-
To Q5 δεν έχει υγρού συμπλέκτη και άρα διαφορετικό από τα μικρά;
-
ναι το Q5 φοράει αλλο κιβώτιο δεν φοράει το ιδιο με τα Α3/Α1 κλπ κλπ
-
Ο χρήστης ThanosL έγραψε:
Στο Q5 2.0 TFSI που οδηγαω εγώ, δεν έχει τύχει να ακούσω παρόμοιο θόρυβο. Εννοείται ότι έχουν το ίδιο κιβώτιο ταχυτήτων. Θα έχω το νου πάντως περισσότερο τώρα , μήπως πιάσει τίποτα το αυτί μου.
Άλλο το ένα κιβώτιο, άλλο το άλλο. Μην ξεγελιέσαι από τις 7 ταχύτητες. Το ένα είναι υγρό το άλλο στεγνό. Το ένα αντέχει μέχρι 25 κιλά ροπής, το άλλο μέχρι 55.
-
Σωστά ,δεν είναι το ίδιο κιβώτιο !
-
Sorry παιδια ,πιαστηκα αδιαβαστος . Αυριο ...θα ερθω με τον κηδεμονα μου
-
Η φήμη οτι το 7αρι DSG που μπαίνει στα 1.2,1.4,1.8 TSI οτι ειναι ξηρού τυπου ειναι ΛΑΘΟΣ !
Φυσικά και εχει λάδι, δεν ηφίστατε συναρμογή στην μηχανολογία δυο γραναζιων μεταλλικών χωρις λάδι ... οχι 200.000 δεν θα αντεχε το σασμαν αλλα ουτε 50.000. Ειναι ξηρό ως προς τον συμπλέκτη του , Σαν κιβώτιο ταχυτητων φυσικά και εχει λάδι !
Παίρνει 1.7 Λίτρα λάδι και συγκεκριμένα το G 052 171 (Αν δεν κανω λαθος τετοιο τυπο λάδι παιρνει και το 6 ταχυτητο χειροκινητο σασμαν) επίσης παίρνει 1L από το G 004 000 που ειναι ιδιο υγρο που μπαίνει και στο υδραυλικο τιμόνο .
Το 6αρι DSG αλλα και το 7αρι DSG που μπαίνει σε μεγαλου κιβυσμου του VAG Group παιρνουν 6 λίτρα λαδι γιατι ο συμπλέκτης ψύχεται και καθαρίζεται από το λάδι του κιβωτιου ταχυτητων οπότε τα 1.7L δεν φτάνουν .
Το 7αρι ''ξηρο'' DSG παίρνει οσο και ενα κανωνικο σασμαν σε ποσοτητα λαδιου. Το 6αρι χειροκινητο παίρνει 1,9L λάδι .Το θεμα ειναι οτι εφοσον ολα λυπαινονται και υπάρχει λάδι τελικα και δεν ειναι ξηρό οπως ολοι λενε και εκει οφειλαν τον ηχο . Απο τι τελικα ακουγετε??
Επίσης γιατι το συγκεκριμενο 7αρι κιβωτιο δεν θελει ποτε σερβις?? Αυτο το λαδι ποτε δεν χανει τις ιδιοτητες του? -
Δεν είπε κανείς ποτέ ότι τα διπλοσύμπλεκτα 'ξηρού τύπου' δεν παίρνουν λάδι, είπαμε ότι οι συμπλέκτες δεν είναι εμβαπτισμένοι στο λάδι όπως στα 'υγρού τύπου'. Όσο για την αλλαγή των λαδιών τους, πολλοί κατασκευαστές δεν προβλέπουν αλλαγή βαλβολίνης ούτε στα χειροκίνητα. Αυτής της λογικής θα είναι κι αυτό.
-
Σημερα το απογευμα, μια φιλη μου, εκλεισε ενα Α1 1,4 tfsi Ambition... 20.000 €.. Ασπρο με μαυρα τοξα στην οροφη, ηχοσυστημα με θυρα sd , μπακετ καθισματα, ασπρα διακοσμητικα στους αεραγωγους, υποβραχιονιο, προβολεις ομιχλης.. Πολυ καλο deal νομιζω (βεβαια ηταν στοκ ).... Προσωπικα θα εβαζα και τα φωτα led μπρος πισω και την ηλιοροφη και θα ηταν τζετ!
Περισσοτερες εντυπωσεις οταν το παραλαβει και το παρω και καμια βολτιτσα
-
Ο χρήστης the_winner έγραψε:
Η φήμη οτι το 7αρι DSG που μπαίνει στα 1.2,1.4,1.8 TSI οτι ειναι ξηρού τυπου ειναι ΛΑΘΟΣ !
Φυσικά και εχει λάδι, δεν ηφίστατε συναρμογή στην μηχανολογία δυο γραναζιων μεταλλικών χωρις λάδι ... οχι 200.000 δεν θα αντεχε το σασμαν αλλα ουτε 50.000. Ειναι ξηρό ως προς τον συμπλέκτη του , Σαν κιβώτιο ταχυτητων φυσικά και εχει λάδι !
