-
Το εσωτερικό ειναι καταπληκτικό δεδομένης της κατηγορίας
-
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/r ... ito-mazda6
γ@μώ τα κυβικά μου.........γ@μώ!!! -
Για άρση παρακράτησης κυριότητας του mazda τι κάνω;
Έχω το χαρτί της τράπεζας, αλλά λεει στο ΚΕΠ πρέπει να πάρω χαρτί και από την αντιπροσωπεία...
Θα μιλήσω αύριο με το Υπουργείο. Αν ξέρει κάποιος κάτι, ας το αναφέρει. -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Για άρση παρακράτησης κυριότητας του mazda τι κάνω;
Έχω το χαρτί της τράπεζας, αλλά λεει στο ΚΕΠ πρέπει να πάρω χαρτί και από την αντιπροσωπεία...
Θα μιλήσω αύριο με το Υπουργείο. Αν ξέρει κάποιος κάτι, ας το αναφέρει.Πας με το χαρτί της τράπεζας στην αντιπροσωπεία από όπου το αγόρασες, σε δίνουν και από εκεί μια βεβαίωση (σε εμένα έκανε 2 μήνες!!!!!) και με αυτά τα δυο χαρτιά πας στο τμήμα συγκοινωνιών της Περιφέρειας και βγαίνει η καινούρια άδεια κυκλοφορίας... Αυτή την διαδικασία ακολούθησα τον Ιούνιο, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι μέσω ΚΕΠ..
-
ναι αλλά τώρα που δεν υπάρχει αντιπροσωπεία mazda τι πρέπει να κάνει κάποιος;
-
Με την βεβαίωση της τράπεζας, την άδεια κυκλοφορίας, την ταυτότητα σου και με αυτή την αίτηση τα καταθέτεις σε ΚΕΠ.
Στην αίτηση αναφέρει υπηρεσιακή αναζήτηση της ΥΔ του πωλητού. Ή άσε αυτούς να ψάξουν ή πιθανότερα μέσω της Υπηρεσίας Μεταφορών οι οποίοι έχουν όλα τα στοιχεία από την πρώτη έκδοση της άδειας να μπορέσουν να βρουν λύση.Ισως αν συμβουλευόσουν και καμιά σχολή οδηγών. Και αυτοί καταγίνονται με τέτοια.
-
Υπουργείο Μεταφορών.
Ξέρουν το πρόβλημα, δίνουν άμεσα λύση. -
** Φρένο στον αντικαταστάτη του Mazda RX-8 **
Η ιαπωνική εταιρεία τελικά δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει στην αναβίωση της σειράς RX βάζοντας έτσι οριστικό φρένο και στις αυτοκινητικές φαντασιώσεις των φανατικών οπαδών της.Από το 2012, όταν η Mazda αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή και διάθεση του θρυλικού RX-8, η φημολογία γύρω από το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί σε εύλογο χρονικό διάστημα η διάδοχος κατάσταση ήταν από την πρώτη κιόλας στιγμή κάτι παραπάνω από έντονη, γεγονός που έδωσε μπόλικη… τροφή για εικασίες αναφορικά με τον σχεδιασμό, αλλά και τις τεχνικές περγαμηνές της. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο CEO της ιαπωνικής εταιρείας, Masamichi Kogai, έβαλε τέλος στα σενάρια ξεκαθαρίζοντας πως «το νέο RX-8 δεν εντάσσεται στα επιχειρησιακά μας πλάνα». Χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής της ιαπωνικής εταιρείας επεσήμανε πως «αν αυξήσουμε τη συμμετοχή μας σε περισσότερα segments, τότε οι πόροι που θα έχουμε στη διάθεσή μας για κάθε ένα από αυτά μοιραία θα μειωθεί, γεγονός που θα μας εμποδίσει να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε πραγματικά καλά προϊόντα».
