-
Τιμες στη Γαλλια απο 18900
-
18900 το τριπορτο 1.6 δηλαδη?Μαλλον Πολλα ειναι για κινηση σε 2 τροχους.Ακριβοτερο απο sx4/sedici.
-
Στο Βέλγιο το 1,6 από 18900 και το 2.0 από 28900. Ξεχάστε το.....
-
Ο χρήστης oceanborn έγραψε:
Στο Βέλγιο το 1,6 από 18900 και το 2.0 από 28900. Ξεχάστε το.....To 2.0 4x4 kanei 28050. Prosoxi omws sto belgio o benzinokinitiras 4x4 bgainei mono stin pio plousia ekdosi TEKNA PACK EXECUTIVE...H apli TEKNA einai 5000 ftinoteri!!! Alla bgainei mono se diesel...
Sthn ellada kapou 23-24 tha ksekinisei to 2.0 4x4...Ektos kai an mas kanei kamia ekplixi o TEO
-
Εγώ το κόβω για από 28.000 τουλάχιστον στην Ελλάδα το 2.0. Υπόψην οτι στην Ελλάδα έρχονται οι βασικές εκδόσεις με πολύ καλό εξοπλισμό εδω και αρκετά χρόνια και η φορολογία στα 2000 είναι πολύ ψηλότερη απ'οτι στο βέλγιο Γαλλία κλπ.... Οσοι έλπιζαν σε 23-24000 θα διαψευστούν δυστυχώς. Εντώ Ελλάντα...
-
το 1,6 για πόσο το υπολογίζετε?
-
Στην Ιταλια απο 17850 για το 1.6 εως 28000 για το πλουσιο διλιτρο.
Εαν ξεκιναει εδω απο 18500 το sx4/sedici βρηκε καλο αντιπαλο δεδομενου οτι δεν σε ενδιαφερει και πολυ η 'τετρακινηση'
-
Μπορεί το Xtrail να είναι παλιό και σε προσφορά αλλά παρόλα αυτά νομίζω ότι δύσκολα το Qashqai θα το ξεπεράσει σε κόστος. Είναι μια κατηγορία παραπάνω και αυτό δύσκολα ξεπερνιέται. Οπότε κάτω από 25000 μου φαίνεται πιο λογικό σαν αρχική τιμή για το τετρακίνητο δίλιτρο...
-
Γνωρίζει κανείς σε ποιά χώρα κατασκευάζεται ?
-
Αγγλία
-
http://www.autoblog.com/2006/09/28/pari ... n-qashqai/
-
ξεχάστε τα qashqai και πάρτε το απόφαση. αυτά που προσφέρει το x-trail δεν τα δίνειι κανένα άλλο σε αυτή την τιμή.
-
δικιο εχεις.η τιμή του Χ-ΤΡΑΙΛ είναι πολύ καλή
αλλα ειναι καπως παλιο. μέσα-έξω
και θα ναι πολλοι αυτοι που θα προτημησουν ενα ολοκαινουριο μοντελο εστω και πιο μικρο
-
Καμμια τιμη βγηκε προς τα εξω για το 1.6?
-
Τα είδα σήμερα πάνω σε μια νταλίκα στον Ασπρόπυργο και ήταν ομολογουμένος πάρα πολύ ωραίο αλλά η γνώμη μου είναι ότι θα επρεπε να έρθει μόνο σε 4χ4 για να μπεί στην συνείδηση ώς 4χ4 και όχι σαν ενα ακόμα jimny.
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
η γνώμη μου είναι ότι θα επρεπε να έρθει μόνο σε 4χ4 για να μπεί στην συνείδηση ώς 4χ4 και όχι σαν ενα ακόμα jimny.καλό
-
Τα είδα σήμερα πάνω σε μια νταλίκα στον Ασπρόπυργο και ήταν ομολογουμένος πάρα πολύ ωραίο αλλά η γνώμη μου είναι ότι θα επρεπε να έρθει μόνο σε 4χ4 για να μπεί στην συνείδηση ώς 4χ4 και όχι σαν ενα ακόμα jimny.ε?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τα είδα σήμερα πάνω σε μια νταλίκα στον Ασπρόπυργο και ήταν ομολογουμένος πάρα πολύ ωραίο αλλά η γνώμη μου είναι ότι θα επρεπε να έρθει μόνο σε 4χ4 για να μπεί στην συνείδηση ώς 4χ4 και όχι σαν ενα ακόμα jimny.
ε?
Tι ε ρε; Καλά τα λέει ο άνθρωπος!
-
Τα είδα σήμερα πάνω σε μια νταλίκα στον Ασπρόπυργο και ήταν ομολογουμένος πάρα πολύ ωραίο αλλά η γνώμη μου είναι ότι θα επρεπε να έρθει μόνο σε 4χ4 για να μπεί στην συνείδηση ώς 4χ4 και όχι σαν ενα ακόμα jimny.τωρα το είδα, δεν εννοούσα jimny αλλα ignis
-
τωρα το είδα, δεν εννοούσα jimny αλλα ignis
διαφωνώ. Στην αμερική τα δικίνητα τζιποειδή πάνε πολύ καλά!
Νομίζω πως και εδώ θα γίνει best seller με τιμή γύρω στα 17-18. Το ignis είναι σε άλλη κατηγορία έτσι και αλλιώς..
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)