-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δίκιο έχει τελικά ο costaslio! Λοιπόν! Παρκαρισμένο το αμαξι δίπλα στο πεζοδρομιο στην άκρη του δρόμου. Οπως παρκάρουν αμετρητα αμαξια μπροστα απο τις οικοδομές τους!
Οπως ακριβώς -και στο ίδιο σημειο που- φαινεται στη παλιότερη φωτο.Kωστα
στην παλια φωτο σου ειχαν πεταξει λουλουδια -
Αυτά ειδαν η τσίχλα και το βερύκοκο και ζήλεψαν!!!
Είναι απο card postal ...
'Στην ευτυχέστερη στιγμή της ζωής σας η Nissan σας ευχεται βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους!!!
ΥΓ. Σε περιπτωση επιθυμίας παραπάνω των δύο απογόνων η Nissan σας παρέχει και μεγάλυτερη εκδοση!' -
QQ στην εκδοση Acenta s και με κινητηρα 1,6dci, δικινητο με 25.000 € πως σας φαινεται σαν τιμη? Λιγο αλμυρη μου φανηκε..
Βεβαια απ'οτι βλεπω στον καταλογο, η αρχικη τιμη ειναι 26.700 €, οποτε παλι καλα να λεμε..
Το τωρινο μοντελο ποτε ειπαμε οτι αλλαζει?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
QQ στην εκδοση Acenta s και με κινητηρα 1,6dci, δικινητο με 25.000 € πως σας φαινεται σαν τιμη? Λιγο αλμυρη μου φανηκε..Βεβαια απ'οτι βλεπω στον καταλογο, η αρχικη τιμη ειναι 26.700 €, οποτε παλι καλα να λεμε..
χωρίς να εχω πλήρη άποψη απο εξοπλισμούς κλπ, θεωρώ πως τα χρηματα ειναι καπως τσιμπημένα για ενα τετοιο αυτοκινητο.
το είχα ξαναγράψει παλιότερα αλλά βρήκα κάποια... αντίσταση
δινω ενα καλό αλλοθι στο συγχρονο και 'δυνατο' τεχνολογικο υποβαθρο, αλλα μεχρι εκει.
ας ηταν τόσο το κόστος τουλαχιστον στην τετρακίνητη έκδοση, ή (όπως εικάζεις) σε ένα καινούργιας κοπής μοντέλο και όχι για κάποιο το οποίο είναι και κάποια χρονάκια στην κυκλοφορία.τι έγινε ο τσέχος δεν σας κάνει τα...χατίρια σιγά-σιγά
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
χωρίς να εχω πλήρη άποψη απο εξοπλισμούς κλπ, θεωρώ πως τα χρηματα ειναι καπως τσιμπημένα για ενα τετοιο αυτοκινητο.
το είχα ξαναγράψει παλιότερα αλλά βρήκα κάποια... αντίσταση
δινω ενα καλό αλλοθι στο συγχρονο και 'δυνατο' τεχνολογικο υποβαθρο, αλλα μεχρι εκει.
ας ηταν τόσο το κόστος τουλαχιστον στην τετρακίνητη έκδοση, ή (όπως εικάζεις) σε ένα καινούργιας κοπής μοντέλο και όχι για κάποιο το οποίο είναι και κάποια χρονάκια στην κυκλοφορία.τι έγινε ο τσέχος δεν σας κάνει τα...χατίρια σιγά-σιγά
Ο Τσεχος εχει αποδειχθει καταπληκτικος συνεργατης στην οικογενεια
Περισσοτερα θα σας αποκαλυψω εν καιρω...Τουλαχιστον η Acenta s δικαιολογει, εν μερει τα χρηματα της γιατι ειδα πολυ καλο εξοπλισμο (esp, αναδιπλουμενους καθρεφτες, ηχοσυστημα με usb, μπεζ εσωτερικο, αισθητηρα φωτων κλπ. )
-
Γειά σας!!! Γύρισα από τις διακοπές και με το που γύρισα το κασκάι με έβγαλε ασπροπρόσωπο!!!!!!
