-
Και εσύ να είσαι καλά, νονε.
Εγώ φώτο το αουρις δεν πρόκειται να βάλω, γιατί μετά από αυτές που βάζεις εσύ τις κουκλάρες σου, θα είναι σα γ@μω το κέρατό μου.
Άσε που από το Σάββατο και μέχρι τις 19/8 θα κάνω αποτοξίνωση.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
καλοκαιρινό road trip
5753 χιλιομετρα ---> 406,75 λιτρα πετρελαιο ===>7,07 λιτ/100
(τα τελευταία 750 περιπου εγιναν στην Ελλάδα σε αυτοκινητοδρομο)Αυτοκινητο Subaru Outback diesel φορτωμένο οσο δεν παιρνει + 5 ατομα
Η διαδρομη περιλάμβανε Βαλκανια, Αυστρια, Βαυαρία, Ουγγαρια.
Τη χαμηλοτερη καταναλωση την ειχα στους επαρχιακούς της Αυστρίας, παρότι ανεβοκατέβαινα στις Αλπεις, για 750 χιλιομετρα ειχα μεση καταναλωση 6,1
Χαμηλή και η κατανάλωση στη Βαυαρια ( -
Άλλο ένα ωραίο roadtrip αυτό το καλοκαίρι, μπράβο σας παιδιά!!!
Νομίζω ότι οπου μπορούσες να πατήσεις, χωρίς να κλαίς από πρόστιμα κλπ, το έκανες γιαυτό και η μεγαλύτερη κατανάλωση + κανα κλιματισμό που χρειάζεται πιο νότια, να σαι στα 7,5.
Ξαναλέω αν το ευχαριστήθηκες και εσύ και όλοι όσοι έχετε μπει σε αυτό το mode ταξιδιού φέτος, μην μπαίνετε στο τριπακι της κατανάλωσης.
Μπείτε σε άλλο τοπικ και γράψτε για διαδρομές, οδικό δίκτυο κλπ.
ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ το που πήγατε και πως περάσατε, από το πόσο κάψατε.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Εχω την εντυπωση οτι Αυστρια-Γερμανια εχουν καλυτερο πετρελαιο, εξου και οι χαμηλότερες καταναλώσεις.
Τα Βαλκάνια τα ανέβαινα με λογικες ταχύτητες (οριο +10 χιλ), στη Φερμανια πηγαινα με 160 σε οσα κοματια ειχα ευκαιρια + του οτι εφαγα και πολλά καλά μποριλιαρισματα γυρω απο το Μοναχο και ενα 3ωρο στην Ουγγαρια λογω ατυχήματος
Σε αντιστοιχο ταξιδι περσυνο που ειχε Γαλλία και Ιταλια, η κατανάλωση μου ηταν +0,5 λιτρο.
Δεν ασχολουμε ιδιαιτερα με την κατανάλωση στο ταξίδι, τη σουμα την κάνω αφου γυρίσω και τσεκαρω τις αποδείξεις
-
ωρε ζηλεύω....
αϊντε και καταναλωσις βιτ-1.4, σπασμενον εις καθε ευκαιρία, αθενς - πηλιον εντ πισω... καπου 1400 με αλυπητο χωματοδρομο, σκριτς απο τα κοντι - η βλαχα με αντισταμινικα. 7.8 στο τελος, αλλα επιασα και τα 10 καπου που η χιαρ μαπς ηθελε εξαιρεση των ανπαβντ δρομων αλλα εγω με αυτα δεν τ'χω....
-
Γιαννιτσά-Χορευτό Πηλίου, σύνολο 540χλμ με ταχύτητες έως 140χλμ 5.9λ/100χλμ, Volvo V40 D2
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
χιαρ μαπςΛενε τιποτα? Το χω κατεβασει αλλα εχω ενα παλιο LG με εφαρμογη καλη απο τη μανα του που εδινε το ''Πλαισιο'' τοτε και χρησιμοποιω εκεινο.