Παίρνει 1.7 Λίτρα λάδι και συγκεκριμένα το G 052 171 (Αν δεν κανω λαθος τετοιο τυπο λάδι παιρνει και το 6 ταχυτητο χειροκινητο σασμαν) επίσης παίρνει 1L από το G 004 000 που ειναι ιδιο υγρο που μπαίνει και στο υδραυλικο τιμόνο .
Το 6αρι DSG αλλα και το 7αρι DSG που μπαίνει σε μεγαλου κιβυσμου του VAG Group παιρνουν 6 λίτρα λαδι γιατι ο συμπλέκτης ψύχεται και καθαρίζεται από το λάδι του κιβωτιου ταχυτητων οπότε τα 1.7L δεν φτάνουν .
Το 7αρι ''ξηρο'' DSG παίρνει οσο και ενα κανωνικο σασμαν σε ποσοτητα λαδιου. Το 6αρι χειροκινητο παίρνει 1,9L λάδι .Το θεμα ειναι οτι εφοσον ολα λυπαινονται και υπάρχει λάδι τελικα και δεν ειναι ξηρό οπως ολοι λενε και εκει οφειλαν τον ηχο . Απο τι τελικα ακουγετε??
Επίσης γιατι το συγκεκριμενο 7αρι κιβωτιο δεν θελει ποτε σερβις?? Αυτο το λαδι ποτε δεν χανει τις ιδιοτητες του?κανείς δεν είπε οτι τα γρανάζια δουλεύουν σε αέρα... μάλλον εσύ τα έχεις μπερδεύσει...
όχι 50.000 δεν θα αντεχαν , αλλά ούτε 5... -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σημερα το απογευμα, μια φιλη μου, εκλεισε ενα Α1 1,4 tfsi Ambition... 20.000 €.. Ασπρο με μαυρα τοξα στην οροφη, ηχοσυστημα με θυρα sd , μπακετ καθισματα, ασπρα διακοσμητικα στους αεραγωγους, υποβραχιονιο, προβολεις ομιχλης.. Πολυ καλο deal νομιζω (βεβαια ηταν στοκ ).... Προσωπικα θα εβαζα και τα φωτα led μπρος πισω και την ηλιοροφη και θα ηταν τζετ!Περισσοτερες εντυπωσεις οταν το παραλαβει και το παρω και καμια βολτιτσα
για κανε ένα τεστ να μας πεις τι λένε τα πίσω καθίσματα...
-
Δεν λενε
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σημερα το απογευμα, μια φιλη μου, εκλεισε ενα Α1 1,4 tfsi Ambition... 20.000 €.. Ασπρο με μαυρα τοξα στην οροφη, ηχοσυστημα με θυρα sd , μπακετ καθισματα, ασπρα διακοσμητικα στους αεραγωγους, υποβραχιονιο, προβολεις ομιχλης.. Πολυ καλο deal νομιζω (βεβαια ηταν στοκ ).... Προσωπικα θα εβαζα και τα φωτα led μπρος πισω και την ηλιοροφη και θα ηταν τζετ!
Περισσοτερες εντυπωσεις οταν το παραλαβει και το παρω και καμια βολτιτσα
για κανε ένα τεστ να μας πεις τι λένε τα πίσω καθίσματα...
Πονηρούλη !
-
Τα 185 αλογα με 20.000; Της εκαναν 8Κ εκπτωση;
-
Τι λε ρε? Με τα 122 (και πολλα της ειναι)
-
Attraction δεν ειναι με τα 122;
-
Οχι... Βγαινει και η Ambition με τα 122... Το εχει και στο Configurator..
-
3d ή 5d?
δεν θα το έλεγα ευκαρία με τη καμία πάντως
σκέψου με 19 παίρνει Polo Gti και της μένουν 1000 να πάτε σε κανά ξενοδοχείο μην πάθεις λουμπάγκοεάν δε πήρε το 3d δείξτης MiTo, DS3 και κρύψε το παγωτό σοκολάτα.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
3d ή 5d?
σκέψου με 19 παίρνει Polo Gti και της μένουν 1000 να πάτε σε κανά ξενοδοχείο μην πάθεις λουμπάγκοεάν δε πήρε το 3d δείξτης MiTo, DS3 και κρύψε το παγωτό σοκολάτα.
γούστα...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
3d ή 5d?
Παγωτο σοκολατα?
3θυρο πηρε... Βασικα ηταν μεταξυ Beetle και Α1... Στα αλλα (Mito, Ds3, Polo gti) δεν πολυεδωσε σημασια.
-
καλά εκανε και πήρε το 122 αρι και οχι το 185αρι ή το polo gti γιατι θα ηταν με ενα μπουκαλι λαδι στο χέρι ...
Ειναι και γυναικα δεν ξερει τι εστι βέργα λαδιου καθε 2000χμ θα εκαιγε μοτέρ !!!
Εγω πηρα για πλακα οταν πηρα το rocco προσφορά για το A1 122αρι S-TRONIC χωρις κανενα εξτρα νομιζω 24 κάτι!!!
Audi A1