-
Ανοιγω αυτο το τοπικ οχι για να πει ο καθενας τα βρισιδια του και να βγαλει το κομπλεξ του, αλλα για να γραψετε την αποψη σας για τις γυναικες του σημερα οι οποιες εχουν αλλαξει δραματικα τα τελευταια 5-10 χρονια, αλλα και για να μοιραστει οποιος θελει τις εμπειριες του καλες η κακες, για να μαθαινουν οι νεοτεροι αλλα και να ακουνε και οι πιο παλιοι.
Τι παραπονα εχετε απο τις γυναικες που εχετε γνωρισει η που θα θελετε να γνωρισετε ?
Τι σας ενοχλει και τι σας φτιαχνει ?
Τι θα συμβουλευαμε εμεις σαν αντρες να διορθωσουν ?
Εμεις προς τα που παμε ? Ειμαστε σωστοι/λαθος και που ?
Γενικα μπορειτε να γραψετε οτι θελετε!!!
Ειμαι σιγουρος οτι το θεμα εχει συζητηθει πολυ σε αντροπαρεες οποτε σιγουρα ολοι εχετε αποψη.
Εδω λοιπον μπορειτε να τα ριξετε ολα!!Η δικες μου αποψεις:
Θα προτιμουσα να ασχολουνται λιγο περισσοτερο με τα παιδια τους και πως θα τα μεγαλωσουν σωστα γιατι εχουμε γεμισει με αδερφες, λεσβιες και η συντριπτικη πλειοψηφια απο απιστευτα ανασφαλη νεαρα ατομα..Η καριερα τους δεν τις οδηγει πουθενα και με τα παραπανω χρηματα που συνεισφερουν στο σπιτι μονο κακο κανουν στην οικογενεια....
Επισης μια συμβουλη για τις γυναικες, βγαλτε τα χερια απο τις τσεπες των παντελονιων σας επιτελους οταν περπατατε.. ειναι τελειως αναλατο αυτο το θεαμα να βλεπεις μια εντυπωσιακη γυναικα και να περπαταει με τα χερια στις τσεπες..Δειχνει το ποσο αμηχανη ειναι και φανερωνει οτι κανενας δεν της εχει μιλησει για το πως πρεπει να ειναι το γυναικειο περπατημα...
Σαν αντρες νομιζω πρεπει να σταματησουμε το αηδιαστικο καμακι απο τα αυτοκινητα μας, η στα κλαμπ και γενικα οταν η κοπελα μας γυρναει την πλατη να τη στολιζουμε με χιλια δυο κοσμητικα τα οποια δεν αρμοζουν σε κανεναν.
Νομιζω οτι αξιζει να γεμισει με αρκετες σελιδες αυτο το τοπικ. Θα επανελθω και με αλλες αποψεις μου. Περιμενω αποψεις και απο γνωστους πιπινακιδες
-
Ανοιγω αυτο το τοπικ οχι για να πει ο καθενας τα βρισιδια του και να βγαλει το κομπλεξ του, αλλα για να γραψετε την αποψη σας για τις γυναικες του σημερα οι οποιες εχουν αλλαξει δραματικα τα τελευταια 5-10 χρονια, αλλα και για να μοιραστει οποιος θελει τις εμπειριες του καλες η κακες, για να μαθαινουν οι νεοτεροι αλλα και να ακουνε και οι πιο παλιοι.
Τι παραπονα εχετε απο τις γυναικες που εχετε γνωρισει η που θα θελετε να γνωρισετε ?
Ειμαι σιγουρος οτι το θεμα εχει συζητηθει πολυ σε αντροπαρεες οποτε σιγουρα ολοι εχετε αποψη.
Θα προτιμουσα να ασχολουνται λιγο περισσοτερο με τα παιδια τους και πως θα τα μεγαλωσουν σωστα γιατι εχουμε γεμισει με αδερφες, λεσβιες και η συντριπτικη πλειοψηφια απο απιστευτα ανασφαλη νεαρα ατομα..Η καριερα τους δεν τις οδηγει πουθενα και με τα παραπανω χρηματα που συνεισφερουν στο σπιτι μονο κακο κανουν στην οικογενεια....
Επισης μια συμβουλη για τις γυναικες, βγαλτε τα χερια απο τις τσεπες των παντελονιων σας επιτελους οταν περπατατε.. ειναι τελειως αναλατο αυτο το θεαμα να βλεπεις μια εντυπωσιακη γυναικα και να περπαταει με τα χερια στις τσεπες..Δειχνει το ποσο αμηχανη ειναι και φανερωνει οτι κανενας δεν της εχει μιλησει για το πως πρεπει να ειναι το γυναικειο περπατημα...
Σαν αντρες νομιζω πρεπει να σταματησουμε το αηδιαστικο καμακι απο τα αυτοκινητα μας, η στα κλαμπ και γενικα οταν η κοπελα μας γυρναει την πλατη να τη στολιζουμε με χιλια δυο κοσμητικα τα οποια δεν αρμοζουν σε κανεναν.