Επί της ουσίας, όπως είναι πλέον ξεκάθαρο, η Mazda δεν φαίνεται πρόθυμη να ρισκάρει οικονομικά «ποντάροντας» σε μοντέλα με αυξημένο κόστος εξέλιξης και περιορισμένη εμπορική απήχηση , όπως είναι ο διάδοχος του RX-8. Έτσι, οι Ιάπωνες πρόκειται να εστιάσουν την προσοχή τους μέσα στα προσεχή χρόνια στην περαιτέρω εξέλιξη της τεχνολογίας SkyActiv, η οποία μάλιστα θα περάσει στη δεύτερη κατά σειρά γενιά της πριν τα τέλη της δεκαετίας που διανύουμε, εγκαταλείποντας μια καλή την κατά τα άλλα πρωτοποριακή τεχνολογία του περιστροφικού κινητήρα Wankel. Μέχρι νεοτέρας, λοιπόν, οι ιθύνοντες της ιαπωνικής εταιρείας φαίνεται να μένουν προσηλωμένοι αποκλειστικά στην εξέλιξη των «παραδοσιακών» κινητήρων βενζίνης με φυσική αναπνοή, αγνοώντας συγχρόνως επιδεικτικά(;) τα πλεονεκτήματα της υπερτροφοδότησης με ό,τι θετικό αυτό συνεπάγεται για τους ουκ ολίγους ευρωπαίους και μη ανταγωνιστές της.
www.4troxoi.gr -
Δυσαρεστο νεο...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Είναι κρίμα να χάνονται ιδιαίτερα αυτοκίνητα από την αγορά...
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Είναι κρίμα να χάνονται ιδιαίτερα αυτοκίνητα από την αγορά...Καλυτερα να χαθει ενα μοντελο,παρα μια ολοκληρη εταιρια εξαιτιας ενος μοντελου.......
-
Δεν κινδύνευε η Μαζντα λόγω ΡΧ...
-
Η απόφαση αυτή του ομίλου θυμίζει λίγο ή πολύ την αλλαγή της στρατηγικής της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας την δεκαετία του 70 όταν τα muscle cars που ήταν το σήμα κατατεθέν της... σταδιακά έπαψαν να παράγονται θυσιαζόμενα στο βωμό της οικονομίας στην κατανάλωση και της πολυχρηστικότητας. Το γεγονός αυτό οδήγησε την τότε αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία στην σημερινή παρακμή της. Είναι αλήθεια όμως. Η πλειοψηφία των καταναλωτών πλέον επιζητούν αυτοκίνητα οικονομικά με κριτήρια την αξιοπιστία και την πρακτικότητα. Η ιδέα της σπορ οδήγησης σταδιακά παραχωρει τη θέση της εκ νέου σε πιο γήινους προσανατολισμούς. Ακόμα και σε αυτό εδώ το σάϊτ όλο και πιο συχνά διαβάζουμε τις απόψεις που θεοποιούν τις χαμηλές καταναλώσεις, τις δωρεάν συντηρήσεις για 5 χρόνια, την δυνατότητα αλλαγής λαδιών σε περισσότερες από μια δεκάδες χλμ αλλά το ευτράμπελο είναι να διαβάζεις τις πρώτες εντυπώσεις κάποιων από τα πρώτα χλμ με το νέο τους όχημα και να περιορίζονται στον δείκτη στιγμιαίας κατανάλωσης και το πολυχρηστικό navi... Τι να κάνουμε λοιπόν; Νέα ήθη... Βλέπεις αγγελίες για το rx8 με 30 - 40000 χλμ το πολύ να προσφέρεται σε τιμές εξευτελιστικές για τις δυνατότητες του οχήματος αλλά και την τεχνολογία που έχει σωρευτεί σε αυτό ενώ όπως έχω ξαναγράψει σε άλλο ποστάρισμα οχήματα που υπό ΚΣ δεν θα γύριζες ούτε να τα δεις διαφημίζονται για τις (χμ!!!) δυνατότητες τους και σου ζητούν για αυτά μια μικρή περιουσία. Και δυστυχώς η εποχή μας είναι τέτοια που αυτό το φαινόμενο δείχνει πως θα συνεχιστεί και θα ενταθεί. Το αυτοκίνητο αυτό ήταν και είναι υπέροχο. Στα χέρια ενός έμπειρου οδηγού μπορεί να μετατραπεί στο απόλυτο εργαλείο οδήγησης, πρωτίστως έχει ένα σοβαρό ελάττωμα. ΚΑΙΕΙ πολύ. Ετσι λοιπόν παραχωρεί τη θέση του σε οχήματα πολύ πιο συμβατικά - συμβιβαστικά και 'καθώς πρέπει'. Κρίμα.
