-
Καλοτάξιδο !!! Πιστοί Νισσανιώτες !!!!!!
-
Το 120Υ ήρθε αν δεν κανω λάθος το 1973. Του 1975 ήταν το δικό μας! Μαλλον το 1200 είχατε. Τεσπα!
Καλοταξιδο το νεο QQ και πολύ καλή επιλογή το 1,6d.
Πως αλλαξαν τα πραγματα!!! 2 χρονια πριν τοσο περίπου πουλαγαν το βενζινοκίνητο με το 6δισκο cdplayer!!!
Την προηγούμενη εβδομάδα δοκίμασε το QQ τις offroad δυνατότητες του σε (αρκετά) κατηφορικό χωμάτινο μονοπάτι με νεροφαγώματα και 'κοτρώνες' αλλά και με άμμο σε κάποια σημεία. Η κάθοδος ήταν πετυχημένη, τα νεροφαγώματα ευκολάκι και όλα μια χαρά.
Η άνοδος όμως ... στην άμμο μαζί με την κλίση του εδάφους
Η ψυχραιμία μου, το σταθερά πατημένο γκάζι και η παρουσία ενός Jimny λειτούργησαν θετικά. Δεν χρειάστηκε 'τραβηγμα' παρά την ύπαρξη -για καθε περιπτωση- ιμάντα αλλά υπήρξε η διαπίστωση ότι τα λαστιχα θέτουν ορια στις δυνατότητες του επιπέδου κανονικού 2κίνητου αυτοκινήτου. Την ίδια στιγμή ένα Fiat Strada εδειξε να μην ενοχλείται απο τιποτα σε αντιθεση με τα ΙΧ35 και Forester πρώτης γενιάς ... που δεν το δοκίμασαν καν! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
.................
Απο την στιγμή που η αντιπροσωπια μου λεει 16000€ ................... ... η προσθεση εμενα δεν μου βγαίνει πανω απο 19470!Ετσι από περιέργεια αυριο (εαν το θυμηθώ) θα πάρω τηλεφωνο την αντιπροσωπεία και θα σας πω πόσο ακριβώς μου πουλάει
το κασκάι !!!!!!!Λοιπόν ανακινώ πάλι αυτό το θέμα της τιμής διότι έχουμε την εντύπωση βλέποντας τις διαφημίσεις ότι πολλά πράγματα φθηνένουν .... λοπόν :
Την 04-05-2010 αγόρασα το QQ 1,6 την απλή έκδοση με 16άρες ζάντες αλουμινίου και σκαλοπάτια στην τιμή των 19.470 ευρώ. (Είχε έκπτωση 1000 ευρώ)
Σήμερα 08-08-2012 το παραπάνω αμάξι βάσει το μαιλ που μου έστειλε η εταιρεία σε ερώτησή μου έχει: 18.890€ συν 510€ το μεταλλικό χρώμα συν τα σκαλοπάτια 296€ Αρα : 19.696 (συμπεριλαμβάνεται η έκπτωση των 2.250€ )ΑΡΑ ΕΔΩΣΑ ΤΟ 2010 : 19.470 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ 19.696 ΔΗΛΑΔΗ 226 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟ 16.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΩΣΤΑ....................
-
Δηλαδή μιλάμε για επένδυση το qashqai!
-
ΑΡΑ ΕΔΩΣΑ ΤΟ 2010 : 19.470 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ 19.696 ΔΗΛΑΔΗ 226 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟ 16.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΩΣΤΑ....................Αρα ... πιθανότερο έτσι να ισχύει!
Πάντως εγω τωρα (με αυτά που έχω ακούσει για τελικές τιμές) με 200€ επιπλέον απο αυτά που έδωσα το 2010 θα έπαιρνα το 1,6diesel (ιδια έκδοση/ίδιο εξοπλισμό)!
-
Και επειδη δεν ειχα τι να κανω, κοντα στο σπιτι εχω μια αντιπροσωπεια Nissan , οποτε ειπα να μπω μεσα να δω το Qasqhai . Πηρα προσφορα το 1.6D 4x2 με μεταλλικο χρωμα και δωρο τον συναγερμο (ζητησα και δωρακι τι να κανω ) και η τελικη τιμη με αποσυρση και μεταλλικο χρωμα στα 25.270€ . Φυσικα σκεφτηκα να ζητησω τον 1.5dci χωρις μεταλλικο αλλα βαριομουν. Απο βδομαδα ζητησα και td .
