-
Άσχετο αλλά μου είπαν ότι το νέο Mazda 6 1.8 σέρνεται από άποψη επιδόσεων.Επειδή θέλω να το κάνω test drive έτσι και αλλιώς , έχει κανείς άλλη άποψη??
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Άσχετο αλλά μου είπαν ότι το νέο Mazda 6 1.8 σέρνεται από άποψη επιδόσεων.Επειδή θέλω να το κάνω test drive έτσι και αλλιώς , έχει κανείς άλλη άποψη??Εξαρτάται απο πως θέτεται 'το σέρνεται...'. Σε καμιά περίπτωση δεν θα το πείς ούτε αργό ούτε κάν μέτριο. Με 200χιλ/ώρα τελική και 11,3 sec τα 0-100m είναι αρκετά καλά. Και σε θέμα κατανάλωσης πολύ καλύτερο του προηγούμενου μοντέλου όπως επιπρόσθετα και τα ρεμπρίζ του. Απλά τα πλαίσιο είναι τόσο καλό που αν είχε ο κινητήρας των 1.8 λίτρων πχ 130-135Hp θα ήταν τέλειο. Αλλά όχι όμως ότι σέρνεται. Σε σχέση με Μοντέο 1.6/Λαγκούνα 1.6 και Σιτροέν C5 1.8 είναι πολύ καλύτερο.
Απλά η Μάζντα έχοντας μειώσει το βάρος του μοντέλου σε σχέση με το προηγούμενο 6 και ταυτόχρονα βελτιώνοντας τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του κινητήρα μάλλον έκρινε ότι ως σύνολο ήταν υπεραρκετό για το αυτοκίνητο.
-
Παιδιά το 6άρι 2.5λιτρο το έχει οδηγήσει κανείς; Απ' ό,τι έχω καταλάβει δεν πρέπει να πολυκυκλοφορεί. Γνωρίζετε πώς τα πάει από επιδόσεις/στήσιμο κτλ; Αααααααχ MPS δε θα βγάλουν;
-
μόνο παραγγελία ..... αλλά και πάλι, δεν είναι βλακεία,
να πληρώνεις φόρους, ETT για 2.500 στην Ελλάδα και να έχεις 'μόνο'
170Ηp. Καλύτερη επιλογή νομίζω το 2.0 -
+1
-
Παιδιά άδικο δεν έχετε... Πιο πολύ ρώταγα από περιέργεια αλλά και λόγω των καινούριων πετρελαιοκινητήρων που φαντάζομαι θ' αξίζουν περισσότερο σαν λόγος κυβικών/επιδόσεων (ειδικά αυτός με τους 180κάτι ίππους και 40 κιλά ροπής φαίνεται super και μάλιστα στα 2.2 λίτρα). Αυτά βέβαια για τους λίγους που μπορούν να τους πάρουν στη χώρα μας...
-
Από το νέο έτος θα ισχύσει προσφορά -400 ευρω για Mazda 2. Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως όσοι πήραν με την παλιά τιμή θα στεναχωρηθούν λιγάκι. Γενικοτερα, με το 2009 αναμένονται και άλλες προσφορές εταιριών γιατί η ζήτηση θα πιάσει πάτο. Αν κάποιοι έχουν χρήμα και δεν έχουν αυτοκίνητο ιδού η ευκαιρία....
-
Ο χρήστης TIKKET έγραψε:
οχι φίλε μου δεν έχει ιμάντα χρονισμού σίγουρα.όλα τα mazda δεν έχουν.το καινούριο 6 έχει καδένα..
-
Καλημέρα σε όλους.
Ενδιαφέρομαι για το Mazda 2 1.3 το 3θυρο για αγορά.Θα ήθελα τις εντυπώσεις των κατόχων
και τι αξίζει να μπει απο τη λίστα των εξτρά. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.Ενδιαφέρομαι για το Mazda 2 1.3 το 3θυρο για αγορά.Θα ήθελα τις εντυπώσεις των κατόχων
και τι αξίζει να μπει απο τη λίστα των εξτρά.Yποβραχιόνιο,
Νέα ελαστικά (τα τουο που έχει είναι πανάθλια, τα άλλαξα στα 10.000κμ και είδα άλλο αυτοκίνητο)
bluetooth ?Aυτά. Κατα τα άλλα μια χαρά αυτοκίνητο είναι.