-
Το λές και μόνος σου,οτι καίει πολύ......πάρα πολύ,ενώ θα μπορούσε να κάνει τα ίδια,με τη μισή κατανάλωση και έναν άλλο κινητήρα.......
Εφόσον λοιπόν ο wankel δεν μπορεί να αποκτήσει γήινη κατανάλωση,ας μπεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας -
Το θεμα ειναι οτι η Μαζντα μενει χωρις σοβαρο σπορ αυτοκινητο. Ας εβγαζε καποιο με εμβολοφορο κινητηρα στην τελικη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι η Μαζντα μενει χωρις σοβαρο σπορ αυτοκινητο. Ας εβγαζε καποιο με εμβολοφορο κινητηρα στην τελικη.Sent from my Neo V using Tapatalk.
3MPS........
αν θέλουν όμως κάποιο που να φωνάζει ''σπορ'' πρέπει να φτιάξουν νέο κινητήρα,που να είναι πανάλαφρος και να έχει υπερτροφοδότηση! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το λές και μόνος σου,οτι καίει πολύ......πάρα πολύ,ενώ θα μπορούσε να κάνει τα ίδια,με τη μισή κατανάλωση και έναν άλλο κινητήρα.......
Εφόσον λοιπόν ο wankel δεν μπορεί να αποκτήσει γήινη κατανάλωση,ας μπεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίαςNαι ενω οι τοτε ανταγωνιστες του (μπροστοκινητοι, τετρακινητοι κλπ) εκαιγαν...νερο !! ...astra opc, golf gti/r32, audi tt κλπ ειχαν/εχουν καταναλωση ντιζελ
Ρε πλακα κανετε ή τα πιστευετε κιολας?Σπορ αυτοκινητο με 200/230 αλογα ειναι δυνατον να ΜΗΝ καιει?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Εφόσον λοιπόν ο wankel δεν μπορεί να αποκτήσει γήινη κατανάλωση,ας μπεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίαςNαι ενω οι τοτε ανταγωνιστες του (μπροστοκινητοι, τετρακινητοι κλπ) εκαιγαν...νερο !! ...astra opc, golf gti/r32, audi tt κλπ ειχαν/εχουν καταναλωση ντιζελ
Ρε πλακα κανετε ή τα πιστευετε κιολας?Σπορ αυτοκινητο με 200/230 αλογα ειναι δυνατον να ΜΗΝ καιει?
απο αυτά που παραθέτεις κανένα δεν έχει μέση κατανάλωση 15-16λ/100χλμ..........το ρχ8 με μια καρτέλα αυγά στο πόδι έχει 14!!!
Δεν τα λέω εγω αυτά.......αυτοί που το έχουν τα λένε. -
Κι εγω το ειχα και ξερω...μαλιστα θα ξαναπαρω ενα το προσεχες διαστημα
Και απ ολα αυτα που παρεθεσα, ολα πανω κατω τοσο καινε. Εχω μπροστα μου συγκριτικο του Drive το '06 με cosmo, astra opc και golf r32...Oποιος νομιζει οτι με κατι αναλογο (230+ αλογα) θα καιει 8 λιτρα ειναι γελασμενος
MAZDA FORUM