Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Από μια γρήγορη ματιά είδα ότι παίζουν ακόμα και Cosmo στα 15.000. Νομίζω ότι με 15.000 ζεστά και μετρητά μπορείς να κάνεις παζάρια.
Το μόνο που με ξενερώνει στην ιδέα του μεταχειρισμένου είναι τα γυρισμένα κοντέρ κάτι που σου βάζει νάρκες σε ότι αφορά τη μελλοντική συντήρηση του αυτοκινήτου (να μην ξέρεις τι συντήρηση πρέπει να κάνεις). Αφού θα το έχω μόνο για καμμιά βόλτα το Σ/Κ δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις στον πρότερο βίο...
Είναι αμαρτία να κάθεται και το άλλο έτσι αν και όποτε το βλέπω ή το οδηγώ αλλάζω γνώμη γμτ...
μολις το παρεις αλλαξε λαδια, φιλτρα, βαλβολινες στο διαφορικο και ριξε μια ματια αν τα λαστιχα εχουν κανει βυζια ( )
στην τελικη αλλαξε κι αυτα.και παλι λιγα θα χεις δωσει στο τελος για rx8
ειχε παρει πριν κανα χρονο ενας φιλος του πατερα μου clk μτχ, κανει αμεσα ταξιδι και στην εθνικη του σκασε το λαστιχο και πηγε να σκοτωθει..
ας τα αλλαζε προληπτικα ελεος!!!
και μια φορα ημουν σε μαντρα με φιλο μου που κοιτουσε ενα ΤΤ με λαστιχα που ελειπαν κομματαρες απο προφιλ και ζαντες καταγδαρμενες..
Λεω στο μαντρα κοψτου κατι τα λαστιχα θελουν πεταμα,ασε που οπως βλεπω τα πραγματα μπορει να θελει και ευθυγραμμιση
μου λεει: μια χαρα ειναι τα λαστιχα ειναι καινουρια δεν υπαρχει προβλημα
και ο βλακας ο φιλος μου δε του ελεγε να του κοψει κανα χιλιαρικο για τα λαστιχα που επρεπε επειγοντως να αλλαξει