-
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
pande για το χρώμα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε Φυσικά και θα του πήγαινε ένα μπλέ σκούρο,ωραίο χρώμα και 'αρχοντικό'. Αν πας ρώτα τους για χρόνους παράδοσης .μολις βρω λιγο χρονο απο τη δουλεια θα παω μεχρι το δεληγιαννη να τον ρωτησω αναλυτικα.
μολις παω θα επιστρεψω να σας πω τι παιζει με χρονους παραδωσης,τιμες εξοπλισμους... -
Ρε πως μου ξέφυγε εμένα αυτό το τοπικ?
Εχω Type-R του 2005-6.... από τα τελευταία αλλά και τα πιο ζεσταμένα... (όλο το καλοκαίρι το έψηνα να το πάρω) -
Καλοριζικο το φορουμ και απο εμενα
coyote ποσο σου καιει το ΤΑΠΕΡ?
-
9,1 έξω με ταχύτητες μέχρι 160 κατά μέσο όρο
Τωρα μετράω μόνο μέσα στην Αθηνα, πρέπει να είναι κοντά στα 12
-
12 στην πόλη για 200 ίππους; Αυτός είναι ο κινητήρας που μου αρέσει.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
9,1 έξω με ταχύτητες μέχρι 160 κατά μέσο όροΤωρα μετράω μόνο μέσα στην Αθηνα, πρέπει να είναι κοντά στα 12
Μια χαρα εισαι.
Πινει μονο σουπερ αμολυβδη ή και απλη?
-
κάτσε ακόμα μετράω, έχω 4000 κλμ
-
10 lt/100 km με χαλαρή οδήγηση εκτός πόλης (= 150-160 χλμ./ώρα )
12 lt/100 km μέσο όρο μέχρι στιγμής για όλη τη χρήση του αυτοκινήτου (μετράω όλη τη βενζίνη που βάζω) Ομως κυκλοφορεί ελάχιστα στην πόλη (ίσως το 10% των χιλιομέτρων του)
17 lt/100 km σε χρήση πίστας ή αεροπορία στο βουνόΣημείωση: έχω αλλάξει πολύ λίγο το εργοστασιακό 'πρόγραμμα'. Πριν την αλλαγή η μέση κατανάλωση ήταν γύρω στα 11.5 lt/100 km
-
και η εγγυηση?
-
Ποιός θα το καταλάβει ?
-
Έκανες εσύ τέτοια ερώτηση;
Τι να την κάνεις την εγγύηση αν έχεις Honda; -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ποιός θα το καταλάβει ?όταν το βάλουν στον εγκέφαλο?
Εσύ τι έκανες... πηγες στα 215 άλογα που λένε το απλό τσίπωμα? -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
:yikes: Έκανες εσύ τέτοια ερώτηση;
Τι να την κάνεις την εγγύηση αν έχεις Honda;να μην εχεις αγχος
-
Μα η ECU είναι η original. Απλά έχει ένα daughterboard (K-100, παρόμοιο με το K-Pro αλλά χωρίς δυνατότητα επαναπρογραμματισμού) της Hondata. Δε νομίζω να φαίνεται σε διαγνωστικό για συνήθεις εργασίες. Αν τώρα βαρέσει μπιέλα και το ψάξουν, θα το βρουν (εξάλλου φαίνεται αν ανοίξεις το κουτί της ECU) αλλά δε νομίζω να φτάσουμε εκεί
To προγραμματάκι είναι custom (σε δυναμόμετρο) και βγάζει 187 τροχό (175 μαμά) αλλά με στόχο όχι την απόλυτη δύναμη αλλά το 'γέμισμα' της καμπύλης στις μεσαίες (δηλ. τη μείωση της επίδρασης του VTEC στις 5900). Αν αυτό σημαίνει (200-175)+187=212 στρόφαλο, ΟΚ.
-
Μπορείτε να μου σχολιάσετε την εγγύηση της Honda;
ΟΚ, έχω ακούσει οτι είναι 7 έτη αλλά πρέπει να είναι 2 χρόνια ολική + 5 χρόνια μηχανικά;
Γενικά είστε ευχαριστημένοι από εγγύηση και service (τιμές;;);;
Σκέφτομαι το 5θ Σιβικ στα 1.8
-
3+4 είναι.
-
Εχω το accord 2.0 εδω και 6 μήνες, σχετικά είμαι ευχαριστημένη...θα δείξει...η αλήθεια είναι οτι το περίμενα πιο ευκίνητο...
Ο χώρος των αποσκευών είναι τεράστιος
Την παρασκευή θα κάνω το 1ο service..... -
τι είναι η ολική? τα ηλεκτρικά?
-
Εγώ πάντως ενούσα ότι 3 χρόνια είναι η εργοστασιακή και τα 4 είναι του Σαρακάκη.
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Εχω το accord 2.0 εδω και 6 μήνες, σχετικά είμαι ευχαριστημένη...θα δείξει...η αλήθεια είναι οτι το περίμενα πιο ευκίνητο...Ο χώρος των αποσκευών είναι τεράστιος
Την παρασκευή θα κάνω το 1ο service.....Τι εννοείς το περίμενες πιο ευκίνητο; Ειναι αργό?
HONDA FORUM