berth/Seat € 46.00
Male Adult ECONOMY NON SMOKING / Berth/Seat € 46.00
Vehicle CAR > 4.25 € 122.00
Sub Total: € 214.00Total Price: € 434.50
Ωραίες τιμούλες δηλαδή για 7 μέρες με τιμη δωματίου τα 100 Euro (τίποτα το ιδιαίτερο σαν δωμάτιο) είσαι 1,100 euro μειον με το καλημέρα!!!!!
Το ξέρω φίλε cpp,τις έχω δει τις τιμές (της hellenic seaways δεν είναι οι τιμές που αναφέρεις;)Το γρήγορο highspeed της κάνει κάτι λιγότερο από 4 ώρες όμως και είναι μονόδρομος για εμάς με 1 χρονού μωρό
Τουλάχιστον επειδή έχουμε καλά κονέ στο νησί ελπίζουμε ότι θα βρούμε πολύ καλή τιμή για τα δωμάτια,οπότε θα βγάλουμε από εκεί κάτι... -
Λέω να την κάνω για καμμιά 10αριά μερούλες προς Μήλο μεριά, κατά τα τέλη Αυγούστου
Κάποιοι από εσάς που είτε κατάγεστε από το νησί, είτε το έχετε επισκεφτεί προσφάτως, ίσως να μπορούσατε να συστήσετε κάποια περιοχή ή ακόμη καλύτερα ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο
Για βοηθήστε λοιπόν...
Ίσως αυτό το topic να δίνει ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το νησί που ξέρετε....
Νάσος
-
Καλά, πόσοι Νάσοι είμαστε εδώ;
-
3 εβδομαδαδες μονο φέτος,Ελλάδα..
λέμε για Ιο μερικές μέρες με φίλους,
πείτε κανα ινφο οσοι την εχετε επισκεφτεί.... -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
3 εβδομαδαδες μονο φέτος,Ελλάδα..καθηγητής είσαι?
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Λέω να την κάνω για καμμιά 10αριά μερούλες προς Μήλο μεριά, κατά τα τέλη ΑυγούστουΚάποιοι από εσάς που είτε κατάγεστε από το νησί, είτε το έχετε επισκεφτεί προσφάτως, ίσως να μπορούσατε να συστήσετε κάποια περιοχή ή ακόμη καλύτερα ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο
Για βοηθήστε λοιπόν...
Ίσως αυτό το topic να δίνει ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το νησί που ξέρετε....
Νάσος
Για διαμονη δεν εχω να προτεινω κατι, εφοσον θα εχεις μέσο μεταφοράς πας οπου θες,και ολες οι πλευρες του νησιου εχουν το ενδιαφερον τους.Ουτως ή αλλως στην Μηλο δεν εχει πολυτελή ξενοδοχεία,οποτε μην σου ταξει κανεις λαγους με πετραχείλια.
Μετα τις 20 Αυγουστου εχει ησυχία στο νησί,ειναι καλη περίοδος να απολαυσεις τις αμετρητες παραλιες.Οσο για το μπανιο, καλό ειναι να ρωτας του ντοπιους για να μη πας σε καμια παραλια που σε μαστιγωνει ο ανεμος εκεινη την ημερα.
Για πιο αγρια φυση,μπορεις να πας απεναντι στην Κιμωλο απο τα Πολώνια με καραβάκι.
Να ξερεις οτι ειναι αρκετά ακριβό νησί, ειδικα στο φαγητο.Οι συγκοινωνίες μολις τα πολυ τελευταια χρονια αρχιζαν να θυμιζουν κατι αλλο εκτος απο Αφρική,και οι κάτοικοι δεν είναι καθολου φιλόξενοι.
-
Φετος που η μπουμπου μου γινεται τριών, πηγαινουμε σε 2 νησακια.
6 ημερες τον Ιουλιο στη Μηλο και μια εβδομάδα τον Αυγουστο στην αγαπημένη μου Αμοργό.
Στη Μηλο ειχα ξαναπαει το 1999 και δεν το κρυβω ότι με αγχωσε λιγο ο προλαλησας συνφορουμιτης σχετικά με τη Μηλο.
Στην Αμοργό είναι η τριτη φορά που θα παω και δευτερη με παιδι και πιστευω ότι θα ξαναπερασω τέλειααααα... -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
3 εβδομαδαδες μονο φέτος,Ελλάδα..Μόνο???
( )
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Φετος που η μπουμπου μου γινεται τριών, πηγαινουμε σε 2 νησακια.
6 ημερες τον Ιουλιο στη Μηλο και μια εβδομάδα τον Αυγουστο στην αγαπημένη μου Αμοργό.
Στη Μηλο ειχα ξαναπαει το 1999 και δεν το κρυβω ότι με αγχωσε λιγο ο προλαλησας συνφορουμιτης σχετικά με τη Μηλο.
Στην Αμοργό είναι η τριτη φορά που θα παω και δευτερη με παιδι και πιστευω ότι θα ξαναπερασω τέλειααααα...δε μας νοιαζει που θα πας....
να σου ζησει η μπουμπου...
Καλοκαιρινές διακοπές 2006. Για πού?