-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μια που ΠΑΛΙ λετε για γυναικες (κατα τ' αλλα εδω ειναι φορουμ γι' αμαξια ), βαλτε αλφα να δειτε ενα μωρο που κανει την Πολωνη οικιακη βοηθοΚαμια φωτό παίζει, για εμάς που είμαστε μακριά από την τιβούλα;
Το τηλέφωνό της, έστω;
-
Το μόνο που έχω να πω περί του θέματος ότι με εκνευρίζει το τσουβάλιασμα! 'Είναι όλες πουτ@νες, έτσι, αλλιώς'...
Edit:
Α, και όσον αφορά τη δουλειά! Θέλω η γυναίκα/σύντροφος μου (όταν, αν και εφόσον...) να δουλεύει! Δεν θέλω να κάθεται σπίτι και να 'προσέχει τα παιδιά' ή να 'φτιάχνει κάνα φαΐ'... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μια που ΠΑΛΙ λετε για γυναικες (κατα τ' αλλα εδω ειναι φορουμ γι' αμαξια ), βαλτε αλφα να δειτε ενα μωρο που κανει την Πολωνη οικιακη βοηθο
Καμια φωτό παίζει, για εμάς που είμαστε μακριά από την τιβούλα;
Το τηλέφωνό της, έστω;
Μα με τέσσερα παιδιά;
hrdoukas
Τελικά ο άντρας θελει απλά πραγματα από τη ζωή. Γκομενάκια και καλό φαί. Αντε και κανα αμαξακι (που κι αυτό στην τελική για τα γκομενακια το ψαχνει ). Αδιαψευστος μαρτυς το φορουμ Και μη μου πειτε για τον Κλούνι που διαλέγει το μαρτινι - ναι, καλά
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μα με τέσσερα παιδιά;Τι μου λες, 4 έχει το θηρίο;
Ε, καλά, εμείς δεν είμαστε ζηλιάρηδες, είμαστε;
Μη φωνάζεις βρε, έχει πέσει και η τιμή της ντομάτας...
-
-
MANGO απο την απαντηση σου καταλαβαινω οτι περιμενεις αρα κατι σοβαρο.
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ανοιγω αυτο το τοπικ οχι για να πει ο καθενας τα βρισιδια του και να βγαλει το κομπλεξ του, αλλα για να γραψετε την αποψη σας για τις γυναικες του σημερα οι οποιες εχουν αλλαξει δραματικα τα τελευταια 5-10 χρονια, αλλα και για να μοιραστει οποιος θελει τις εμπειριες του καλες η κακες, για να μαθαινουν οι νεοτεροι αλλα και να ακουνε και οι πιο παλιοι.αδερφε δεν εχουν αλλαξει οι γυναικες γιατι ετσι τους τη βαρεσε. απλα εχουν αλλαξει τα πραγματα και απλα ετσι ειναι. και οι αντρες εχουν αλλαξει, γιατι ο ανθρωπος πρεπει να προσαρμοστει παντα.. ετσι και οι αντρες εχουν αλλαξει, και οι γυναικες, στα πλαισια των κανονων συμπεριφορας του σημερα. για τις δικες μου εμπειριες θα γραψω στο τελος
Τι παραπονα εχετε απο τις γυναικες που εχετε γνωρισει η που θα θελετε να γνωρισετε ?
ο καθενας ειναι ξεχωριστος.. δεν εχω καποιο γενικο παραπονο.. εξαλλου σε τετοιες περιπτωσεις τα βαζω παντα και με τον εαυτο μου, γιατι εγω ειμαι αυτος που εχει κανει τις λαθος επιλογες.. ειμαι ο πιο αυστηρος κριτης του εαυτου μου, ευτυχως. αυτο ομως δε σημαινει οτι δε βλεπω και τις βλακειες του αλλου, αλλα συνηθως αυτο γινεται αρκετα αργοτερα, οταν εχω καθαρο μυαλο..
Τι σας ενοχλει και τι σας φτιαχνει ?
