-
Ε νομίζω αρκούν αυτά.
-
Εκεί που θα κινείται δεν έχει πρόβλημα. Εκεί και τα αστικά με φυσικό αέριο κινούνται Βορειοανατολικα θα βρίσκει.
(Νομίζω ότι και στον Γέρακα έχει πρατήριο με φυσικό αέριο).
-
Εχει στον Σταυρό ένα καινούργιο που άνοιξε στην αρχή του καλοκαιριού. Βέβαια έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα με τα αυτοκίνητα καλό θα ήταν αντί να δωρίζουν τα οχήματα... να δωρίζουν την συντήρηση τους. Πιο πολλά όμως θα βγάλουν από εκεί.
-
-
-
S-cross του κουτιού χθες στην Πάτρα. Όμορφο και στο άσπρο-μπλε.
-
-
Τα πιο ασυνήθιστα περιπολικά τα έχω δει στη Θέρμη (δεν έχω καθαρές φωτο). Hyundai Sonata, Honda Accord VW Golf IV λίγο καγκουρεμένο. Δεν ξέρω πώς επιλέχθηκαν, ίσως ήταν κρατικά σε άλλες υπηρεσίες και «μετατάχθηκαν»
-
Πρώην ΟΔΔΥ Μανώλη.
Το Golf είναι τακτικό στον δρόμο Θερμη Πανόραμα. -
Ford focus mkii
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η Ελληνική Αστυνομία πήρε Nissan Navara
Οκτώ νέα Nissan Navara ανήκουν πλέον στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα αυτοκίνητα έχουν ειδικά τροποποιηθεί από την ελληνική αντιπροσωπεία Νικ.Ι.Θεοχαράκης.
**ΠΗΓΗ: ** https://trcoff.gr/2018/03/10/h-elliniki ... an-navara/
-
Παραδόθηκαν τα 143 Aσθενοφόρα Οχήματα της Peugeot στο ΕΚΑΒ
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/ella ... t-sto-ekav
-
Μου φάνηκε ότι πρόσεξα στις είδησης Dacia Duster τις αστυνομίας, ξέρει κανεις εάν η EA έχει τέτοιο όχημα?
-
Στο τμήμα της Βουλιαγμένης έχει δύο τέτοια.
-
-
-
Μια χαρά βρίσκουμε. Απλώς τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι στους δρόμους καμιά διετία και δεν προκαλούν εντύπωση πλέον.
-
Προσωπικά δεν ασχολούμαι με τα μπατσοcars.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ναι αλλα ηπαρχουν και μερικα οπως το Dacia Duster, Ford Focus, VW Passat κτλ, που δεν τα βλεπουν ανθρωποι απο το εξοτερικο, Ξερω γνοστους απο την Ρωσσια, Αγγλια, Πορτογαλια και αλλες χορες που παρακολουθουν το side
-
Αυτά τα βάζουμε κι εμείς. Αν ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες θα δεις passat, 308, focus. Aυτά στο internet θα τα βρεις τυχαία σε κάποια φωτό, δε τα παρουσιάζουν επίσημα όπως πχ με τις αγορές καινούργιου στόλου. Πετυχαίνω που και που κάτι σπάνια όπως accord και golf αλλά πολλές φορές δεν προλαβαίνω να τα φωτογραφίσω.
Αυτοκίνητα Αστυνομίας