Συγκεκριμμένα : Παίζοντας μπιτσ βόλευ η κόρη μου της γύρισε το γόνατο...... έγιναν όλα όπως έπρεπε ακινητοποιηση από τον γυμναστη πάγο κ.λ.π. , μόλις έφτασα ήταν ακινητοποιημένη στην άμμο , βρήκα αμέσως σπαστό φορείο την βάλαμε επάνω , ρίξαμε τα καθίσματα στο κασκάι και χώρεσε το φορείο μέσα , ο γυμναστής της κράταγε το γόνατο και εγώ έπρεπε να οδηγήσω στους νησιώτικους δρόμους γύρω στα 50 χιλιόμετρα, το αμάξι ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ και σχεδόν σε 45 λεπτά (κανονικά είναι η απόσταση 1,5 ώρες) ήμουν στο νοσοκομείο όταν έφτανα στο νοσοκομείο, το ασθενοφόρο μόλις ξεκίναγε να έρθει...(είχε άλλο περιστατικό).
Της βάλανε το γόνατο στην θέση του και η μαγνητικη έδειξε ότι δεν έχει ρίξη χιαστών. Τελος καλό όλα καλά. Τελος.... ο λόγος το λέει διότι θα ταλαιπωρηθεί καιρό ευτυχώς δεν χρήζει χειρουργείου. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
QQ στην εκδοση Acenta s και με κινητηρα 1,6dci, δικινητο με 25.000 € πως σας φαινεται σαν τιμη? Λιγο αλμυρη μου φανηκε..Βεβαια απ'οτι βλεπω στον καταλογο, η αρχικη τιμη ειναι 26.700 €, οποτε παλι καλα να λεμε..
Τοσο ειπαν στο φιλο μου ,που το ψαχνει,για το 4χ4.
Ερωτηση: Εχει το QQ Hill Hold ?
@costasclio περαστικα!!! -
@kostis20 οχι. Δεν υπάρχει Hill Holder σε καμία εκδοση.
@costaslio περαστικα σας.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
..........το αμάξι ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ..... έφτανα στο νοσοκομείο, το ασθενοφόρο.........Το άλλο που..... δεν μου έκανε εντύπωση..... αφού μας ξέρω τους Ελληνες................. είναι ότι ενώ είχα αναμμένους προβολείς , αλάρμ και κόρναρα , οι Ελληνες οδηγοί στα ... μερικοί με χαιρέταγαν και άλλοι με μουντζωναν ενώ όποιον ξένο τουρίστα με ενοικιαζόμενο αμάξι συναντούσα , άναβε φλας έκανε δεξιά και ακινητοποιούσε το αμάξι του!!!!
Είμαστε πολλά χρόνια πίσω , καθε μέρα το ξανα ανακαλύπτω... δυστυχώς!!!!
-
Νομιζαν οτι πας σε γαμο.
-
Για ώρα αναγκης καλα θα ήταν να έχεις έναν μαγνητικό φάρο.
Οι ένστολοι το 'λατρεύουν'!Ο χρήστης costaslio έγραψε:
... οι Ελληνες οδηγοί στα ... μερικοί με χαιρέταγαν και άλλοι με μουντζωναν ...Ελληναράδες ... ότι να'ναι!
Απορώ παντως πως είχες προβλημα. Η επιβλητικότητα του QQ ανοιγει δρόμους εδω πανω!!! Σπάνια θα χρησιμοποιήσω τα φώτα για σινιάλο για να περάσω.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απορώ παντως πως είχες προβλημα. Η επιβλητικότητα του QQ............
Οχι , δεν είχα πρόβλημα !!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Απορώ παντως πως είχες προβλημα. Η επιβλητικότητα του QQ............
Οχι , δεν είχα πρόβλημα !!
Με τα πανε έλα σε ΕΟ (από/προς Χαλκιδική) έχω αρχίσει να πιστευω παντως ότι μπορεί και να ισχύει ...
-
Χθες έδειξε τον Στουρνάρα να μετακινείται με υπηρεσιακό μαύρο QQ, καθήμενος στη μπροστινή θέση
-
-
Decadence....
(μη το παρετε στα σοβαρα ε;) -
Αμ δεν ειναι? Απο τα Lexus, τα Audi και τα ΜΒ ...
Το μαυρο χρώμα τους εμεινε! -
Σκαλοπάτια δεν έχει για να ανεβοκατεβαίνει πιο άνετα ο Κος υπουργός;;;
-
Παναγιωτη μαλλον δεν τους τα εκαναν 'δωρο' ...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Σωστά Κώστα, μπορεί να προτίμησαν τίποτα βελούδινα πατάκια
Ο Στουρνάρας με Qashqai, ο Κουβέλης με Note...Tι έγινε βρε παιδιά, το έριξαν στα Nissan οι υπουργάρες μας...
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)