χμμμμ.. δεν το'χω σκεφτει και πολυ. μ'ενοχλουν οι ανθρωποι ( οχι μονο οι γυναικες ) που δε μπορω ν'αναπτυξω μια σοβαρη συζητηση, που οταν ο κοσμος καιγεται ασχολουνται με μαλακιες του τυπου eurovision κλπ, μ'ενοχλει η σοβαροφανεια, το δηθεν, ο καθωσπρεπισμος, τα τσουλακια, τα ψωνια, οι μαλακες δηθεν τρεντι που βγαινουν στο δρομο και κανουν πασαρελα.. (αυτα μονο )
με φτιαχνουν οι ερωτικες γυναικες, με φτιαχνει μια χαλαρη κουβεντα περι ανεμων και υδατων με την κοπελα που με ενδιαφερει.. κ.α.Τι θα συμβουλευαμε εμεις σαν αντρες να διορθωσουν ?
γενικα ρε συ ο καθενας ειναι διαφορετικος.. και εξαλλου οτι καποιος δεν ταιριαζει με το δικο μας τροπο σκεψεις δε σημαινει οτι ειναι λαθος.. οποτε δε νομιζω οτι μπορω ν'απαντησω.. γενικα δεν ειναι και το στυλ μου ν'ασχολουμαι πολυ με τους αλλους, ακομα και αν μιλαμε για γυναικες..
Εμεις προς τα που παμε ? Ειμαστε σωστοι/λαθος και που ?
γενικα παλι.. κοιτα την παραπανω απαντηση.. αν μιλησω προσωπικα.. μου αρεσει ο τροπος που ειμαι. δεν ειμαι ξεροκεφαλος, απλα θελω να περναω καλα και να μην καταπιεζω αυτα που σκεφτομαι και νιωθω. εχω μεγαλωσει αρκετα για να χρειαζομαι δικαιολογιες γιαυτα που θελω να κανω...
αλλα γενικα μιλωντας.. δε θα μιλησω συγκεκριμενα.. και οι αντρες και οι γυναικες εχουμε χασει την ουσια. κανουμε πραγματα δηθεν για να ριξουμε τον αλλο, αλλα τελικα αυτα (καταναλωτισμος ) μας απασχολουν τοσο πολυ που τελικα γινονται αυτοσκοπος.. ενω τα πραγματα ειναι απλα, το θεμα ειναι οτι κανεις δεν τολμαει να πει τα πραγματα οπως ειναι.
ολοι ψαχνουν να βρουν μια γκομενα και ολες ψαχνουν ενα γκομενο γιατι αυτο τους προσταζει η φυση, για την αναπαραγωγη. οταν η αναπαραγωγη στο ανθρωπινο γενος εκλογικευεται και γινεται κατανοητη, τοτε ειναι φυσιολογικη και επομενη η πορεια της σεξουαλικης ζωης του ανθρωπου. ειδικα οταν εχει να κανει το θεμα με αλλους ανθρωπους που ο καθενας ειναι διαφορετικος και τα θελω μας δεν ειναι παντα στο χερι μας και μονο.. ετσι ο ανθρωπος απογοητευεται και αναγκαζεται να βρει κατι αλλο ν'ασχοληθει.. το θεμα ειναι οτι υπαρχουν πραγματα που σε σπρωχνουν σ'αυτην την αντικοινωνικη συμπεριφορα, τα οποια ειναι λογικα, σε σημειο που δε μπορει να σε κατηγορησει κανενας.
δηλαδη, επι προσωπικου, εχω βαρεθει.. και ειλικρινα σου μιλαω, εχω ερωτευτει μονο μια φορα στη ζωη μου, οταν ημουν ακομα στην εφηβεια. αλλα ας τα παρουμε απ'την αρχη, γιατι η ερωτικη επιθυμια καθοριζεται ακομα νωριτερα, απο τα σχολικα χρονια, οταν ολα τα παιδια βλεπουν τηλεοραση και περιμενουν να ζησουν το αμερικανικο ονειρο μεσα απο μια ονειρεμενη σχεση.. η οποια φυσικα δυσκολα υφισταται. εντωμεταξυ, οσο μεγαλωνεις, λογικα γινεσαι και πιο κολλημενος.. δηλαδη πιο δυσκολα συμβιβαζεσαι ξερω'γω.
