-
Mazda είναι, μετά από 25 χρόνια αρχίζουν και βγαίνουν οι πρώτες αστοχίες!!!
-
Καλησπέρα, κοιτάω να αγοράσω ένα Mazda 3 του 2005 1,3 https://www.car.gr/9501733-mazda-3-1-3 Κατα πάσα πιθανότητα πιο φτηνό από αυτή την τιμή.
Με απασχολεί η κατανάλωση του και γενικότερα οι επιδόσεις. Δεν με ενδιαφέρει η σπορτιφ οδήγηση και γενικά θα οδηγάω σε μικρές αποστάσεις σε νησί αλλά που και που θέλω να κάνω κάνα road trip σε ορεινές διαδρομές και δεν ξέρω αν αρκεί ο κινητήρας για άνετη και χαλαρή οδήγηση.
Ξέρει κανείς τι κατανάλωση βγάζει και γενικά επιδόσεις; -
Σε mazda 2 τού 2008 1.3 σε επαρχιακή πόλη 15000 κατοίκων με οδηγό τη σύζυγο ή κατανάλωση σε αποστάσεις το πολύ των 5 χλμ η κάθε μία έχω γύρω στα 7,5 με 8 λίτρα....στον ανοιχτό δρόμο πέφτει και στα 5,5-6 με λίγο προσοχή....
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τόση κατανάλωση έχει και το δικό μας 2αρι.
Νομίζω ο 1.4 του 3 με τον 1.3 του 2 ήταν τις ίδιας οικογένειας. Σχετικά αδύναμος σε σχέση με τον τότε 1.6 αλλά αξιοπρεπής. Νευρικό σε εκκίνηση και επιτάχυνση εν κινήσει αλλά χάλια σε τελική. Δεν βοηθούσαν και τα στενά του λάστιχα σε κράτημα. Καλή περίπτωση πάντως ένα καλοσυντηρημενο μτχ 3αρι.
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/11127287/
Ειμαι σε αναζητηση μικρομεσαίου 5πορτου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.
Όχι παλιότερο απο 2009,
εως 1600cc
όχι Γαλλικό ή Γερμανικό
Βενζινοκίνητο
εως 9000 ευρώ
Πως βλέπετε το αυτοκινητο του λινκ;
μου αρέσει αρκετά, αξίζει; πόσα τέλη κυκλοφορίας πληρώνει;
ευχαριστω -
Σαν αμαξι αξιοπιστια ειναι καλο. Τελη πρεπει να εχει 280
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Niko_Tako έγραψε:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/11127287/Ειμαι σε αναζητηση μικρομεσαίου 5πορτου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.
Όχι παλιότερο απο 2009,
εως 1600cc
όχι Γαλλικό ή Γερμανικό
Βενζινοκίνητο
εως 9000 ευρώ
Πως βλέπετε το αυτοκινητο του λινκ;
μου αρέσει αρκετά, αξίζει; πόσα τέλη κυκλοφορίας πληρώνει;
ευχαριστωΑν σ αρεσει ενα μεσα-εξω εμενα η αποψη μου περισσευει
Θες αποκλειστικα ατμοσφαιρικο?
Αν τα ιταλικα δε τα απορριπτεις μπορεις καλιστα να δεις και για delta-bravo να ναι και αρκετα καλυτερα τα πραγματα αισθητικα.
Παντως ειναι πολυ καλο το 3αρι αυτο αλλα και 105 αλογα σ αυτα τα κιλα και κατηγορια-εποχη ειναι λιγα. Αν επιμενεις ιαπωνικα μηπως να δεις κανα auris 1.6 με 124 αλογα! Στο στησιμο του παντως μαλλον καλυτερο θα ναι το 3αρι. -
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!.
Γουστάρω mazda3 1,6 αλλά βλεπω οτι τα πάγια έξοδα (τελη κυκλοφορίας,ασφάλεια) ανεβασμένα σε σχλεση με ότι εχω συνηθίσει απο το punto 1.1 που εχω ως σήμερα!.
Οι καιροί ειναι χάλια τα παιδάκια 11 και 14 χρονών και η χρήση του αυτοκινήτου μικρή.
Οπότε ψάχνω αυτοκ/το ως 1357cc αλλα με τις ίδια γούστα όπως εγραψα στο παραπάνω μυνημά μου.
Βάζω και τα seat στην αναζητηση σαν Value For Money. -
Μηπως να δεις κανα κολτ 5ορτο που ειναι 1300 ή τζαζ αν δεν ειναι ακριβο?