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
............ Πηρα προσφορα το 1.6D 4x2 με........ 25.270€Ετσι, έτσι..... άλλα λένε στις διαφημίσεις και άλλα όταν ... πας κοντά
Κώστα και εγώ κάνω αυτήν την σκέψη εαν το έπαιρνα τώρα.... να έπαιρνα το D aλλά όταν το σκέφτομαι καλύτερα .... πάλι αυτό θα έπαιρνα διότι άλλο 19.470 και άλλο 25.270
Τέλος πάντων σε αυτήν την διαδικασία αναζήτησης θα μπω (εαν ζω) μετά το 2030
-
Θωμά νομίζω θα σου αρέσει μια βόλτα στο εργοστάσιο Wartsila, καίνε και μαζούτ, ακόμα καλύτερα από πετρέλαιο.
Πάρε μαζί σου και τον cosneo.Εδώ είστε:
στροφές λειτουργίας (ανά λεπτό) RPM 22-102.
Ροπές απίστευτες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θωμά νομίζω θα σου αρέσει μια βόλτα στο εργοστάσιο Wartsila, καίνε και μαζούτ, ακόμα καλύτερα από πετρέλαιο.
Πάρε μαζί σου και τον cosneo.Εδώ είστε:
στροφές λειτουργίας (ανά λεπτό) RPM 22-102.
Ροπές απίστευτες.
Eχω μπει σε κυλινδρο κινητηρα MAN B&W διαμετρου 90cm . Οι Wartsilla απλα συνουσιαζουν
-
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... aid=198113
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/?aid=198113με μια πρωτη ματια, κατι σε accord και σε outlander μου φερνει η μουρη..
-
Σήμερα 08-08-2012 το παραπάνω αμάξι βάσει το μαιλ που μου έστειλε η εταιρεία σε ερώτησή μου έχει: 18.890€ συν 510€ το μεταλλικό χρώμα συν τα σκαλοπάτια 296€ Αρα : 19.696 (συμπεριλαμβάνεται η έκπτωση των 2.250€ )
ΑΡΑ ΕΔΩΣΑ ΤΟ 2010 : 19.470 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ 19.696 ΔΗΛΑΔΗ 226 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟ 16.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΩΣΤΑ....................
για πάρε κ προσφορά κ από αυτούς γιατί η 'εταιρία' σε δουλεύει κ δε σου έβαλε όλες τις προσφορές
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2414158/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2709915/επίσης να διαβάζουμε κ τί γραφει ο άλλος
Το Qashqai ειναι το προσθιοκινητο,εκδοση Acenta S (χωρις start-stop),με δωρο απο τον εμπορο λαστιχενιο καλυμμα χωρου αποσκευων,σετ λαστιχενια πατακια(επεμεινα εγω στον daddy(sic)για ολα αντι για συναγερμους κ.α. διοτι δε φημιζεται ιδιαιτερα για τη φροντιδα του εσωτερικου+κατι τελαρα με ελιες που θα το φορτωνει καθε φθινοπωρο,καταλαβαινετε...) και τα συνηθη ψιλολογια (τριγωνα,πυροσβεστηρες,φαρμακεια κλπ...).Τελικη τιμη με το κλειδι στο χερι (αποσυσρση,εκπτωση,πινακιδες,τελη κλπ)** 23.780 euro**.
βασικά το γράφω αυτό γιατί ψάχνει φίλος να αντικαταστήσει το yeti που έχει με ντιζελ κασκαι κ πήγαμε να ρωτήσουμε σε 2 εμπόρους. το σαιτ της νισσαν είναι ακριβέστατο στις τιμές που δίνει κ δεν παραπληροφορεί, οπότε είναι άδικο να λέμε το αντίθετο. Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που όντως δινουν προσφορές για ετοιμοπαράδοτα μόνο κτλ κτλ (πχ σεατ)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πάρε μαζί σου και τον cosneo.Λεωνιδα τα ξερω και το 1,5 d και το 1,6 d. Δεν τα θελω ομως. Καλη η ροπη, οι επιδοσεις, οι χαμηλοι ρυποι/καταναλωση αλλα το 'κροταλισμα' αυτων των κινητηρων δεν το θελω με τιποτα. Καλυτερος ο 'νταστουνηχος' του βενζινοκινητου!!!