-
Βασικά το υποβραχιόνιο ήταν ελαφρώς πανάκριβο, με μικρό χώρο και εμποδίζει στις αλλαγές ταχυτήτων...
Τα λάστιχα θα ήταν καλή ιδέα για αλλαγή πάντως...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Βασικά το υποβραχιόνιο ήταν ελαφρώς πανάκριβο, με μικρό χώρο και εμποδίζει στις αλλαγές ταχυτήτων...Τα λάστιχα θα ήταν καλή ιδέα για αλλαγή πάντως...
Εμένα πάλι με βόλεψε πολύ. Αυτό για τις αλλαγές, δεν με έχει ενοχλήσει ποτε.
-
Ισχύει ότι αντιπροσωπείες-μαντράδες και ΣΙΑ δυσκολεύονται να ζμπρώξουν RX8 αυτή τη στιγμή στην αγορά (καινούρια τε και μεταχείρια) με αποτέλεσμα να τα σκοτώνουν;
-
Αν ισχύει, θα ήθελα κι εγώ να μάθω τις τιμές τους... Πάντως η πλειοψηφία των RX8 μεταχειρα πωλείται κάτω από 20Κ αυτή τη στιγμή, είτε Challenge είτε Cosmo.
Εγώ θα συζητούσα για ένα Challenge με λίγα χιλιόμετρα, και τιμή (κάμποσο) κάτω από τα 15Κ...
Συνυπολογίζοντας πως μπορείς να βρεις καινούριο από 22Κ σε ανεξάρτητους εμπόρους...
-
Άν έβρισκα αντιπροσωπεία που να μου έπαιρνε την 147 τουλάχιστον για 8-9 χήνες, θα έδινα το κατιτίς για ένα δαύτο. Σκέφτομαι ότι τώρα με το εταιρικό ή δεν θα έχω καθόλου προσωπικό αμάξι ή καθαρά αμάξι για βόλτα...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άν έβρισκα αντιπροσωπεία που να μου έπαιρνε την 147 τουλάχιστον για 8-9 χήνες, θα έδινα το κατιτίς για ένα δαύτο. Σκέφτομαι ότι τώρα με το εταιρικό ή δεν θα έχω καθόλου προσωπικό αμάξι ή καθαρά αμάξι για βόλτα...Εγώ είμαι σε καλύτερη μοίρα μάλλον... Θα χαρίσω το Υ στον αδερφό ή στον πατέρα, γιατί τους έχει μείνει μόνον η Xsara μιας και το Niva δεν το θέλει κανένας και απλώς το κρατάνε γιατί δεν...δέχονται πως έκαναν μαλατσία που το αγόρασαν, μην έχοντας τελικά σκοπό να το χρησιμοποιήσουν (20Κ σε 4 χρόνια σχεδόν και το 90% αυτών στην άσφαλτο! ).
Οπότε, θέλω να βρω κάποιον που να θέλει να πουλήσει το δικό του απλώς και να συμβιβάζεται με την ιδέα, πως θα χάσει κάποια χρήματα... Μιας και εγώ θ' αναλάβω ένα σημαντικό ρίσκο αγοράζοντας μετάχειρο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο...Επομένως, μιλάμε πάντα για κάτω από 15Κ, το πόσο κάτω, θα εξαρτηθεί από τον ιδιοκτήτη... Επιπλέον, δεν βιάζομαι καθόλου μα καθόλου, αυτοκίνητο έχω, αυτοκίνητα για εκτός έδρας βάζει η εταιρεία, το μετρό αργεί ακόμη να έρθει και τα χρήματα στην άκρη μαζεύονται...
-
Από μια γρήγορη ματιά είδα ότι παίζουν ακόμα και Cosmo στα 15.000. Νομίζω ότι με 15.000 ζεστά και μετρητά μπορείς να κάνεις παζάρια.
Το μόνο που με ξενερώνει στην ιδέα του μεταχειρισμένου είναι τα γυρισμένα κοντέρ κάτι που σου βάζει νάρκες σε ότι αφορά τη μελλοντική συντήρηση του αυτοκινήτου (να μην ξέρεις τι συντήρηση πρέπει να κάνεις). Αφού θα το έχω μόνο για καμμιά βόλτα το Σ/Κ δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις στον πρότερο βίο...
