-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Astra cdti 110ps
Αθηνα Ναυπλιο και πισω και καποιες εξτρα διαδρομες, 370 χλμ
Με αρρωστη κινηση στο Αργος (40 λεπτα σταματα ξεκινα)Μωτ λιγο πανω απο 70χλμ/ωρα
Το πατησα μεχρι τα 130
2 ατομα + πορτπαγκαζ φουλ + a/c μονιμα αναμενο
4,3 λτ/100χλμ μετρημενα στην αντλια
Εξαιρετικό στην κατανάλωση..
-
Όντως πολύ καλή κατανάλωση για diesel.
Σήμερα το δικό μου με εξέπληξε: 4,3kg/100km ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ! Βέβαια, είναι φυσικό αέριο και η Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες είναι ''άδεια''. Για να καταλάβετε διαφορές, μέρες που γίνεται χαμός με κίνηση, φτάνει τα 7,0kg/100km με τα σταμάτα ξεκίνα, ακόμα και με start-stop! -
clio dci 90hp Euro V
καλαματα - νέα μάκρη
οδήγηση .... με το γκάζι στο πάτωμα .... όσο δεν πάει .....
κοντέρ : στην
ανηφόρα 165χαω
ευθεία 185χαω
κατηφόρα 195χαω 'κόφτης'μέση κατανάλωση 6.8λτ 100 ..... νομίζω ότι σε ταξίδι ΟΠΩΣ και να πας, παραπάνω δεν μπορεί να κάψει.
-
Σημερινή διαδρομή από Μαρούσι (ΑΟ κόμβος Κυμης) μέχρι τη στροφή για την γέφυρα Ριο - Αντιρρίο με την Χ1 18i αυτόματη.
Σε σχέση με την ίδια διαδρομή πριν 1,5 μήνα έχουμε 0,6 καλύτερη κατανάλωση και μεγαλύτερη ΜΩΤ μιας και είχε λιγότερη κίνηση σήμερα ενω οδηγούσα πιο γραμμικα χωρίς ξεσπάσματα και παλαβά ανοίγματα. Φορτίο ίδιο!
Στη συνέχεια και μέχρι Γιάννενα η κατανάλωση τσίμπησε παραπάνω καταλήγοντας σε 7,6 (δεν έβγαλα φωτό γιατί έφτασα σε 3,5 ώρες κουρασμένος non stop) κυρίως λόγω των συνεχών ανηφορων και του cc στα 125-135 συνεχως.
Πάντως η Ιονία είναι πολύ καλή και πραγματικά φέρνει όμορφα μέρη πιο κοντά μας. Είναι σχεδόν ολοκληρωμένη και απομένουν κάποιοι κομβοι, σταθμοί διοδίων, ΣΕΑ και πάρκινγκ ενώ το μόνο κομμάτι που δείχνει την ηλικία του και θέλει νέα άσφαλτο είναι έξω από το Αγρίνιο.
Λυπηρή ξανά η εικόνα της Εγνατίας με την άσπρη άσφαλτο σαν ταινία μετά από καταστροφή και μακάρι να ιδιωτικοποιηθεί σύντομα να γίνει η αναβάθμιση της μιας και τώρα μάλλον τα τρώνε μεταξύ τους τα λεφτά.
Η Ολυμπία στο πήγαινε προς Πάτρα έχει ακόμα εκκρεμότητες στο Δερβένι και στο Ριο, πιο προχωρημένη ωστόσο με πριν από 1,5 μήνα αλλά ακόμα έχει δουλιτσα. Προσοχή κάτω από τις γέφυρες γιατί την στήνουν τροχαίοι νε φορητά ραντάρ. -
Από Αθήνα για Κομπότι Άρτας, φορτωμένος με μπαγκαζιέρα, με air condition και 130-150χλμ/ώρα έκαψε 10,2lt/100χλμ.
non stop έκανα 3 ώρες.
