-
Οχι και σαπιο 2CV το Astra!!!!!
Καπου ξεθαψα αυτο.....
http://img.photobucket.com/albums/v189/vedubin01/tremendoculobl9.gif -
Και ένα ωραίο τραγούδι του Νίκου Ξύδη - Τι μαλάκας ήμουν
*Αγάπη μου σε γύρευα σε Γη και σε Φεγγάρι
Και σα μουλάρι σήκωνα του έρωτα τα βάρη
Μα εσύ με εγκατέλειψες και πήγες μ'έναν αλλό
Γιατί κοιτούσες τα μικρά κι εγώ ...είχα μεγάλοΜεγάλο ντέρτι στην καρδιά και πήγα να στο δείξω
Τη φλόγα που 'χω μέσα μου για πες μου πώς να σβήσω
Εγώ, τρελή, σ'αγάπησα και συ με απαρνιέσαι
Και στο Καβούρι μια βραδιά σε βρήκα ...να φιλιέσαιΕ όχι ρε παιδιά, αν είναι δυναμόν
Αυτή πέρασε τ'όργανο για φέτα του ζαμπόν
Αφήστε τα αλλαντικά και πιάστε το κασέρι
Αυτή κατέχει τ'όργανο σα να'τανε μπεγλέρι (σα να'τανε μπεγλέρι)Τι μαλάκας ήμουνημουνημουνημουνημουνημουν
ναι αλλά ήσουνα κι εσύμουνημουνημουνημουνημουνημουν..Δεν ήξερα οτι ήσουνα η κόρη του Απιστία
Μου το'χες πει μία φορά μα το πήρα στ'αστεία
Για αγάπη όταν σου μίλησα για γάμο όταν είπα
Με ρώτησες αν θέλω να μου κάνεις ...μια πίταΤάρανδο με έκανες με κοροϊδεύουν όλοι
Απ'το μονό κρεβάτι σου έχουν περάσει όλοι
Ο Μπάμπης, ο Αλέξανδρος, η Ντόρυ και η Άννα
Τώρα κατάλαβα πως είσαι ..ακατάλληλη για μάναΕ όχι ρε παιδιά, αν είναι δυναμόν
Αυτή πέρασε τ'όργανο για φέτα του ζαμπόν
Αφήστε τα αλλαντικά και πιάστε το κασέρι
Αυτή κατέχει τ'όργανο σα να'τανε μπεγλέρι (σα να'τανε μπεγλέρι)Τιιιιι μαλάκας ήμουνημουνημουνημουνημουνημουν
ναι αλλά ήσουνα κι εσύμουνημουνημουνημουνημουνημουν..Τι μαλάκας ήμουνημουνημουνημουνημουνημουν
ναι αλλά ήσουνα κι εσύμουνημουνημουνημουνημουνημουν..Δε κλαίω που δε μ'αγαπάς δε κλαίω που δε θυμάσαι
Από τις τύψεις κάποτε εσύ δε θα κοιμάσαι
Δε κλαίω που παντρεύτηκες και τώρα ζεις στο Βόλο
Κλαίω μόνο γιατί έχασα...
την ευαίσθητη καρδιά σου,
τα ναζάκια τα τρελά σου,
το παστίτσιο της μαμάς σου
Και το θεσπέσιο σου κώλο!
Το θεσπέσιο σου κώλο!Τι μαλάκας ήμουνημουνημουνημουνημουνημουν
ναι αλλά ήσουνα κι εσύμουνημουνημουνημουνημουνημουν..Μωρ'τι μαλάκας ήμουνημουνημουνημουνημουνημουν
ναι αλλά ήσουνα κι εσύμουνημουνημουνημουνημουνημουν.. * -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
[οφφ τοπικ]
Εψινα γκομενα για αρκετο καιρο. Οποτε καποια στιγμη σπαει ο διαολος το ποδαρι του και αντι για το Γλαστρακι ερχομαι με το S-Class....
Ε.... Αλλαξε η συμπεριφορα της απεναντι μου μεσα σε μια νυχτα...[/οφφ τοπικ]
Τουλάχιστον αφού κατάλαβες τί άτομο είναι one night stand δεν θα'ταν άσχημα Και μετά πάμε σε άλλη
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
[οφφ τοπικ]
Εψινα γκομενα για αρκετο καιρο. Οποτε καποια στιγμη σπαει ο διαολος το ποδαρι του και αντι για το Γλαστρακι ερχομαι με το S-Class....
