-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Τα είδα σήμερα πάνω σε μια νταλίκα στον Ασπρόπυργο και ήταν ομολογουμένος πάρα πολύ ωραίο αλλά η γνώμη μου είναι ότι θα επρεπε να έρθει μόνο σε 4χ4 για να μπεί στην συνείδηση ώς 4χ4 και όχι σαν ενα ακόμα jimny.
τωρα το είδα, δεν εννοούσα jimny αλλα ignis
διαφωνώ. Στην αμερική τα δικίνητα τζιποειδή πάνε πολύ καλά!
Νομίζω πως και εδώ θα γίνει best seller με τιμή γύρω στα 17-18. Το ignis είναι σε άλλη κατηγορία έτσι και αλλιώς..Άλλο αμερική άλλο ελλάδα. Εδώ περισσότεροι θα προτιμήσουν αν είναι σε αυτά τα χρήματα να τα δώσουν για ένα tsi ή με 2000 παραπάνω να πάρουν 180 άλογα astra 1.6 με σαφή πλεονεκτήματα παντού. Απλά θα μπορούσε να σταθεί απέναντι σε sx4, vitara 1.6 και το tiguan της vw που αν δεν βγάζει τα προβλήματα του golf θα είναι πολύ καλή επιλογή. Κοντός ψαλμός όμως οπότε θα δείξει...
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Τα είδα σήμερα πάνω σε μια νταλίκα στον Ασπρόπυργο και ήταν ομολογουμένος πάρα πολύ ωραίο αλλά η γνώμη μου είναι ότι θα επρεπε να έρθει μόνο σε 4χ4 για να μπεί στην συνείδηση ώς 4χ4 και όχι σαν ενα ακόμα jimny.
τωρα το είδα, δεν εννοούσα jimny αλλα ignis
διαφωνώ. Στην αμερική τα δικίνητα τζιποειδή πάνε πολύ καλά!
Νομίζω πως και εδώ θα γίνει best seller με τιμή γύρω στα 17-18. Το ignis είναι σε άλλη κατηγορία έτσι και αλλιώς..Άλλο αμερική άλλο ελλάδα. Εδώ περισσότεροι θα προτιμήσουν αν είναι σε αυτά τα χρήματα να τα δώσουν για ένα tsi ή με 2000 παραπάνω να πάρουν 180 άλογα astra 1.6 με σαφή πλεονεκτήματα παντού. Απλά θα μπορούσε να σταθεί απέναντι σε sx4, vitara 1.6 και το tiguan της vw που αν δεν βγάζει τα προβλήματα του golf θα είναι πολύ καλή επιλογή. Κοντός ψαλμός όμως οπότε θα δείξει...
όντως..θα δούμε
απλά εγώ παρατηρώ πως πολλοί θέλουν απλά suv-σουλούπι αν και ποτέ δεν θα κάνουν off road και με αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει ανταγωνισμός (εκτός αν μου διαφεύγει κάτι). Ακόμα και τα sx4 είναι πιο ακριβά και προπάντων είναι οριακα για οικογενειακό λόγο χώρου αποσκευών ενώ το νισσάν είναι επαρκές και θυμίζει και το μουράνο! -
BTW θα ειναι διαθεσιμο απο Μάρτιο και οχι απο Φεβ. οπως αρχικά είχανε πει
-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
BTW θα ειναι διαθεσιμο απο Μάρτιο και οχι απο Φεβ. οπως αρχικά είχανε πειΚαι αυτά που έιδα φορτωμένα τα πάνε για παρουσίαση στους εμπόρους? Εμ για αυτό ήταν όλα γκρί!!!
-
Απο 18500 θα ξεκινάει το 1.6!!! Καληνύχτα....
-
Aπο που το έμαθες ? Το βρήκες σε καμμία έκθεση για να το δούμε ?
-
Γνωρίζει κάποιος ελάχιστη απόσταση από το έδαφος;
-
στο 4τροχοι του Φεβρουαρίου λεει 20cm
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος ελάχιστη απόσταση από το έδαφος;20cm
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Aπο που το έμαθες ? Το βρήκες σε καμμία έκθεση για να το δούμε ?Απο την nissan θεοχαράκης μου το είπε πωλητής χθες το μεσημέρι που πήγαμε με φίλο μου που θέλει να αντικαταστήσει το αξιόπιστο golf sportline με τους 2 κολλημένους κινητήρες του. Τελικά μετά απο αυτό πήγε και έκλεισε το νέο corolla 1.4
-
Και το corolla θα του σπάει κινητήρες, γιατί δεν πήρε astra?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και το corolla θα του σπάει κινητήρες, γιατί δεν πήρε astra?+1.
-
To θέμα δεν είναι μόνο η ελάχιστη απόσταση από το έδαφος αλλά και πώς αυτή μεταβάλλεται δυναμικά όταν δηλαδή το αυτοκίνητο φορτώνεται ή κινείται.
Επίσης έχει σημασία το μέγεθος των προβόλων και αυτό συνήθως εκφράζεται με γωνία σε μοίρες. Οι μοίρες λοιπόν εξαρτώνται από το ύψος αλλά και από το μήκος του προβόλου και είναι πιο χρήσιμο.
Το Forester σαν παράδειγμα έχει μεγάλους προβόλους και αυτό είναι που το περιορίζει. Ευτυχώς έχει αυτορυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση που σημαίνει ότι ακόμα και φορτωμένο διατηρεί την ίδια απόσταση.
Επίσης μπορεί κάποιο αυτοκίνητο να έχει μια Α απόσταση από το έδαφος αλλά μετράει και πού την έχει. Πχ άλλο μπορεί να είναι 20cm στα σημεία των αξόνων και όλο το άλλο να είναι 24 ενώ άλλο να είναι 20 στα διαφορικά, στην ποδιά, στο ρεζερβουάρ και στην εξάτμιση. Το δεύτερο θα βρίσκει πολύ πιο εύκολα από το πρώτο. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και το corolla θα του σπάει κινητήρες, γιατί δεν πήρε astra?
+1.
Μπορεί να του σπάει αλλά δεν θα περιμένει 1.5 μήνα για να βρεί το κατάλληλο άτομο να λαδώσει και να του κάνουν έκπτωση και στο δευ΄τερο κινητήρα στα 23000χλμ
-
το φόρεστερ πως ρυθμίζει την πίσω ανάρτηση;
-
Τηλεφώνησα σήμερα στα κεντρικά του Θεοχαράκη στην Αθήνα και μου είπαν ότι από Δευτέρα θα έχουν τιμοκατάλογο.
Άντε να δούμε...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το φόρεστερ πως ρυθμίζει την πίσω ανάρτηση;Έχω ακριβώς την ίδια απορία.
Έχει ο πατέρας μου το 2λιτρο τούρμπο και οταν το τιγκάρει το καλοκαίρι με πράγματα (+ φουσκωτό) η αυτορυθμιζόμενη ανάρτηση πίσω κάνει διαφορά...
-
ακομα να δουμε τιμες?
-
Απο 18000 περιπου το 1,6 απο 25000 περιπου το 2,0 υπομονη μαλλον απο δευτερα θα ξερουμε ακριβως
-
Καλη τιμη για το μεγεθος του το 1.6, αλλα το 2.0 ειναι λιγο ακριβο μαλλον...
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)