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Chrismma έγραψε:
Καλησπέρα, κοιτάω να αγοράσω ένα Mazda 3 του 2005 1,3 https://www.car.gr/9501733-mazda-3-1-3 Κατα πάσα πιθανότητα πιο φτηνό από αυτή την τιμή.Με απασχολεί η κατανάλωση του και γενικότερα οι επιδόσεις. Δεν με ενδιαφέρει η σπορτιφ οδήγηση και γενικά θα οδηγάω σε μικρές αποστάσεις σε νησί αλλά που και που θέλω να κάνω κάνα road trip σε ορεινές διαδρομές και δεν ξέρω αν αρκεί ο κινητήρας για άνετη και χαλαρή οδήγηση.
Ξέρει κανείς τι κατανάλωση βγάζει και γενικά επιδόσεις;Κοίτα αλλού.....
-
Δεν εννοώ ότι δεν θέλω sportif οδήγηση αλλά εννοείς ότι το Mazda 3 με τα 1300 κυβικά είναι τόσο sportif που πρέπει να κοιτάξω αλλού;
-
-
https://www.autoblog.gr/2017/11/16/to-m ... -kinhthra/
-
*Το Μazda 6 του 2018 που παρουσιάστηκε στο LA auto show έχει νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση που η Mazda λέει ότι βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά και το κάνουν πιο άνετο στην οδήγηση.
Συγκεκριμένα, έχει αλλαγμένη γεωμετρία ανάρτησης, διαφορετικά ελατήρια και επιπλέον ενισχύσεις του πλαισίου ώστε να αυξηθεί η ακαμψία του. Πιο άκαμπτη είναι και η στήριξη της κολόνας του τιμονιού για βελτίωση της απόκρισής του.
Οι αλλαγές αυτές λέγεται ότι μειώνουν τους κραδασμούς που φτάνουν στην καμπίνα, απαλύνουν την τραχύτητα κύλισης πάνω από μεταβαλλόμενο οδόστρωμα και κάνουν την ανάρτηση πιο άνετη κι απορροφητική. Επιπλέον, οι μηχανολόγοι μείωσαν τις υποστροφικές τάσεις δίνοντας το αυτοκίνητο πιο ουδέτερο στήσιμο.
Στο εσωτερικό, οι πιο πλούσιες εκδόσεις έχουν ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων TFT 7 ιντσών, ενώ στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια οθόνη αφής 8 ιντσών που μπορεί να δίνει μια εικόνα 360 μοιρών γύρω από το αυτοκίνητο. Η σχεδίαση του εσωτερικού είναι σχεδόν ολοκαίνουργια.
Μια άλλη κίνηση για περισσότερη άνεση είναι τα αεριζόμενα καθίσματα με περισσότερο αφρό στο εσωτερικό τους. Οι κορυφαίες εκδόσεις έχουν επενδύσεις από δέρμα Nappa.
Οι εξωτερικές αλλαγές περιορίζονται στη νέα μάσκα με το φαρδύτερο πλαίσιο, τους νέους προβολείς LED και τους νέους τροχούς 17 ή 19 ιντσών. Έχει προστεθεί επίσης μια απόχρωση Soul Red Crystal στη χρωματική παλέτα για το αμάξωμα.
Στο ντεμπούτο του νέου Mazda 6, στην αμερικανική αγορά, θα προσφέρονται δύο κινητήρες: ένας ατμοσφαιρικός 4κύλινδρος SkyActiv βενζίνης 2,5 λίτρων, και μια νέα έκδοση του ίδιου κινητήρα με τούρμπο.
Οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές του νέου μοντέλου δεν θα αποκαλυφθούν πριν αυτό ντεμπουτάρει το 2018, αλλά δεν αναμένεται να έχει κανέναν από τους δύο κινητήρες 2,5 λίτρων. Αναμένεται να διατηρηθούν οι υπάρχοντες SkyActiv, ο 2.0 βενζίνης και ο 2.2 ντίζελ, αλλά με βελτιώσεις στην απόδοση.
Οι τιμές δεν αναμένεται να αλλάξουν σημαντικά, οπότε το Mazda 6 θα διατηρήσει ένα πλεονέκτημα απέναντι στον κύριο ανταγωνιστή του, το VW Passat, στην ευρωπαϊκή αγορά.*
-
Δεν θα ξαναδούμε τη φίρμα στην Ελλάδα,οπότε........καλό είναι στις φωτό!
-
Το όμορφο έγινε ομορφότερο κλπ!
Παρόλα αυτά δεν αντιλαμβάνομαι πλέον τις μηχανικές επιλογές τους για ολόκληρη την Ευρώπη...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το όμορφο έγινε ομορφότερο κλπ!Παρόλα αυτά δεν αντιλαμβάνομαι πλέον τις μηχανικές επιλογές τους για ολόκληρη την Ευρώπη...
+1!!
-
Χθες παρέλαβα ειδοποίηση ανάκλησης για MAZDA DEMIO που έχω στην κατοχή μου από το 1999
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Χθες παρέλαβα ειδοποίηση ανάκλησης για MAZDA DEMIO που έχω στην κατοχή μου από το 1999
MAZDA FORUM