Τουλάχιστον αφού κατάλαβες τί άτομο είναι one night stand δεν θα'ταν άσχημα Και μετά πάμε σε άλλη
Τι one night stand και μαλακιες....
Προτιμω τις επαγγελματιες απο τις που...νες....
Ερχεται η επαγγελματιας και περνας απιστευτη νυχτα.
Ασε που το πρωι θα φευγε μονη της....
Ενω με την που...να δεν ξερεις αν θα προλαβεις να την κοπανησεις το πρωι.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
[οφφ τοπικ]
Ενω με την που...να δεν ξερεις αν θα προλαβεις να την κοπανησεις το πρωι....Έτσι εννοείς?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
[οφφ τοπικ]
Ενω με την που...να δεν ξερεις αν θα προλαβεις να την κοπανησεις το πρωι....Έτσι εννοείς?
Οχι... να εξαφανηστεις ενοω....
-
Asimov
Πηγα χθες στο Galaxy.
Δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντυπωσεις...
Ωραια θεα
Ωραιες παρουσιες
Καλος κοσμος
Η μονικα στην εισοδο μ εστειλε...
Δεν θυμομουν τι ηρθα να κανω οταν την ειδα.
Αλλα
-Ειναι Αγιογδυτες....
Τρια ποτα κ ενας χυμος 65ευρα...
Αλλος ενας γυρος και τραπεζακι στο Reina...
-Κυκλοφορουν κατι ψωνισμενοι με πουρα
-Κυκλοφορουν πολλες 40αρες...
Μια μου την επεσε κ εχω διλυμα τωρα....
Πανω απο 33 δεν ειχα δοκιμασει... 7 χρονια πανω στα καλα καθουμενα;;;
-Σερβις απαισειο.... 20 λεπτα για 3 ποτα -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
[οφφ τοπικ]
αυτό είναι τηγάνι να τους βαράς
-
Ναι οι τιμες ειναι πολυ τσιμπημενες, αλλα τουλαχιστον τα ποτα ειναι καθαρα και τα κοκτειλς αψογα (οι μπαρμεν αν δε ξερουν ή δε θυμουνται, δε δισταζουν να βγαλουν επιτοπου εγχειριδιο ). Για τα 'πουρα' σε ειχα προειδοποιησει, εμενα ειναι πιο κοντα στην ηλικια μου, αν και τ' αποφευγω επιμελως
Κατα καιρους παιζουν τρελα μωρα (αν και συχνα συνοδευονται). Πολυ συχνα θα πετυχεις τεως ανατολικο μπλοκ ή εγχωριες μοντελες για ενα ποτακι πριν τη βιζιτα σε μια απο τις σουιτες του ξενοδοχειου. Θα το καταλαβεις γιατι ειναι ντυμενες σα να πανε σε δεξιωση και καθονται max 20 λεπτα χωρις να λενε και πολλα με το συνοδο τους...
Η θέα απο τη βεραντα ειναι η καλυτερη στην Αθηνα. Μονο γι' αυτην αξιζει μια βολτα.
Τωρα το σερβις...... σε γενικες γραμμες ειναι καλο, αλλα εξαρταται κι απο τον κοσμο που εχει. Παντως ειναι πααααρα πολυ ευγενικοι ολοι και συχνα ζητανε συγγνωμη αν φανει οτι στραβωνεις ή σε ρωτανε αν ηταν ΟΚ το ποτο αν δουν οτι δυσφορεις. Τωρα οταν γινεται της μουρλης (συνηθως Παρασκευη-Σαββατο), καταλαβαινεις οτι πλην της ευγενειας τα αλλα πανε περιπατο.....Αν εχεις πολλα φραγκα (150 το κεφαλι) και θες να το παιξεις μουρη στη συνοδο μπορεις να το συνδυασεις με φαγητο στον 'Μυλο', το κυριλε εστιατοριο του ξενοδοχειου. Θα γνωρισεις και μπολικους πλαστικους χειρουργους, blood-sucking lawyers, λαμογια πολιτικους, νταβατζηδες, λαθρεμπορους κι επιδοτουμενους 'επιχειρηματιες' Κοσμικο οργιο Κανα-δυο φορες που πηγα (τζαμπε, εννοειται ) περασα υπεροχα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ναι οι τιμες ειναι πολυ τσιμπημενες, αλλα τουλαχιστον τα ποτα ειναι καθαρα και τα κοκτειλς αψογα (οι μπαρμεν αν δε ξερουν ή δε θυμουνται, δε δισταζουν να βγαλουν επιτοπου εγχειριδιο ).
