-
Αν είναι νέος διαγωνισμός, έχουν ξαναπάρει πριν καιρό τέτοια Navara.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Γιατι ακριβως να παρει Τοσα αγροτικα το Α.Τ Λαμιας ? Δεν ειναι λες και μιλαμε για παραμεθωριο πχ.
-
Αναλόγως της επιτήρησης αγροτικών περιοχών που έχει η κάθε Διεύθυνση.
-
Μετραω τουλαχιστον 5 νεα Navara και σιγουρα θα εχουν και αλλα αγροτικα. Δεν ξερω ποσες αγροτικες περιοχες εχουν στην Λαμια αλλα το θεωρω λιγακι υπερβολικο.
-
εχει και τιποτα αλλο απο αγροτικές περιοχές στην Λάρισα ;
-
Ποια Λάρισα; Στη Λαμία έγινε αυτό!
-
Εμενα μου ξεφυγε και εγραψα Λαρισα δεν φταιει ο φιλος
-
Ο χρήστης EviaForever έγραψε:
Ποια Λάρισα; Στη Λαμία έγινε αυτό!Σιγά την απόσταση,ένα λεπτό με το τηλέφωνο είναι!!!
-
Στο Google street view για την πολύ τις Αίγινας, στην αυλή του αστυνομικού τμήματος διακρίνεται ένα Renault Megane.
-
Ο χρήστης demisdemis έγραψε:
Στο Google street view για την πολη τις Αίγινας, στην αυλή του αστυνομικού τμήματος διακρίνεται ένα Renault Megane.OK, αλλά έχεις κάνει ένα μικρό λαθάκι. Έχεις βάλει την ίδια δημοσίευση 2 φορές. Σβήσε την πρώτη.
-
ok αλλα πως να την σβήσω?
-
Θα το κάνει ένας mod. Δεν χάθηκε ο κόσμος ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
παιδια δείτε το νέο μου θρεντ για τα πυροσβεστικά. http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=58096
-
ok αλλα πως να την σβήσω?Το είχα ξεχάσει αυτό! Δεν ξέρω πως μου ήρθε στο μυαλό μου. Ας το κάνει κάποιος moderator.
-
και αν μείνει τι έγινε;Θα πέσει το φόρουμ;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
και αν μείνει τι έγινε;Θα πέσει το φόρουμ; -
Στο Google street view για την πολύ τις Αίγινας, στην αυλή του αστυνομικού τμήματος διακρίνεται ένα Renault Megane.Scenic είναι.
-
-
-
Από την ταινία ''Τζακ ο Καβαλλάρης'' με Βουτσά και Ηλιόπουλο. Το συγκεκριμένο πλάνο είναι στον σιδηροδρομικό σταθμό Σφενδάλης (Μαλακάσα). Η ταινία γυρίστηκε τέλη '78 - αρχές '79.
Αυτοκίνητα Αστυνομίας