εγω θυμαμαι τον εαυτο μου στα 14 ας πουμε. εβγαινα και δε με ενοιαζε που θα παω, και παντα περναγα καλα. κατεβαινα κατω στη γειτονια που μαζευομασταν, ουτε καν κανονιζε κανεις τιποτα φυσικα..
...
λοιπον θα επανελθω γιατι βαρεθηκα να γραφω προς το παρον...
εχω πολλα ασημαντα να πω, απ'αυτα που οι περισσοτεροι δε διαβαζουν και αυτοι που διαβαζουν ψαχνουν να βρουν ενα κομματι του εαυτου τους αλλα χανουν το νοημα -
Eνα χαμόγελο, ένα βλέμμα ή έστω ένα νεύμα από μια κοπέλα είναι ικανό να μου φτιάξει τη μέρα..
Όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό σκεφτείτε πόσο μονότονη θα ήταν η ζωή μας χωρίς την Ντίνα, την Ελένη, τη Μαρία, τη Σοφία ....
-
Oταν ο Ραντομ μιλαγε κατι ηξερε..........Ρε παιδια οπως λεει και η Βερα Λαμπρου τριχα απο νινι σερνει καραβι..Ολα γινονται για το σεξάκι και για τιποτε αλλο, αφου ολα στη ζωη στοχευουν στο πως θα εντυπωσιασεις το αλλο φυλο..
Δε λεω μου αρεσει η αυτοκινηση, αλλα θελω η ροδα μου να αρεσει και στα γκομενακια...ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
-
εισ ωραίος ρε Νάσο,
και γω έτσι την είχα για κανα ενάμιση χρόνο,
αλλά μετά πέταξε το πουλάκι,
ήταν και ξένη,φαντάσου από τι εκπαίδευση πέρασε για να ξεπεράσει ελληνίδα στη νοικοκυροσύνη..
Τι της βάζεις στο φαγητό/ποτό κρυφά για να μην φεύγει και να είναι ευχαριστημένη πάντα?
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
skye το χεις σπουδασει το θεμα βλεπω.για μενα η γυναικα ειναι να καθεται σπιτι,να σφουγγαριζει,να βαζει πλυντηριο,να κανει καλο φαγητο,να προσεχει τα παιδια,να ποτιζει τον κηπο κ τα δενδρυλλια ,να πλενει τα αμαξια κοκ.
αν τα κανει αυτα καλα τοτε ειναι σπουδαια νοικοκυρα!
να μπορουμε να φερνουμε κ κανα φιλο σπιτι.
εγω την εχω εκπαιδευσει σωστα.
περα απ τα παραπανω κανει κ υδραυλικα,βαζει πλακακια-πετρες,χτισιμο κ καλουπωμα.τωρα θα εκπαιδευτει σε γυψοσανιδα κ ξυλινα πατωματα-ταβανια.γυναικομαστοράντζα που λέμε δλδ
-
περα απ τα παραπανω κανει κ υδραυλικα,βαζει πλακακια-πετρες,χτισιμο κ καλουπωμα.τωρα θα εκπαιδευτει σε γυψοσανιδα κ ξυλινα πατωματα-ταβανια.
Oταν ο Ραντομ μιλαγε κατι ηξερε..........Ρε παιδια οπως λεει και η Βερα Λαμπρου τριχα απο νινι σερνει καραβι..Ολα γινονται για το σεξάκι και για τιποτε αλλο, αφου ολα στη ζωη στοχευουν στο πως θα εντυπωσιασεις το αλλο φυλο..
Δε λεω μου αρεσει η αυτοκινηση, αλλα θελω η ροδα μου να αρεσει και στα γκομενακια...ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Προσωπικά το αν αρέσει ή όχι ένα αυτοκίνητο σε πιπίνες ουδόλως με απασχολεί...