-
Είναι οκ αλλά στο Πήλιο δεν τα κατάφερε. Με έβγαζε να στρίψω σε κάτι ανύπαρκτους δρόμους ή σε δρόμους που ΙΧ δεν μπαίνει οπότε και χάθηκα. To google maps με επανέφερε και με έβγαλε κατευθείαν.
Γενικά καλό το here maps αλλά σε κάτι τέτοιες δύσκολες περιπτώσεις μάλλον δε τα πάει και τόσο καλά. Καλό θα είναι να υπάρχει και το gmaps για κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Κατά τ άλλα το χρησιμοποιώ τακτικά καθώς είναι free και δεν θέλει σύνδεση στο νετ, δουλεύει μόνο με το GPS. -
Και το google maps έχει τέτοια επιλογή, κατεβάζεις τους χάρτες των περιοχών που θες στο μενού offline maps.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
χιαρ μαπς
Λενε τιποτα? Το χω κατεβασει αλλα εχω ενα παλιο LG με εφαρμογη καλη απο τη μανα του που εδινε το ''Πλαισιο'' τοτε και χρησιμοποιω εκεινο.
μπορεις να τα χωσεις στους πορνοπαραγωγους με ματριξ, σχιστοματηδες...
τα χιαρ μαπς ειναι αυτα που δινει η σουζ για το τζι πι ες...
τουλαχιστον φθηνα, κανενα 60αρι....
δεν ειναι και τοσο καλοι, απλα κανουν τη δουλεια τους
οπως λεει και ο 2/1/71 στο πηλιο ειδικα, αν και δεν ειχα βγαλει μια κωλοεπιλογη να χρησιμοποιεί και χωματοδρομους, περασα απο μονοπατια που τα περνας μονο με umbrella*αληθεια ρε πανε, πως τοσο μικρη? καταναλωση ε...
εχει στροφαρες και ειδικα το κομματι απο τσαγκαραδα-αργαλαστη προσφερεται για διαζυγιο....- απαραιτητο αξεσουαρ χάικινγκ: αν σε πιασει χεσιμο, κρυβεις τη προσπαθεια απο τους αλλους - τη μυρωδια οχι....
R.S.
αυτο τα gla 200 σκετο, ποσα βγαζει? ειχα ενα φάιτ σε εο και προς εκπληξιν γατος, του εφευγα παντου... περιμενε να κολλησω σε προσπερασις (παντα και μονον εξ'αριστερών) για να φτασει και να προσπαθησει.... ειδικα μετα τα 190 εδινε πολυ αργα... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
αληθεια ρε πανε, πως τοσο μικρη? καταναλωση ε...
εχει στροφαρες και ειδικα το κομματι απο τσαγκαραδα-αργαλαστη προσφερεται για διαζυγιο....Έλα ντε κι εμένα μου κανε εντύπωση. Βέβαια όταν οι αναβάσεις γινόντουσαν καταβάσεις δεν ακουμπούσα γκάζι. Α είχα και AC. Γενικά στην Ε.Ο με έκτη και 120-130 δεν καίει τίποτα.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
χιαρ μαπς
Λενε τιποτα? Το χω κατεβασει αλλα εχω ενα παλιο LG με εφαρμογη καλη απο τη μανα του που εδινε το ''Πλαισιο'' τοτε και χρησιμοποιω εκεινο.
μπορεις να τα χωσεις στους πορνοπαραγωγους με ματριξ, σχιστοματηδες...
τα χιαρ μαπς ειναι αυτα που δινει η σουζ για το τζι πι ες...
τουλαχιστον φθηνα, κανενα 60αρι....
δεν ειναι και τοσο καλοι, απλα κανουν τη δουλεια τους
οπως λεει και ο 2/1/71 στο πηλιο ειδικα, αν και δεν ειχα βγαλει μια κωλοεπιλογη να χρησιμοποιεί και χωματοδρομους, περασα απο μονοπατια που τα περνας μονο με umbrella*αληθεια ρε πανε, πως τοσο μικρη? καταναλωση ε...
