-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Βρε κρυφτε τις αυτες τις φωτο. Μετα θα μας λενε γιαλαντζι suvαδες.Έχει χάρη που ήμουν απασχολημένος με την ρυμούλκηση, αλλιώς θα έβγαζα βίντεο το θηριώδες L200 που μας ξελάσπωσε.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Βρε κρυφτε τις αυτες τις φωτο. Μετα θα μας λενε γιαλαντζι suvαδες.Ψηλοί, 2κινητοι και με ασφαλτινα λάστιχα είμαστε Γιώργο...
Η άμμος είναι off topic.
Sent from my Sony Fola -
Qashqai ξαδερφου 1.6 08 με 45.000χλμ αγορασμενο καινουριο 23.000 αν θυμαμε σωστα. ποια ειναι η λογικη τιμη
που πρεπει να βαλει στην αγγελια? αυτος λεει περιπου 12.000ευρω. -
Μέση τιμή, μ αυτα τα χαρ/κα, βγαίνει 13.720 € στο car.gr. Οπότε είναι μια χαρά.
-
Γύρω στα 11.000 το βλέπω να φεύγει - και σε καλό σενάριο. Πάντως καλά το βάζει στα 12.000 να δει ανταπόκριση και οι διαπραγματεύσεις έπονται....
-
πες του ξαδερφου να το σκοτωσει γιατι αρχες 2014 ερχεται το νεο Qashqai στην ιδια τιμη με το τωρινο μοντελο και φυσικα ανωτερο σε ολους τους τομεις
-
Ο χρήστης techguru έγραψε:
πες του ξαδερφου να το σκοτωσει γιατι αρχες 2014 ερχεται το νεο Qashqai στην ιδια τιμη με το τωρινο μοντελο και φυσικα ανωτερο σε ολους τους τομειςΈχει ανακοινωθεί κάτι για τις τιμές του νέου Qashqai; Και το 'φυσικα ανωτερο σε ολους τους τομεις' πως το γνωρίζεις; Δεν είναι και κανόνας ο 'διάδοχος' να είναι πάντα καλύτερος, νομίζω...
-
http://www.autoblog.gr/2013/07/16/nissa ... rendering/
-
http://www.autoblog.gr/2013/07/16/nissan-qashqai-2014-rendering/Πολύ ωραίο......... , άραγε πως θα είναι το κασκαι του 2050 ; που (εαν ζω) θα προσπαθησω με εκεινο να αλλαξω το τωρινό μου;; Πως;;;;;;;
-
πες του ξαδερφου να το σκοτωσει γιατι αρχες 2014 ερχεται το νεο Qashqai στην ιδια τιμη με το τωρινο μοντελο και φυσικα ανωτερο σε ολους τους τομειςΗ παρουσίαση του αντικατάσταση δεν σημαίνει αυτόματη κατακρήμνιση της τιμής του μεταχειρισμένου. Σχετικά με το 'ανώτερο σε όλους τους τομείς' περιμένω με ενδιαφέρων να θα χαμηλώσει η απόσταση από το έδαφος - κάτι που συνηθίζουν στους αντικαταστάτες
-
στην αγορα αυτοκινητου(καινουργιου ή μεταχειρισμενου) δεν κουνιεται φυλλο πλεον.εδω καινουργιο αυτοκινητο περνεις και την αλλη μερα αν θες να το πουλησεις χανεις 3.000 χαλαρα.
τωρα για συναισθηματικους λογους αν ζηταει καποιος οτι ποσο θελει για το μοντελο αυτοκινητου του που θελει να πουλησει δικαιωμα του(απλα δεν εχει εικονα του τι παιζει στην αγορα αυτοκινητου στην Ελλαδα αυτη την περιοδο) -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
Qashqai ξαδερφου 1.6 08 με 45.000χλμ αγορασμενο καινουριο 23.000 αν θυμαμε σωστα. ποια ειναι η λογικη τιμη
που πρεπει να βαλει στην αγγελια? αυτος λεει περιπου 12.000ευρω.Οπως γραφτηκε ηδη, ο καθενας ζηταει οτι θελει.