Ούτως ή άλλως στις πιπίνες μετράνε πιο πολύ αυτοκίνητα όπως Porsche, ΒΜW, Mercedes, Cabrio, πολυτελή SUV κλπ (που δεν θα αγόραζα ποτέ στη ζωή μου μέχρι τώρα ούτως ή άλλως)... -
Πώς και δεν το πήραν ακόμα γραμμή το topic οι γυναίκες του forum???
-
skye το χεις σπουδασει το θεμα βλεπω.για μενα η γυναικα ειναι να καθεται σπιτι,να σφουγγαριζει,να βαζει πλυντηριο,να κανει καλο φαγητο,να προσεχει τα παιδια,να ποτιζει τον κηπο κ τα δενδρυλλια ,να πλενει τα αμαξια κοκ.
αν τα κανει αυτα καλα τοτε ειναι σπουδαια νοικοκυρα!
να μπορουμε να φερνουμε κ κανα φιλο σπιτι.
εγω την εχω εκπαιδευσει σωστα.
περα απ τα παραπανω κανει κ υδραυλικα,βαζει πλακακια-πετρες,χτισιμο κ καλουπωμα.τωρα θα εκπαιδευτει σε γυψοσανιδα κ ξυλινα πατωματα-ταβανια.χαχαχαχαχαχαχα!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
χμμμμ.. δεν το'χω σκεφτει και πολυ. μ'ενοχλουν οι ανθρωποι ( οχι μονο οι γυναικες ) που δε μπορω ν'αναπτυξω μια σοβαρη συζητηση, που οταν ο κοσμος καιγεται ασχολουνται με μαλακιες του τυπου eurovision κλπ, μ'ενοχλει η σοβαροφανεια, το δηθεν, ο καθωσπρεπισμος, τα τσουλακια, τα ψωνια, οι μαλακες δηθεν τρεντι που βγαινουν στο δρομο και κανουν πασαρελα.. (αυτα μονο )
με φτιαχνουν οι ερωτικες γυναικες, με φτιαχνει μια χαλαρη κουβεντα περι ανεμων και υδατων με την κοπελα που με ενδιαφερει.. κ.α.Αυτό ξανα πες το!!
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
με φτιαχνουν οι ερωτικες γυναικες, με φτιαχνει μια χαλαρη κουβεντα περι ανεμων και υδατων με την κοπελα που με ενδιαφερει.. κ.α.Αυτό ξανα πες το!!
με φτιαχνουν οι ερωτικες γυναικες, με φτιαχνει μια χαλαρη κουβεντα περι ανεμων και υδατων με την κοπελα που με ενδιαφερει.. κ.α.naso respect
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
.........που οταν ο κοσμος καιγεται ασχολουνται με μαλακιες του τυπου eurovision κλπ..........Ειναι και καλό αυτό Να, το Σαββατο που μας ερχεται, ενας κολλητος θα στειλει τη γκομενα, που υπο Κ.Σ. ειναι στενος κορσες, να δει Γιουροβίζιον και θα βγουμε μετα από καιρο παρεα να χαβαλεδιασουμε Γιουροβίζιον rulezzzzzzz
Ασε που λόγω Γιουροβιζιον δε θα 'χει κοσμο εξω (οχι οπως προχθες στο 'Ποτοπωλείο' στην Πανορμου που ειχα καβαλήσει το ηχειο για να βρω λίγο χωρο ) -
Εμενα μου αρεσουν οι γυναικες που κανουν κατι στην ζωη τους (ασχολουνται με τον αθλητισμο κ.τ.λ)
Τρελαινομαι να βλεπω γυναικα να παιζει μπασκετ η ποδοσφαιρο και να μην φοβαται να σπασει το νυχακι της.Δεν αντεχω αυτες που το μονο που κανουν ειναι να βαφονται,να πηγαινουν στην σχολη με κανα μινι μπας και βρουν κανενα και στο τελος να κουτσομπολευουν με τις φιλες τους.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Τρελαινομαι να βλεπω γυναικα να παιζει μπασκετ η ποδοσφαιρο και να μην φοβαται να σπασει το νυχακι της.