εχει στροφαρες και ειδικα το κομματι απο τσαγκαραδα-αργαλαστη προσφερεται για διαζυγιο....- απαραιτητο αξεσουαρ χάικινγκ: αν σε πιασει χεσιμο, κρυβεις τη προσπαθεια απο τους αλλους - τη μυρωδια οχι....
R.S.
αυτο τα gla 200 σκετο, ποσα βγαζει? ειχα ενα φάιτ σε εο και προς εκπληξιν γατος, του εφευγα παντου... περιμενε να κολλησω σε προσπερασις (παντα και μονον εξ'αριστερών) για να φτασει και να προσπαθησει.... ειδικα μετα τα 190 εδινε πολυ αργα...Ευτυχως που μ απαντησες οντοπικ
To gla 200 ειναι ειτε 156 ειτε 136 αλογα, αναλογα αν ειναι μπουζατο ή αμπουζο Αν ηταν 136 επρεπε να γραφει και cdi λογικα. Μαλλον δε παταγε
Τι κανετε ρε κοντρες με τα περιπτερα -
Ε οχι και περιπτερο το gla...σαν a class με 19αρες ειναι...
-
Ενταξει περιπτερακι
-
This post is deleted! -
Πότε πρόλαβες κι έκανες 275.000 χλμ; Εισαγωγής είναι;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ford Fiesta, 1.5 diesel 120 ίππων. Test drive για 500+ χλμ στην Κρήτη: Ηράκλειο - Ξερόκαμπος - Ζάκρος - Παπαγιαννάδες - Ορεινό - Ρέθυμνο - Ηράκλειο.
Με σχετικά προσεχτική οδήγηση στον εθνικό, συνεχή χρήση κλιματιστικού στους 22C και το eco on για την περισσότερη ώρα, 3.7 l/100km. Σε γρήγορους ρυθμούς (120-150 για περίπου 30 χλμ Γούβες - Παντάνασσα) έγραψε 5.3 l/100km. Με σχετικά σβέλτη οδήγηση πάντως (eco off συνέχεια), κλιματισμό συνεχώς και συνδιασμός εθνικού και επαρχιακού δικτύου, καίει κάπου 4-4.5 l/100km.
Να σημειώσω οτι ο κινητήρας ήταν ακόμη σχετικά άστρωτος, 1700 χλμ στο οδόμρτρο στην αρχή του test drive. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πότε πρόλαβες κι έκανες 275.000 χλμ; Εισαγωγής είναι;Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το αυτοκίνητο έχει πρώτη άδεια τον 09/2011.Εγώ μόνο έχω κάνει 160000 χλμ σε 4 χρονιά και άλλα 115000 χλμ (πραγματικά) είχε όταν το έφερα από Β.Ιταλία....
-
Αθήνα, Χαλκιδική με δύο ενήλικες και δύο μεγάλα παιδιά, χώρος αποσκευών στο φουλ, δύο ποδήλατα μεγάλα στην οροφή και ανάμεσα έχω φτιάξει μια σχαρα και βάζω επιπλέον κάτι μικρά σακβουαγιαζ, κλιματισμό, ταχύτητα 130 και κατανάλωση 10.5
Αυτοκίνητο Mazda 6 2000 cc 102.000 km -
Astra cdti 110ps
Αθηνα Ναυπλιο και πισω και καποιες εξτρα διαδρομες, 370 χλμ
Με αρρωστη κινηση στο Αργος (40 λεπτα σταματα ξεκινα)Μωτ λιγο πανω απο 70χλμ/ωρα
Το πατησα μεχρι τα 130
2 ατομα + πορτπαγκαζ φουλ + a/c μονιμα αναμενο
4,3 λτ/100χλμ μετρημενα στην αντλια
Έρευνα Κατανάλωσης