Οι παρατηρήσεις του Στεφάνου ισχύουν απόλυτα.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Η μπαγκαζιερας δεν έχει όριο ταχύτητας, πάνω από το οποίο δεν είναι ασφαλές να πηγαίνεις;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Η μπαγκαζιερας δεν έχει όριο ταχύτητας, πάνω από το οποίο δεν είναι ασφαλές να πηγαίνεις;Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η δικιά μου 160χλμ/ωρα
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Η μπαγκαζιερας δεν έχει όριο ταχύτητας, πάνω από το οποίο δεν είναι ασφαλές να πηγαίνεις;
Η δικιά μου 160χλμ/ωρα
Έχω ακούσει από κατόχους για χαμηλότερο όριο, αλλά αφού το πηγαίνεις τόσο σημαίνει ότι δεν έχεις πρόβλημα στη διαμόρφωση σου.
-
Το manual της μπαγκαζιέρας, τόσο έλεγε. Επίσης στο εσωτερικό της μπαγκαζιέρας έχει αυτοκόλλητο με συνιστώμενη ταχύτητα τα 130χλμ/ωρα
Δεν ένιωσα σε ΚΑΜΙΑ στιγμή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ασάφεια κλπ
-
Το manual της μπαγκαζιέρας, τόσο έλεγε. Επίσης στο εσωτερικό της μπαγκαζιέρας έχει αυτοκόλλητο με συνιστώμενη ταχύτητα τα 130χλμ/ωραΔεν ένιωσα σε ΚΑΜΙΑ στιγμή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ασάφεια κλπ
Μια στιγμή αρκεί για να γίνει η στραβή.. Δεν είναι λογικό να τρέχεις τόσο με μπαγκαζιερα...
-
Aφού οι προδιαγραφές της είναι για 160 γιατί να γίνει η στραβή;
-
Ήμουνα μόνιμα 10 χμλ/ωρα κάτω από το όριο που βάζει ο κατασκευαστής της μπαγκαζιέρας.
Μόνο πολύ αυξημένη κατανάλωση είχα, τίποτα παραπάνω.
Αν πηγαίνεις με λιγότερα σε αυτόν το δρόμο τώρα, με αυτές τις ιδανικες συνθήκες, είσαι ένα κλικ πριν σε πάρει ο ύπνος.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Το manual της μπαγκαζιέρας, τόσο έλεγε. Επίσης στο εσωτερικό της μπαγκαζιέρας έχει αυτοκόλλητο με συνιστώμενη ταχύτητα τα 130χλμ/ωραΔεν ένιωσα σε ΚΑΜΙΑ στιγμή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ασάφεια κλπ
Δηλαδή υπάρχει μπαγαζιέρα με συνιστώμενο όριο ταχύτητας 130 και επιτρεπτό όριο 160!!!
Θα ήθελα να δω αυτό το manual -
Όταν γυρίσω Αθήνα θα το βρώ και θα το ποστάρω.
-
Όταν γυρίσω Αθήνα θα το βρώ και θα το ποστάρω.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
Τι μάρκα είναι η μπαγκαζιερα από περιέργεια;;
-
Η μπαγκαζιέρα είναι η modula wego 450lt
-
Δε κανει μεγαλη διαφορα οταν οδηγας auris...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε κανει μεγαλη διαφορα οταν οδηγας auris...
Καλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ρε συ Χρήστο.
Τιμόνι ξυράφι τύπου άλφα δεν έχει, αλλα τάσεις πλεύσης π.χ. δεν έχει, δεν είχε ούτε με μπάρες και βαλίτσες πάνω τους, ούτε τώρα με την μπαγκαζιέρα.
Τεσπα εγώ έγραψα για να δείξω πόσο ήπιε φορτωμένο με air condition, μπαγκαζιέρα και σχετικά σβέλτη οδήγηση.
Βέβαια γυρνώντας, με +3 άτομα και τα μπαγκάζια όλων μας συν τα εξτραδάκια από το χωριό, δύσκολα θα πέσω κάτω από τα 11lt/100χλμ.
Αν πάω πιο αργά, πραγματικά θα με πάρει ο ύπνος. Μαλάκες μηχανικοί χαλασανε τον δρόμο. Ούτε μια στροφή, μόνο χαλαρές καμπές που τις παίρνεις άνετα με το αουρις με όσα έρχεσαι (που να είναι και κανένα σοβαρό αμάξι φανταστείτε).Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ναι βρε συ σε πειραζω επειδη εισαι κι εσυ του χαβαλε
-
Οκ, ελήφθη.
Έρευνα Κατανάλωσης