αν ειναι σε πολυ καλη κατασταση, 8Κ μπορει και να εφευγε (και πάλι δύσκολα) -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
που πρεπει να βαλει στην αγγελια? αυτος λεει περιπου 12.000ευρω.Οπως γραφτηκε ηδη, ο καθενας ζηταει οτι θελει.
αν ειναι σε πολυ καλη κατασταση, 8Κ μπορει και να εφευγε (και πάλι δύσκολα)στο car -παραβλεποντας τα km*- βγαζει μια μεση τιμη λιγο κατω απο τα 11,5 χιλιαρικα.
αν και τα 8 χιλιαρικα μου φαινονται λιγο τραβηγμενα εως...σκοτωμα, ωστοσο μαλλον θα πρεπει να κατεβει κατω απο τα 10 αν θελει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να το δωσει.
παντως δεν μπορω να φανταστω καποιον που να διαθετει περι τα 10 χιλιαρικα για αγορα μετ/σμενου. και μαλιστα μετρητοις!!
και φυσικα δεν αναφερομαι μονο για το qq αλλα γενικα στην Ελληνικη αγορα.*τα km καποτε ηταν νουμερο 1 κριτηριο επιλογης μετ/σμενου. πλεον εχω την εντυπωση πως ερχεται σε υποδεεστερη μοιρα.
-
Οι τιμες του car δεν ειναι ρεαλιστικες.Εκει ο καθενας ζητα ο,τι θελει για το αμαξι του,αλλα οι κανονες σημερα εχουν αλλαξει προς το χειροτερο.
-
Δεν παυει να ειναι αμαξι 5 ετιας και να το παιρνει κΙνουργιο γυρω στα 15 αρα 15 επι 0 60 κανει το πολυ 9 χιλιαδες.......γω νομιζω οτι εκει ειναι δικαιο να γινεται αγοραπωλησια.
-
Νομιζουμε οτι το αυτοκινητο μας δε χανει αξια , αντιθετα .....κερδιζει
-
Κανενας δεν εχει την αποψη αυτη.Απλα αλλιως υπολογιζοταν η απαξιωση παλαιοτερα,αλλα σημερα αλλιως ειναι τα πραγματα.
Και αν εχεις για πουλημα αμαξι πανω απο 2000κ.ε. εκει πια υπαρχει ο πληρης εξευτελισμος. -
H απαξίωση του ξεκινά αμέσως μετά την παραλαβή και την έξοδο από την αντιπροσωπεία.
Το QQ ήταν από τα τυχερά και είχε καταφέρει τουλάχιστον στις προ κρίσης εποχές να κρατά ψηλά την τιμή μεταπώλησης του και να έχει και ζήτηση ως μτχ. Τώρα βέβαια δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο για κανένα αμάξι. Πολύ σκότωμα πέφτει ...
Τώρα να μου χάριζαν 2λιτρο 4χ4 -όπως το ήθελα πολύ κάποτε- ουτε για δώρο θα το δεχόμουν. -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Και μια απορια, το qashqai πως καταλαβαινεις αν ειναι 1,5 η 1,6..;
Να προσπαθησω να τη λυσω.. αν γραφει μονο dCi ειναι 1,5 ,ενώ αν εχει το μπλε-ασημι αυτοκολλητακι 1,6..;Το μπλε σήμα pure drive η νισσαν το βαζει μόνο στα μοντέλα της που έχουν ρύπους κάτω απο ενα συγκεκριμένο νούμερο (120 νομίζω). Τα δικινητα 1,6 dci έχουν κάτω απο κείνο το νουμερο, οπότε το βαζουν. Αντίθετα τα τετρακινητα 1,6 dci και 1,5 έχουν πάνω από 120 γρ. ρύπους οπότε μπαίνει το σήμα 'dci' πίσω.
Θα ψάξω να βρω ακριβή νούμερα.
-
Με δεδομενο οτι τα 4Χ4 qashqai, ειδικα fl στην Ελλάδα πρεπει να είναι απειροελάχιστα, το ταμπελακι dCi τελικά σε ποιο κινητήρα ανφέρεται..; Αν και τωρα που το σκεφτομαι σε fl qashqai δε θυμαμαι να εχω δει ταμπελακι dCi στα σιγουρα..
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)