Είναι αμαρτία να κάθεται και το άλλο έτσι αν και όποτε το βλέπω ή το οδηγώ αλλάζω γνώμη γμτ... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Από μια γρήγορη ματιά είδα ότι παίζουν ακόμα και Cosmo στα 15.000. Νομίζω ότι με 15.000 ζεστά και μετρητά μπορείς να κάνεις παζάρια.
Το μόνο που με ξενερώνει στην ιδέα του μεταχειρισμένου είναι τα γυρισμένα κοντέρ κάτι που σου βάζει νάρκες σε ότι αφορά τη μελλοντική συντήρηση του αυτοκινήτου (να μην ξέρεις τι συντήρηση πρέπει να κάνεις). Αφού θα το έχω μόνο για καμμιά βόλτα το Σ/Κ δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις στον πρότερο βίο...
Είναι αμαρτία να κάθεται και το άλλο έτσι αν και όποτε το βλέπω ή το οδηγώ αλλάζω γνώμη γμτ...μολις το παρεις αλλαξε λαδια, φιλτρα, βαλβολινες στο διαφορικο και ριξε μια ματια αν τα λαστιχα εχουν κανει βυζια ( )
στην τελικη αλλαξε κι αυτα.και παλι λιγα θα χεις δωσει στο τελος για rx8
ειχε παρει πριν κανα χρονο ενας φιλος του πατερα μου clk μτχ, κανει αμεσα ταξιδι και στην εθνικη του σκασε το λαστιχο και πηγε να σκοτωθει..
ας τα αλλαζε προληπτικα ελεος!!!και μια φορα ημουν σε μαντρα με φιλο μου που κοιτουσε ενα ΤΤ με λαστιχα που ελειπαν κομματαρες απο προφιλ και ζαντες καταγδαρμενες..
Λεω στο μαντρα κοψτου κατι τα λαστιχα θελουν πεταμα,ασε που οπως βλεπω τα πραγματα μπορει να θελει και ευθυγραμμιση
μου λεει: μια χαρα ειναι τα λαστιχα ειναι καινουρια δεν υπαρχει προβλημα
και ο βλακας ο φιλος μου δε του ελεγε να του κοψει κανα χιλιαρικο για τα λαστιχα που επρεπε επειγοντως να αλλαξει
-
Καλησπέρα,
Μια ερώτηση ρε παίδες..
Ενδιαφέρομαι για ένα Mazda 3 ΗB μτχ που έχω βρει στα 2 λιτρα.Ειναι η εκδοση Pure.
Υπαρχει κανείς που να έχει το συγκεκριμένο τουτου;
Αξιζει να το πάρει κανείς 5ετίας με κανα 50000 χλμ γύρω στα 14000Ε;
Εχει το γκάζι που περιμένει κανείς στα 2 λίτρα; -
Το δίλιτρο 3 έχει πολύ γκάζι, καθώς φέρει κινητήρα Mazda παλαιάς κοπής (τότε που την ενδιέφεραν τα γκάζια και όχι οι ρύποι...). Συγκεκριμένα έχει μετρηθεί στα 8.5 δεύτερα για τα 100 χ.α.ω., μια κορυφαία τιμή. Αλλά και σε ρεπρίζ τραβάει πολύ δυνατά, αρκεί να το δουλεύεις όπως αρμόζει σε ένα τυπικό ιαπωνικό πολυβάλβιδο μοτέρ, δηλαδή ψηλά. Τώρα αν αξίζει το συγκεκριμένο είναι κάτι που εσύ ξέρεις. Κλασικά σαν Mazda είναι πολύ αξιόπιστο ενώ δεν έχει ακουστεί τίποτα, εκτός από μια ανάκληση αν θυμάμαι καλά. Πάντως τα χιλιόμετρα αυτά ακούγονται λίγα, ίσως είναι γυρισμένο το οδόμετρο. Ψάξε για φθορές στο τιμόνι, πεντάλ κλπ που υποδεικνύουν κάτι ανάλογο. Επίσης μια αμορτισερομέτρηση ίσως βοηθήσει.
MAZDA FORUM