Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Τα είδα σήμερα πάνω σε μια νταλίκα στον Ασπρόπυργο και ήταν ομολογουμένος πάρα πολύ ωραίο αλλά η γνώμη μου είναι ότι θα επρεπε να έρθει μόνο σε 4χ4 για να μπεί στην συνείδηση ώς 4χ4 και όχι σαν ενα ακόμα jimny.
τωρα το είδα, δεν εννοούσα jimny αλλα ignis
διαφωνώ. Στην αμερική τα δικίνητα τζιποειδή πάνε πολύ καλά!
Νομίζω πως και εδώ θα γίνει best seller με τιμή γύρω στα 17-18. Το ignis είναι σε άλλη κατηγορία έτσι και αλλιώς..
Άλλο αμερική άλλο ελλάδα. Εδώ περισσότεροι θα προτιμήσουν αν είναι σε αυτά τα χρήματα να τα δώσουν για ένα tsi ή με 2000 παραπάνω να πάρουν 180 άλογα astra 1.6 με σαφή πλεονεκτήματα παντού. Απλά θα μπορούσε να σταθεί απέναντι σε sx4, vitara 1.6 και το tiguan της vw που αν δεν βγάζει τα προβλήματα του golf θα είναι πολύ καλή επιλογή. Κοντός ψαλμός όμως οπότε θα δείξει...
όντως..θα δούμε
απλά εγώ παρατηρώ πως πολλοί θέλουν απλά suv-σουλούπι αν και ποτέ δεν θα κάνουν off road και με αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει ανταγωνισμός (εκτός αν μου διαφεύγει κάτι). Ακόμα και τα sx4 είναι πιο ακριβά και προπάντων είναι οριακα για οικογενειακό λόγο χώρου αποσκευών ενώ το νισσάν είναι επαρκές και θυμίζει και το μουράνο!