Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Καλά δεν υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθούμε γιατί το sport αυτοκίνητο δεν έχει σχέση με τους πόσους ίππους έχει.δε αναφέρθηκα μόνο σε αυτό... διάβασε ξανά τα post μου
Και 250άλογα να έχει το Α1 sport δεν θα είναι. Ίσως γρήγορο στην ευθεία...το οδήγησες αγωνιστικά και γνωρίζεις τα shortcomings του? γιατί προσωπικά το βρήκα ότι έχει τεράστια περιθώρια πρόσφυσης και ένα πολύ κοφτό τιμονάκι... επίσης κάποια περιοδικά συμφωνούν μαζί μου σε αυτό
Στο S-Tronic αν θέλει κάποιος τόσο πολύ να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να μην κρεμάει απο δύναμη (δεν παίζει αυτό) παίζει και παραπαίζει ακόμη και σε δίλιτρα τούρμπομοτέρ που έιχα την ευκαιρία να οδηγώ συχνά...μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα paddles στο τιμονι (extra χρέωση).
Χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό αυτόματο (mercedes), και το dsg το βρίσκω πολύ καλύτερο.
Ωστόσο ακόμη δεν μου έχεις απαντήσει τι πλεονέκτημα θα προσέθετε ένα manual ή ένα αυτοματο με μετατροπέα ροπής στο Α1.
έχω αρκετές εμπειρίες από ΜΒ και κιβώτια της και δεν συμφωνούμε σε αυτό...
πέραν τούτου όμως θέλω να απαντήσω στην ερώτησή σου πιο ξεκάθαρα για να μην νομίζεις ότι την αποφεύγω.... εάν κοιτάξεις παλαιότερα post μου όπου αναλύουμε τα πλεονεκτήματα των μεν και των δε, θα με βρεις στην πλευρά αυτών που υποστηρίζουν ακόμη τα χειροκίνητα σασμάν δυνατά. Οπότε κάθε νέο τέτοιο προϊόν δεν μου 'κάθεται' καλά, ειδικά όταν, όπως λέει και ο φίλος μας από πάνω, μόνο γρήγορα δεν είναι στην πραγματικότητα ή που αναγκάζουν σε συγκεκριμένους τρόπους οδήγησης σε αντίθεση με το manual με το οποίο ο κάθε έμπειρος οδηγός έχει πληθώρα περιπτώσεων να εκμεταλλευτεί την διαθέσιμη ροπή ή και πρόσφυση για να τοποθετήσει το αυτοκίνητο όπως του αρμόζει και όχι όπως ορίζει η αλλαγή του εκάστοτε αυτόματου κιβωτίου... οπότε εν ολίγοις πιστεύω ότι το χειροκίνητο και πιο πλάκα θα έχει, δηλαδή λιγότερο βαρετό θα είναι και, έχω μια υποψία, περισσότερο αξιόπιστο.
αυτά όμως είναι προσωπικά ζητήματα και δεν επιδέχονται πολλών μεταφράσεων...
ευχαριστώ πολύ που με διάβασες με τόση προσοχή και ελπίζω να ξανασυναντηθούνε οι πένες μας στο άμεσο μέλλον, όταν θα έχω και τις πρώτες μου εμπειρίες με το τουτού.