Ναι μεν δεν ειχαμε κανενα προβλημα με τα ποτα...
Καθαρα και καλα... Αλλα οι τιμες 'τσιμπημενες' δεν ειναι...
Ειναι αγιογδυτες!!Για τα 'πουρα' σε ειχα προειδοποιησει, εμενα ειναι πιο κοντα στην ηλικια μου, αν και τ' αποφευγω επιμελως
Αν και ειχε και πουρά, εγω ενωουσα τα πούρα....
Ηταν δυο που κυκλοφωρουσαν με κουβανεζικα κ ειχαν ντουμανιασει το μερος.
Και γω γουσταρω τα πουρα, αλλα δεν καπνηζω εις βαρος των αλλων...
Αν αναβα κ εγω ενα, θα μπαινε σε λειτουργεια το συστημα αυτοματης πυροσβεσης.
Πουρά πολλα δεν ειχε.
Αν και δεν ειχα ποτε προβλημα.
Οι οριμες, εχουν περισσοτερη πλακα και ειναι ποιο κοινωνικες απο τις πιτσιρικες. Ασε που μπορεις να συζητησεις και για κατι περα απο το μαυρησμα της και τις διακοπες στη μυκωνο...Κατα καιρους παιζουν τρελα μωρα (αν και συχνα συνοδευονται). Πολυ συχνα θα πετυχεις τεως ανατολικο μπλοκ ή εγχωριες μοντελες για ενα ποτακι πριν τη βιζιτα σε μια απο τις σουιτες του ξενοδοχειου. Θα το καταλαβεις γιατι ειναι ντυμενες σα να πανε σε δεξιωση και καθονται max 20 λεπτα χωρις να λενε και πολλα με το συνοδο τους...
**Α.... Μαληστα....
Θανξ...Το χα απορρεια **Η θέα απο τη βεραντα ειναι η καλυτερη στην Αθηνα. Μονο γι' αυτην αξιζει μια βολτα.
Αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικη αποψη.
Προσωπικα, δεν με συγκινησε. Ηταν ωραια, αναμφησβητητα.
Ειχα γκομενα με σπιτι στο Λυκαβητο....
Απο την μια ο Λυκαβητος και απο την αλλη ολη η Αθηνα....
Την βγαζαμε στο μπαλκονι της συνηθως.Τωρα το σερβις...... σε γενικες γραμμες ειναι καλο, αλλα εξαρταται κι απο τον κοσμο που εχει. Παντως ειναι πααααρα πολυ ευγενικοι ολοι και συχνα ζητανε συγγνωμη αν φανει οτι στραβωνεις ή σε ρωτανε αν ηταν ΟΚ το ποτο αν δουν οτι δυσφορεις. Τωρα οταν γινεται της μουρλης (συνηθως Παρασκευη-Σαββατο), καταλαβαινεις οτι πλην της ευγενειας τα αλλα πανε περιπατο.....
Ηταν ευγενεστατοι, γι αυτο και δεν κατεβασα καντηλια και δεν ξεκινησα 'πολιτισμενο τσαμπουκα'....
Συνηθως μετα απο 10~15 λεπτα φευγω απο την μπαρα λεγοντας 'Πιες το μονος σου' η 'Καλα ρε φιλε... Μια μπηρα σου ζητησα κ εφτιαξες κοκτεϊλ'
Και οταν ζητησαν και συγνωμη για την καθυστερηση...
Απλα ειχα το παραπονο και τιποτ αλλο....Αν εχεις πολλα φραγκα (150 το κεφαλι) και θες να το παιξεις μουρη στη συνοδο μπορεις να το συνδυασεις με φαγητο στον 'Μυλο', το κυριλε εστιατοριο του ξενοδοχειου. Θα γνωρισεις και μπολικους πλαστικους χειρουργους, blood-sucking lawyers, λαμογια πολιτικους, νταβατζηδες, λαθρεμπορους κι επιδοτουμενους 'επιχειρηματιες' Κοσμικο οργιο Κανα-δυο φορες που πηγα (τζαμπε, εννοειται ) περασα υπεροχα
Αποφευγω αυτους τους κυκλους.
Ειμαι αναγκασμενος να τους βλεπω στα επαγγελαμτικα μου...
Ε οχι και στον ελευθερο χρονο μου!
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε