-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
31.000.Ωχ θεε μου......
31000 - 4000 = 27000.
Γιατί θες να πετάξεις τόσα λεφτά για κάτι τέτοιο; Κρίμα δεν είναι;
-
απιστευτα κερδοσκοπικη τιμολογηση
κριμα γιατι το αυτοκινητο ειναι καλοΟ χρήστης limited_one έγραψε:
εσεις οι ιδιοκτητες εχετε εντοπισει προβληματα στο Α1?λιγο δυσκολο να βρεθουν τοσο συντομα ιδιοκτητες ειδικα με τετοια τιμη...
-
σιγουρα ειναι πολλα τα χρηματα αλλα εδω πεταξα 14500 για ενα σμαρτ...
-
Αν πιστεύεις το ότι πέταξες 14.500 ευρώ για ένα κουβαδάκι, σου δίνει το ¨ελεύθερο¨ να το επαναλάβεις... κάντο, δικά σου είναι άλλωστε...
-
εκανα τεστ σε ενα Α1 1,4 S-tronic χτεσ και επαθα πλακα.αρνητικα δεν βρηκα στο αυτοκινητο αν και το περιμενα πιο ησυχο στο δρομο.
βρηκα λοιπον ενα ετοιμοπαραδοτο το οποιο κοστιζει περιπου 31000 αλλα κανουν 4000 εκπτωση και εχω μπει σε πειρασμο να αντικαταστισω το smart μου με ενα Α1..
εσεις οι ιδιοκτητες εχετε εντοπισει προβληματα στο Α1?Φίλε μου μπορείς να αναλογιστείς τι μπορείς να αγοράσεις με 27.000 εουρος????
Αν επιμένεις για μικρό αυτοκίνητο προς Γερμανία μεριά... πάρε ένα Polo GTi με 20.000 και τα υπόλοιπα 7.000 κάντα τσίχλες. Θα είσαι κατά πολύ περισσότερο χαρούμενος και... θα φτιάξεις και ωραίες γωνίες στο πρόσωπο
-
σιγουρα ειναι πολλα τα χρηματα αλλα εδω πεταξα 14500 για ενα σμαρτ...Αν μη τι άλλο το σμαρτακι είναι μοναδικό για το μέγεθός του και κανένα άλλο με 4 ρόδες δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του για κίνηση μέσα στην πόλη. Άντε και το IQ... τα υπόλοιπα είναι απλά μεγαλύτερα.
-
μη βαρατε...!
μου αρεσε, μου αρεσε στην οδηγηση και το σκεφτομαι.δεν σημαινει οτι ειναι σιγουρη η αγορα του.
περασε απο το μυαλο μου το polo gti αλλα και εκει 20000 για ενα polo ειναι αρκετα.! -
Ενώ για το Α1 που είναι ένα Polo με σήματα Audi και καλύτερα πλαστικά αξίζουν;
-
20000 για αυτο το πολο ειναι πολυ καλα
σιγουρα κατι παραπανω εχει το α1 αλλα αξιζει αραγε τα τοσα παραπανω χρηματα?
κατα τη γνωμη μου οχι -
27000 για Α1.
οκ τι να πω.Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα,σπανακόπιτα,τυρόπιτα κλπ
Το Polo gti τρομερή εναλακτική και γλιτώνεις κι ένα περίδρομο χρήματα. -
εχω κολησει με το desighn του.τωρα σιγουρα αγαραζεις αλλα αυτοκινητα με περισσοτερο value σε αυτα τα χρηματα...
-
μη βαρατε...!
μου αρεσε, μου αρεσε στην οδηγηση και το σκεφτομαι.δεν σημαινει οτι ειναι σιγουρη η αγορα του.
περασε απο το μυαλο μου το polo gti αλλα και εκει 20000 για ενα polo ειναι αρκετα.!το ένα μασκαρεμένο ιμπιζα έχει 20000 και 180 άλογα...
το άλλο μασκαρεμένο ίμπιζα έχει 27000 και 120 άλογα...μεγάλο δίλημμα...
-
το μασκαρεμενο ibiza οπως το λες δεν εχει κανενα κοινο σχεδιαστικο μερος με το ibiza.
θα προτιμουσα ενα 500 abarth αυτοματο αλλα ειναι πολυ extreme για εμενα. -
mito ,ds3 δε σου λενε τιποτα?
-
το μασκαρεμενο ibiza οπως το λες δεν εχει κανενα κοινο σχεδιαστικο μερος με το ibiza.
θα προτιμουσα ενα 500 abarth αυτοματο αλλα ειναι πολυ extreme για εμενα.μάλλον δεν το πρόσεξες καλά...
αν και το μασκαρεμένο πήγαινε στο γεγονός οτι φέρει τα μηχανικά μέρη ενώς ταπεινού ίμπιζα που στοιχίζει... πολλά λιγότερα... -
Μια διπλοσύμπλεκτη Mito 135 TCT μήπως;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια διπλοσύμπλεκτη Mito 135 TCT μήπως;Δηλαδή έχει 4 πετάλια;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δηλαδή έχει 4 πετάλια;
Και 2 τιμόνια...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δηλαδή έχει 4 πετάλια;
προφανώς...
-
συζητάω μονο για αυτοματο αυτοκινητο.απο οσο ξερω η alfa δεν εχει λανσαρει ακομη το νεο αυτοματο κιβωτιο.
Audi A1