Για ποδόσφαιρο δεν ξέρω, αλλά κατι μπασκετμπολίστριες που γνωρίζω (κανα-δυο διεθνεις μαλιστα ) δεν ειναι και πολύ φανατικες....
Δεν αντεχω αυτες που το μονο που κανουν ειναι να βαφονται,να πηγαινουν στην σχολη με κανα μινι μπας και βρουν κανενα και στο τελος να κουτσομπολευουν με τις φιλες τους.
Αμα δεν εχουν λεφτά για ταξί;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
.........που οταν ο κοσμος καιγεται ασχολουνται με μαλακιες του τυπου eurovision κλπ..........
Ειναι και καλό αυτό Να, το Σαββατο που μας ερχεται, ενας κολλητος θα στειλει τη γκομενα, που υπο Κ.Σ. ειναι στενος κορσες, να δει Γιουροβίζιον και θα βγουμε μετα από καιρο παρεα να χαβαλεδιασουμε Γιουροβίζιον rulezzzzzzz
Ασε που λόγω Γιουροβιζιον δε θα 'χει κοσμο εξω (οχι οπως προχθες στο 'Ποτοπωλείο' στην Πανορμου που ειχα καβαλήσει το ηχειο για να βρω λίγο χωρο )Δυστυχώς οι περισσότερες είναι όπως τα λες...Άσχετο,σ' αρέσει το Ποτοπωλείο??Νομίζω ότι κάπου χάθηκε το νόημα με τον τόσο κόσμο...
Επίσης και η μουσική μερικές φορές είναι !
Οφ τόπικ τέλος! -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
.........που οταν ο κοσμος καιγεται ασχολουνται με μαλακιες του τυπου eurovision κλπ..........
Ειναι και καλό αυτό Να, το Σαββατο που μας ερχεται, ενας κολλητος θα στειλει τη γκομενα, που υπο Κ.Σ. ειναι στενος κορσες, να δει Γιουροβίζιον και θα βγουμε μετα από καιρο παρεα να χαβαλεδιασουμε Γιουροβίζιον rulezzzzzzz
Ασε που λόγω Γιουροβιζιον δε θα 'χει κοσμο εξω (οχι οπως προχθες στο 'Ποτοπωλείο' στην Πανορμου που ειχα καβαλήσει το ηχειο για να βρω λίγο χωρο )ναι, μια χαρα ειναι...
αρκει να μην ειναι δικια σου η γκομεναπαντως αυτη που ελεγα πριν, που ημουν ερωτευμενος οταν πηγαινα σχολειο ακομα, το επαιζε χαζογκομενα (δηλαδη οχι ακριβως χαζογκομενα, αλλα δε μου'ρχεται πιο ταιριαστο επιθετο τωρα) αλλα δεν ηταν καθολου χαζη οπως φανηκε, κατοπιν εορτης φυσικα..
και φαντασου φαση μια μεγαλη παρεα και μας επαιξε σε ολους ταπα και μειναμε μαλακες... βεβαια ενταξει, πανε και πολλα χρονια και ημασταν μικροι ακομα..
αλλα μιλαμε μου'χει αφησει παιδικο τραυμα χωρις πλακα, και ηταν η μονη φορα που και την πατησα, και στεναχωρηθηκα, και τωρα που το θυμηθηκα, εγραψα και χαλια στις εξετασεις εξ'αιτιας της π^%$*& (ηταν αρχες Ιουνιου και γραφαμε εξετασεις στο σχολειο)ισως γραψω γι'αυτη την ιστορια καποια στιγμη
μπορει πολλοι να μην τη διαβασετε καν, αλλα οσοι τη διαβασετε, ειναι full διδακτικη.. και ειναι πραγματα που πρεπει να προσεξει κανεις, οχι μονο για τον εαυτο του αλλα και για τα παιδια του ισως.
να μην αγνοει τα σημαδια, να μη χρειαστει να παθει για να μαθει και να εχει τα ματια του 14, να σκεφτεται, να αναλυει γιατι εκει κερδιζεται το παιχνιδι
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε