-
Τι εννοείς επιθετικό ; ότι είναι περισσότερο λάσπη και ότι το γράφουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μειώσουν την αξιοπιστία της εταιρείας ;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
...για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι....
Από το 1988-1991 McLaren-Honda γιόρτασε με Ayrton Senna και Alain Prost τέσσερις τίτλους στη σειρά. Στη συνέχεια, τα μονοπάτια της βρετανικής και της ιαπωνικής χωρίσανε. Πριν από δύο χρόνια, ο Σύνδεσμος μηχανοκίνητου αθλητισμού αναβίωσε. Στο δρόμο, οι δύο παραγωγοί είναι εν τω μεταξύ ανταγωνιστών. Η φωτογραφηση εγινε βαση αυτης της ''κοντρας'' που θελησαν να αναβιωσουν αυτα τα θηρια.....
-
Ειμαι σε αναζητηση Honda Accord 2.0 το cl7 μοντελο 2004-05,το οποιο στην πορεια θα γινει Κ20 μετατροπη.
Απλα θελω να μαθω απο κατοχους κ μη γενικα χαρακτηριστικα του αμαξιου,οδικη συμπεριφορα εργονομια ποιοτητα,ζημιες πιθανες κτλ.
Δεν με απασχολουν οι επιδοσεις κ η καταναλωση αφου θα αλλαχτει το μοτερ,το μονο ειναι το σασμαν του το οποιο μαλλον θα κρατησω το 5αρι που εχει κ θελω να μαθω αν ειναι πολυ μακρυ. -
Έχω βάλει ανάλογο video για το GTR να βάλω και για το NSX γιατί νομίζω αυτά τα δύο είναι μια κατηγορία μόνα τους
-
Αντρέα...άκυρα ρίχνει...ή κάνω εγώ κάτι λάθος;
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Αντρέα...άκυρα ρίχνει...ή κάνω εγώ κάτι λάθος;Δεν κάνεις κάτι λάθος, και εγώ ήττα τρώω. Αντρέα please, fix it
-
Αν εννοείται το δημοσιογράφο, who gives a damn για να το πω και στη γλώσσα του
Το όλο video είναι για σε παίρνει ο ύπνος και η οδήγησή του για τα πανηγύρια.
Είναι και φίλος του Dario Frankitti ο βλακέντιος.Ακούστε κινητήρα και αλλαγές σχέσεων, δείτε σχεδίαση....
-
Αν έχετε χρόνο δείτε τι λέει και ο Jay Leno.
Ο τύπος έχει καλέσει την υπεύθυνη σχεδιασμού και τον chief engineer του αυτοκινητου.Η συλλογή του φυσικά δεν υπάρχει....
@nonos: τυχαίο που τα έχει βάλει κάτω από αυτή την πινακίδα??
Και εκεί στο βάθος δεξία έχει τον θρύλο?? -
-
Αντρεα δε παιζει το video! Υποθετω οτι αναφερεσαι τα ds και sm που εχει ο Leno. Ειναι πολυ ψαγμενος..
-
Κρίμα που δε μπορείς να το δεις Νονέ!! Εμένα παίζει κανονικά (από chrome)
Ναι έχει τα nsx κάτω από μια τεράστια vintage πινακίδα Citroen και στο βάθος τα ds & smΌντως είναι πολύ ψαγμένος!!
-
Ειμαι σε αναζητηση για αγορα μεταχειρισμενου civic 1.8 hatchback 2007-2010
Δεν βιαζομαι για την αγορα οποτε το ψαχνω με ησυχια.
Αυτο που εχω παρατηρησει σε μερικα που εχω δει μεταχειρισμενα ειναι μερικα περιεργα 'σημαδια'
τι εννοω?
Για παραδειγμα βλεπω ξεφλουδισμενα τιμονια και λεβιεδες ταχυτητων σε αυτοκινητα που γραφουν οτι εχουν 60-80 χιλιαδες χιλ
ειναι δυνατον? οσο και να εχουν ριξει την ποιοτητα υλικων,σε τοσα λιγα χιλιομετρα να φαγωθει δερματινο τιμονι?
επισης εχω παρατηρησει τον διακοπτη στο αλαρμ,σβησμένο το τριγωνακι το λευκο?
Θα ηθελα την γνωμη σας απ οσους γνωριζετε η οσους εχετε το civic. -
Ο χρήστης johnnyfini έγραψε:
βλεπω ξεφλουδισμενα τιμονια και λεβιεδες ταχυτητων σε αυτοκινητα που γραφουν οτι εχουν 60-80 χιλιαδες χιλ ειναι δυνατον? -
Ο χρήστης johnnyfini έγραψε:
Ειμαι σε αναζητηση για αγορα μεταχειρισμενου civic 1.8 hatchback 2007-2010
Δεν βιαζομαι για την αγορα οποτε το ψαχνω με ησυχια.
Αυτο που εχω παρατηρησει σε μερικα που εχω δει μεταχειρισμενα ειναι μερικα περιεργα 'σημαδια'
τι εννοω?
Για παραδειγμα βλεπω ξεφλουδισμενα τιμονια και λεβιεδες ταχυτητων σε αυτοκινητα που γραφουν οτι εχουν 60-80 χιλιαδες χιλ
ειναι δυνατον? οσο και να εχουν ριξει την ποιοτητα υλικων,σε τοσα λιγα χιλιομετρα να φαγωθει δερματινο τιμονι?
επισης εχω παρατηρησει τον διακοπτη στο αλαρμ,σβησμένο το τριγωνακι το λευκο?
Θα ηθελα την γνωμη σας απ οσους γνωριζετε η οσους εχετε το civic.Είχα το αμάξι για 6 χρόνια και το πούλησα το πριν 1,5 χρόνο. Ο λεβιές των ταχυτήτων είχε φθορά μετά την 3ετια περίπου. Φαινόταν σαν λιωμενος. Το τιμόνι ήταν σε άριστη κατάσταση όταν το πούλησα. Το τριγωνακι του αλάρμ επίσης. Επίσης είχα ένα ελαφρύ ξεβαψιμο στο εσωτερικό της πόρτας του οδηγού, εκεί που έχει ένα χρώμα ασημί, δίπλα από τους διακόπτες των παραθύρων. Αλήθεια σε τι τιμές τα βρισκεις; Εγώ πούλησα το δικό μου 8000. Σαν αυτοκίνητο είναι ο,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά.
-
Ψηλά οι τιμές,θα μου πεις παντα τα honda κρατανε τιμη,βρισκω αυτα που βλεπονται πανω απο 9-10 χιλιαδες
Θεωρω οτι φτηνα το εδωσες ποσα χιλιομετρα ειχες? -
Το εδωσα με 100000. Τι μοντέλα είναι; Σκέψου ότι το αυτοκίνητο ξεκίνησε να κυκλοφορει το 2006. Το δικό μου ήταν αρχή του 2008
-
πχ αυτο που μοιαζει καθαρο κ με λιγα χιλιομετρα
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/9128314/
αυτο στο θεο η τιμη
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6087041/
αυτο που ειναι φτηνο εχει περασει απο μαντρα...και τι μαντρα
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/9073956/ -
Γεια σας ενδιαφερομε να αγορασω το hrv 1.6d θα ηθελα την γνωμη σας αν κακουσα οτι τα σερβης ειναι ακρβα .
Επεισης θεωρω οτι να δινεις τοσα λεφτα κ να μην εχουν στην βασικη εκδοση προβολεις ομιχλης κ αισθητηρες παρκαρισματος ειναι κοροιδια
Ευχαριστω υγεια σε ολους -
Καλωσήρθες.
Το hrv είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο με πολύ κακή εως απαράδεκτη τιμή.
Έχε υπόψη σου ότι βασίζεται στο Jazz, απο το οποίο είναι κοντά 10000 ακριβότερο (το ντίζελ τουλάχιστον).
Προσωπικά δε θα τα έδινα με τπτ αυτά τα λεφτά για το ντιζελ.
Αν ήθελα οποσδήποτε hrv θα κοιτούσα τον 1.5 σε comfort για να γλιτώσω κάποια χρήματα.
-
Σε νορμαλ χρηση ποτε ερχεται φθορα δισκο πλατο στο civic hatchback 2006-2010?
HONDA FORUM