Απλως ο συνδυασμος του νεου 1,6d με τετρακινηση, επιδοσεις και εμφανιση QQ ... λεει!!!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
........ το σαιτ της νισσαν είναι ακριβέστατο στις τιμές που δίνει κ δεν παραπληροφορεί, οπότε είναι άδικο να λέμε το αντίθετο...............Επειδή διάβασα το σαιτ της νισσάν και είδα τις τιμές και επειδή είμαι μακρυά από τα κεντρικά της νισσάν τους έστειλα μαιλ για να μου πουν τιμη και αυτοί μου απάντησαν αυτά που είπα παραπάνω.....
Να και μέρος του μαιλ που έλαβα:
Θεοχαράκης Α.Ε , παραμένουμε στη διάθεσή σας για ό,τι τυχόν μελλοντικά χρειαστείτε.
Με εκτίμηση,
Υπεύθυνος Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών
Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.
-
........ το σαιτ της νισσαν είναι ακριβέστατο στις τιμές που δίνει κ δεν παραπληροφορεί, οπότε είναι άδικο να λέμε το αντίθετο...............
Επειδή διάβασα το σαιτ της νισσάν και είδα τις τιμές και επειδή είμαι μακρυά από τα κεντρικά της νισσάν τους έστειλα μαιλ για να μου πουν τιμη και αυτοί μου απάντησαν αυτά που είπα παραπάνω.....
Να και μέρος του μαιλ που έλαβα:
Θεοχαράκης Α.Ε , παραμένουμε στη διάθεσή σας για ό,τι τυχόν μελλοντικά χρειαστείτε.
Με εκτίμηση,
Υπεύθυνος Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών
Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.
18890 σου έδωσαν για τη φτωχή έκδοση βενζίνη?
δεν σου έχουν βάλει τις προσφορές. αν θες το συνειδητοποιείς, αλλιώς κάτσε να πιστευεις πως το αμάξι σου ΔΕΝ το δίνει η νισσαν πιο φθηνά κ πως το ντίζελ εχει 25+χλρ όταν ο άλλος μια σελίδα πίσω γράφει πως πήρε το αξεντα S 23.800 με το κλειδί στο χέρι (εμάς μάλιστα μας δώσαν ακόμα πιο φθηνή τιμή) -
ΟΚ
-
Μαλλον ξεφευγει μια λεπτομερια. Εδω και πολυ καιρο 'ξεστοκαρουν' 1,6 Euro4. Mηπως εκει παιζει η πολυ χαμηλη τιμη. Τα 16000€ εννοω.
Οσο για τις τιμες των αλλων εκδοσεων, το 2010 συμφωνουσαν αυτες της εταιρικης σελιδας με την πραγματικοτητα. Γιατι να μη συμφωνουν το 2012???Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Πάντως .......... δεν αμφισβητώ ότι υπάρχει κασκάι με 16.000 ευρώ απλά..... αυτην την στιγμή ... δεν διατίθεται
Μου έχει συμβεί πάμπολλες φορές όταν πάω να πάρω είδη σε προσφορά .... να μου λέει ο πωλητής ότι αυτην την στιγμή δεν διατίθεται.....
Τελευταία φορά μου συνέβει σε γνωστό καταστημα υπολογιστών , είχε σε προσφορά ένα υπολογιστή με 450 ευρώ , όταν πήγα, μου είπανε ότι έχουν έναν άλλο (πιο καλό ) με 500 ευρώ, όταν επέμενα στον 450άρη που είπαν ότι τώρα δεν διατίθεταιΠάντως έαν δεν είχαμε κρίση και μείωση μισθών..... θα έδινα σε οποιον ήθελε 16.000 ευρώ για να μου φέρει ένα κασκάι.... ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!!!!!
-
Θα έπρεπε να του δώσεις τουλάχιστον και ένα 500άρικο για τον κόπο του.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα έπρεπε να του δώσεις τουλάχιστον και ένα 500άρικο για τον κόπο του.Ε........κάτι θα του δώσω αρκεί να μην μου ζητήσει πάνω από 16.000
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)