-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ευτυχώς το νομίζεις και δεν είναι έτσι.
Και οι ψυχασθενείς που τους εισάγουν στο Δαφνί ισχυρίζονται ότι είναι μια χαρά. Ευτυχώς δεν τους ακούμε.Δηλαδή είσαι για το Δαφνί;
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εγω συμφωνω 100% με τον afonic. το να μου απαγορευεται να πιω μια μπυρα ή να φαω του σκασμου(αφου παντα ετσι τρωω ) και μετα να οδηγησω μου φαινεται αρρωστημενο.εσεις βεβαια μπορει να εχετε και μια ηλικια και μολις τρωτε να σας περνει ο υπνος ή να μην εχετε εκ του προτερου καλα αντανακλαστικα.
γιαυτο ειναι θεμα του καθενος. λεει οτι πρεπει να κανουμε στασεις για ξεκουραση καθε 2 ωρες... τι ποσοστο κανει?ΥΓ.εχουν πιασει φιλο μου με ενα red bull και τη γλιτωσε επειδη ειναι μονιμος (μαζι ημασταν).
Ε και τι μας το λες δηλαδη?Φαε του σκασμου και οδηγα!!Πιες αλκοολ και οδηγα!!Το ειπα και παραπανω..απο εκει και περα..οποιος καταλαβε..καταλαβε!
Επειδη δηλαδη δεν κανουν σταση καθε 2 ωρες οδηγησης οι Ελληναραδες ..Αυτο τι σημαινει??Πως ειναι σωστο??
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ!!ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!Επειδη εσυ θες να τρως σαν γαργαντουας και να πινεις ενα βαρελι μπιρα...Εγω που κινουμαι στο δρομο δεν φταιω τιποτα!!
Πως μπορειτε να καταλαβετε οτι δεν σας επηρεαζουν αυτοι οι παραγοντες??**Με τι κριτηρια??**Ειναι αστειο αυτο που λετε!!Πολυ σωστα ειπε ενα φιλος παραπανω πως και οι τρελλοι δεν το καταλαβαινουν οτι ειναι τρελλοι!!
Τι νοοτροπιες ειναι αυτες??ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ : στα περιοδικα αυτοκινητου(αν διαβαζετε..) κοιτατε μονο τις εικονες??
Υ.Γ.Ειμαι 24 χρονων...Τα παραπανω ποιος ειπε οτι επηρεαζουν ΜΟΝΟ τους μεσηλικες??
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ξέρω πότε έχω πιεί και κατά πόσο είμαι ικανός για οδήγηση. Δεν χρειάζεται να έρθει να μου το πει το κράτος μ' ένα αμφιβόλου ποιότητας test.
Όπως ξέρω και πότε είμαι άρρωστος. Δεν χρειάζεται να μου το πει ο γιατρός.Εγω θα παω στη Ferrari απο οτι φαινεται κι εσυ θα βαλεις υποψηφιοτητα για πρωθυπουργος στις επομενες εκλογες!Ε, Γιατρε μου??
OK Σούμι
-
taurus το red bull νομιζω εχει αλκοολ αλλα φυσικα πολυ λιγο.
απλα θελω να πω οτι το μηχανημα ελεγε μαλακιες και ο μπατσος του ελεγε για ξαναφυσα για ξαναφυσα......... το κοιταγε και δε πιστευε οτι ειχε πιει μονο αυτο .στο θεμα μας, δεν ειπαμε να πιω ενα βαρελι μπυρα ουτε εχω αναγκη να πιω εγω προσωπικα μπυρα.υπερβαλεις τοχει πει και ο φιλος παραπανω οτι να εσεις λετε να μην πιει καθολου μα καθολου....
εγω δεν ειπα οτι δε με επιρεαζει , αμα πιω πολυ δε θα οδηγησω.αλλα εσεις λετε να μην πιει ουτε σταγονα, αυτο ειναι φασιστικο και πρωτη φορα το ακουω.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
αλλα εσεις λετε να μην πιει ουτε σταγονα, αυτο ειναι φασιστικο και πρωτη φορα το ακουω.
Τοτε πηγαινε στο πλησιεστερο περιπτερο και αρχισε να αγοραζεις καθε μηνα 4Τροχους, Drive και αλλα τετοια, αν σε ενδιαφερει να εισαι ενημερωμενος πανω σε θεματα αυτοκινησης...
Αν παλι τους θεωρεις φασιστες, μπορεις να συνεχισεις να πιστευεις πως εισαι πολυ καλος οδηγος ακομα κι αν εχεις πιει και 1 σταγονα αλκοολ κρινοντας φυσικα απο τα δικα σου αδιαμφισβητητα και αδιασειστα αντικειμενικα προσωπικα κριτηρια!!
ΞΑΝΑΛΕΩ : γιατι δεν παιρνετε κοκαινη και μετα να οδηγησετε??Αφου θα νιωθετε τελεια!!Ευφορια και παλι ευφορια!!
**Μηπως εχουμε πηξει στους ''ειδικους''??**Ασε αγορι μου να μιλησει κανενας αλλος για το αν εισαι ικανος να οδηγησεις ακομα και με 1 σταγονα αλκοολ...**Ποιοι νομιζετε πως ειστε επιτελους??**Πως εχετε το θρασος να νομιζετε πως τα ξερετε ολα??
-
μα και εγω γι'αυτο λεω..
καπνιζω μονο ενα μπαφακι πριν οδηγησω..
οχι παραπανω.
ενα τσιγαρακι μαυρο δε με επηρεαζει αρκετα να μη μπορω να οδηγησω γιατι οπως ειπα ξερω τα ορια μου..παλιοφασιστες..
-
Ο χρήστης camber έγραψε:
Ευτυχώς το νομίζεις και δεν είναι έτσι.
Και οι ψυχασθενείς που τους εισάγουν στο Δαφνί ισχυρίζονται ότι είναι μια χαρά. Ευτυχώς δεν τους ακούμε.Δηλαδή είσαι για το Δαφνί;
με αυτά που ακούω μπορεί και να τρελαθώ οπότε ποτέ μη λες ποτέ
Πέρα από την πλάκα, είναι αδύνατο να ξέρεις πότε αρχίζει να σε επηρεάζει το ποτό. Όταν το 0,5sec χρόνου αντίδρασης για φρενάρισμα (μέση τιμή βιβλίου σημάτων αν θυμάμαι καλά) θα έχει γίνει 0,7-0,8sec μετά από 2-3 ποτά, δε σημαίνει ότι θα νοιώθεις και άσχημα. Εσύ πιθανότατα να εξακολουθήσεις να νομίζεις ότι τα αντανακλαστικά σου είναι τα ίδια.
Υ.Γ.: Δεν είμαι άγιος και δεν ισχυρίζομαι ότι δεν έχω οδηγήσει έχοντας πιει, αλλά άλλο αυτό και άλλο να λέω ότι είμαι σίγουρος ότι ήμουν εντελώς νηφάλιος επειδή ένοιωθα καλά.
-
Γιατι πινετε και γιατι δεν πινετε ?
Εγω πινω γιατι χαλαρωνω και πεφτουν οι αναστολες που εχω με αποτελεσμα να κανω το κεφι μου.. Α! και για να την πεσω σε καμια γκομενα .
Οταν λεω πινω, μινινουμ 4 ποτα . Μετα οδηγω αλλα παντα φαγωμενος.
Ε τι να κανω να μην παω εξω να διασκεδασω ? δεν την πολυβρισκω με το ιντερνετ και το αραλικι.
Και προσπαθω να προσεχω πολυ περισσοτερο επειδη ξερω πως θα μου ερθει απο εκει που δεν το περιμενω -
ΜANGO εισαι τρελος??
Michael-Amott δεν κρινω με δικα μου κριτηρια ο νομος κρινει οτι ειμαι ικανος να οδηγησω με μια μπυρα.
οσο για τα περιοδικα μη τα παιρνεις τοις μετρητοις ,δεν ειναι λιγες οι φορες που δημοσιογραφοι εχουν εντοπιστει να κανουν ενα σωρο ανευθυνες παραβασεις.
σε λιγο θα σε πεισουν οτι κανουν και λειτουργημα αστεακι μη βαρατε -
Καλά ρε παιδιά είστε σοβαροί τώρα δλδ;! Και συγγνώμη για την αγένεια αλλά μερικοί παρα είναι ανασφαλής. Αυτό αυτόματα σας κάνει και επικύνδηνους οδηγους! Με ένα ποτήρι vodka, whisky ή μια μπύρα μια χαρά μπορεί να οδηγήσει κάποιος. Αν σκεφτείς δε ότι ένα 'ποτήρι' vodka, whisky κλπ σε ένα μπαρ είναι στην πραγμάτικοτητα κάτι σαν το 1/10 αυτού...Ουσιατικά έχει ελάχιστα εφέ! Και μην φέρετε ξάνα το και καλά επιχείρημα 'πάλι καλά που έχουμε τις οδηγάρες εδώ' ή 'γιατί να μην σνιφάρουμε λιγάκι δεν είναι κακό' γιατί δεν έχει καμία σχέση.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
σε λιγο θα σε πεισουν οτι κανουν και λειτουργημα αστεακι μη βαρατεΕσυ δηλαδη απο που πηρες την απαραιτητη (πιστευω εγω...) **οδηγικη παιδεια ** φιλε μου??
Απο το Δασκαλο Οδηγησης ή απο τον Κ.Ο.Κ??
Εκτος κι αν εισαι τοσο μαγκας εσυ (οπως και αναριθμητοι αλλοι..) και ολα τα καταλαβες μονος σου ή εισαι προικισμενος εκ γεννετης!!
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Με ένα ποτήρι vodka, whisky ή μια μπύρα μια χαρά μπορεί να οδηγήσει κάποιος.Αυτο που το στηριζετε ομως ακομα δεν μας εχετε πει...
Αν μπορεις μας λες λιγο που μενεις να ερχομαι να σε επισκεπτομαι??Γιατι πραγματικα εαν μπορεις να ξεχωριζεις ποτε καποιος ειναι ικανος και ποτε οχι να οδηγησει.. Να περναω μια βολτα αφου πιω και να μου λες αν ειμαι ΟΚ η οχι να οδηγησω!!Συμφωνοι??
Δεν μας το λετε το μυστικο παντως με ποια κριτιρια καταφερνετε να γνωριζετε εαν ειστε ικανοι για οδηγηση η οχι...αλλα τελος παντων...Μπορει να ειναι κληρονομικο χαρισμα..οποτε εκει παω πασο!
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Με ένα ποτήρι vodka, whisky ή μια μπύρα μια χαρά μπορεί να οδηγήσει κάποιος.Μου αρεσει κιολας που στο αρχικο μου post ανεφερα και τα **Φαρμακα **(Depon κλπ.)...Δεν ηξερα οτι δεν εχετε πειστει ακομα για το αλκοολ!!Το θεωρουσα αυτονοητο!!ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ!!
-
Με ένα ποτήρι vodka, whisky ή μια μπύρα μια χαρά μπορεί να οδηγήσει κάποιος.
Αυτο που το στηριζετε ομως ακομα δεν μας εχετε πει...
Αν μπορεις μας λες λιγο που μενεις να ερχομαι να σε επισκεπτομαι??Γιατι πραγματικα εαν μπορεις να ξεχωριζεις ποτε καποιος ειναι ικανος και ποτε οχι να οδηγησει.. Να περναω μια βολτα αφου πιω και να μου λες αν ειμαι ΟΚ η οχι να οδηγησω!!Συμφωνοι??
Δεν μας το λετε το μυστικο παντως με ποια κριτιρια καταφερνετε να γνωριζετε εαν ειστε ικανοι για οδηγηση η οχι...αλλα τελος παντων...Μπορει να ειναι κληρονομικο χαρισμα..οποτε εκει παω πασο!
Mα το θέμα είναι καθαρά αντικειμενικό. Όταν έχεις πιει ένα ποτό (δεν μιλάμε για μπόμπα) τα εφέ είναι ελάχιστα άσε δε που θα οδηγήσεις μετά απο κάνα δύο ώρες. Άλλωστε και ο ίδιος ο νόμος σου το επιτρέπει.
Είναι υπερβολές αυτά που λέτε, αν θέλετε για να μην πεθάνετε πρόωρα καλύτερα να κλειδαμπαρωθείτε σπίτια σας μια και καλή.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Με ένα ποτήρι vodka, whisky ή μια μπύρα μια χαρά μπορεί να οδηγήσει κάποιος.
Αυτο που το στηριζετε ομως ακομα δεν μας εχετε πει...
Mα το θέμα είναι καθαρά αντικειμενικό. Όταν έχεις πιει ένα ποτό (δεν μιλάμε για μπόμπα) τα εφέ είναι ελάχιστα
Ευχαριστω για τις απαντησεις!!Αντικειμενικοτατο αυτο που λες!!
Υ.Γ. Τελικα το ειχα υποψιαστει εγω οτι ηταν κληρονομικο χαρισμα...!
-
Michael-Amott να σε ρωτήσω, εσύ έχεις οδηγήσει ποτέ έχοντας πιει μόνο ένα ποτό;
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Michael-Amott να σε ρωτήσω, εσύ έχεις οδηγήσει ποτέ έχοντας πιει μόνο ένα ποτό;Δυστυχως για εσενα ΟΧΙ!
Και μου αρεσει κι εμενα το ποτο (και το τσιγαρο οπως προειπα...)...Δεν ειναι οτι δεν πινω..Ειναι θεμα παιδειας, αρχων και προτεραιοτητων...αποψη μου παντα βεβαιως..
Δεν νομιζω πως θελει και πολυ μυαλο παντως για να καταλαβεις οσα γραφω...απλη λογικη ειναι πιστευω... -
Δυστυχως για εσενα ΟΧΙ!
Και μου αρεσει κι εμενα το ποτο...Δεν ειναι οτι δεν πινω..Ειναι θεμα παιδειας, αρχων και προτεραιοτητων...αποψη μου παντα βεβαιως..
Δεν νομιζω πως θελει και πολυ μυαλο παντως για να καταλαβεις οσα γραφω...απλη λογικη ειναι πιστευω...Συγγνώμη αλλά δεν είχα πρόθεση να πω 'α και έσυ το'χεις κάνει οπότε μην μιλάς'. Μόλις έδειξες ότι δεν ξέρεις πώς είναι να οδηγάς έχοντας πιεί μόνο ένα ποτό...ή μάλλον ξέρεις και πολύ καλά μάλιστα.
Όσον αφορά αν είναι θέμα αρχών ή παιδείας, απο την εμπειρία μου τουλάχιστον δεν αποτελώ κύνδινο για τους άλλους όταν οδηγάω και έχω πιεί ένα ποτό. Φυσικά όμως και΄γω βάζω όρια, συνηθως όταν βγαίνω θα πιω 3-4 ποτά, αν οδηγάω όμως το πολύ δύο.
-
Ρε παιδιά, έλεος!
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Δυστυχως για εσενα ΟΧΙ!
Και μου αρεσει κι εμενα το ποτο...Δεν ειναι οτι δεν πινω..Ειναι θεμα παιδειας, αρχων και προτεραιοτητων...αποψη μου παντα βεβαιως..
Δεν νομιζω πως θελει και πολυ μυαλο παντως για να καταλαβεις οσα γραφω...απλη λογικη ειναι πιστευω...Συγγνώμη αλλά δεν είχα πρόθεση να πω 'α και έσυ το'χεις κάνει οπότε μην μιλάς'. Μόλις έδειξες ότι δεν ξέρεις πώς είναι να οδηγάς έχοντας πιεί μόνο ένα ποτό...ή μάλλον ξέρεις και πολύ καλά μάλιστα.
Και παλι δεν σε πιανω..Λες να εκανα post υποστηριζοντας ως λανθασμενο κατι το οποιο κανω κι εγω?? **Για ποιο λογο?? **
Καλα..το θεμα για μενα εχει ληξει..απο οτι φαινεται δεν μπορει να γινει εποικοδομητικος διαλογος φερνοντας σαν επιχειρημα ο καθενας το ''ετσι εγω νομιζω'' --->''οποτε αυτο που νομιζω εγω ειναι και το σωστο''
**Υ.Γ.**Το αλκοολ φιλε κανει πολυ περισσοτερο απο 2 ωρες για να φυγει απο το αιμα σου!
Ποτά μπόμπες και οδήγηση