Νομιζω οτι αξιζει να γεμισει με αρκετες σελιδες αυτο το τοπικ. Θα επανελθω και με αλλες αποψεις μου. Περιμενω αποψεις και απο γνωστους πιπινακιδες
-
-
θα σε ρωτησω κατι πριν απαντησω για να μην παρεξηγηθω
περιμενεις/θελεις να γινει σοβαρη συζητηση πανω στο θεμα ή ετσι σε δουλεια να βρισκομαστε να περναει η ωρα χαβαλες κτλ;
-
Περιμενω τα παντα απο βλακες κομπλεξικους που θα βριζουν τις γυναικες εμενα οπως κανουν με τα παντα.. μεχρι σοβαρα ψαγμενα ατομα τα οποια θα γραψουν ωραια πραγματα και τα οποια οι ιδιοι κοπμπλεξικοι θα αρχισουν να θαβουν..
Εγω το βρισκω ωραιο θεματακι παντως. Πιστευω πως ο κοσμος φοβαται να γραψει για να μην παρεξηγηθει οπως εσυ καλη ωρα -
-Μετά από κάθε ημέρα δημιoυργίας ο Θεός ξεκουραζόταν.
Από την ημέρα που δημιούργησε τη γυναίκα ούτε ο Θεός ούτε ο άνδρας ξεκουράστηκαν πάλι...-Υπάρχει μόνο ένας τύπος γυναίκας: Ο καταναλωτικός.
-
ολες πουτ@νες ειναι
-
... εκτός από τη μάνα μας και την Παναγία.
-
Όλες πάνε για τα λεφτά μωρέ,ειδικά σε ηλικίες των 20-25 (που βλέπω κι εγώ) έτσι για να πουν ότι τα έχουν με έναν έμπειρο από σχέσεις,με λεφτά,δουλειά,αυτοκίνητα κλπ κλπ..Όλες θέλουν να έχεις ένα τζιπ,μια BMW ενα AUDI βρε αδερφέ...άμα πάς με το φιατ που να χτυπήσεις κορίτσι..Δυστυχώς το βλέπω συνέχεια και το κακό είναι ότι το παραδέχονται κιόλας..Οτι πάνε για τα λεφτά και την επίδειξη μονο.&-
-
Δεν είναι όλες έτσι. Απλώς αυτές που το κάνουν χτυπάνε πιο άσχημα λόγω θράσους. Υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες που δουλεύουν, σπουδάζουν και κοπιάζουν για την οικογένειά τους χωρίς να προβάλλονται από τα σκατοΜΜΕ. Έτσι δημιουργείται μια ψευδής εντύπωση καθολικής σήψης.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
... εκτός από τη μάνα μας και την Παναγία.Και τις αδερφές μας, και τις αδερφές μας!
-
Σύμφωνοι βρε Μάνο αλλά έχω δει και αμέτρητες περιπτώσεις κοριτσιών στην ηλικία των 21-22 που συνάπτουν σχέση με 28-29χρονους μόνο και μόνο για τα λεφτά..Είναι μερικές που είτε σπουδάζουν είτε δουλέυουν είτε και τα δυο μαζί τις οποίες χαίρομαι να βλέπω..Αλλά οι περισσότερες θα ΨΑΞΟΥΝ (έχει σημασία ότι ψάχνουν,δεν περιμένουν) τον τύπο από το κεφαλάρι ή την εκάλη με το τζιπ και τη μερσεντές για να τις βγάζει έξω,να τις πληρώνει,να τις κάνει όλα τα χατήρια κλπ κλπ...Το βλέπω γύρω μου και ορισμένες φορές αηδιάζω..Ίσως η άποψή μου να είναι παρωχημένη..Τί να πω..
-
Όχι, δεν είναι παρωχημένη η άποψή σου. Ο καθένας και η καθεμιά πουλάει την ψυχή του/της όσο γουστάρει ή δεν την πουλάει καθόλου. Ξέρω κοπέλα που παντρεύτηκε καθαρά από συμφέρον και μόλις 6 μήνες μετά άρχισε να παραπονιέται στις φίλες της ότι δεν της αρέσει το σεξ, βαριέται τον άλλο, δεν έχει τι να κάνει κλπ. Περαστικά τους και μακρυά από μας τέτοια.
-
Εχουμε ξανασυζητησει για γυναικες κατα καιρους σε διαφορα θεματα αν δε κανω λαθος.
-
Οι γυναικες θελουν αντρες διπλα τους και οχι μουνελους. Απλα πραγματα
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
... εκτός από τη μάνα μας και την Παναγία.
Και τις αδερφές μας, και τις αδερφές μας!
Δεν θα έχει αδερφή ο manosk. Έχεις, μεγάλε;
-
Ναι, αλλά ευτυχώς με συμπλήρωσε εύστοχα ο hrdoukas.
-
Αστείο πράμα...
-
Μια που ΠΑΛΙ λετε για γυναικες (κατα τ' αλλα εδω ειναι φορουμ γι' αμαξια ), βαλτε αλφα να δειτε ενα μωρο που κανει την Πολωνη οικιακη βοηθο
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μια που ΠΑΛΙ λετε για γυναικες (κατα τ' αλλα εδω ειναι φορουμ γι' αμαξια )το περίεργο είναι οτι έχουμε καιρό να μιλήσουμε για φαΐ
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε