-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Από τότε που πρωτοεμφανίστηκε το νέο-space-Civic, η Honda έκανε ένα βήμα πίσω τοποθετόντας τον ημιάκαμπτο (τουλχ σε οδική συμπεριφορά, εν αντιθέσει με τους χώρους).Δηλαδή το σημερινό civic -στις απλές εκδόσεις- έχει χειρότερη οδική συμπεριφορά απο το προηγούμενο?
Όλα τα τεστ λένε το αντίθετο.
-
Ναι ρε σεις κοψτε την γκρινια μια χαρα ειναι.Ειναι γρηγορο στην ευθεια?(Ο-100
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Από τότε που πρωτοεμφανίστηκε το νέο-space-Civic, η Honda έκανε ένα βήμα πίσω τοποθετόντας τον ημιάκαμπτο (τουλχ σε οδική συμπεριφορά, εν αντιθέσει με τους χώρους).
Δηλαδή το σημερινό civic -στις απλές εκδόσεις- έχει χειρότερη οδική συμπεριφορά απο το προηγούμενο?
Έλα ντε,γιατί και εγώ αυτό θυμάμαι....
Επίσης,θα ήμουν υπόχρεος αν μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται το πεντάθυρο Σιβίκ με τον κατάπτυστο ημιάκαμπτο να κρατάει καλύτερα από το Σιβίκ σεντάν με την εξελιγμένη πίσω ανάρτηση...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Από τότε που πρωτοεμφανίστηκε το νέο-space-Civic, η Honda έκανε ένα βήμα πίσω τοποθετόντας τον ημιάκαμπτο (τουλχ σε οδική συμπεριφορά, εν αντιθέσει με τους χώρους).
Δηλαδή το σημερινό civic -στις απλές εκδόσεις- έχει χειρότερη οδική συμπεριφορά απο το προηγούμενο?
Έλα ντε,γιατί και εγώ αυτό θυμάμαι....
Επίσης,θα ήμουν υπόχρεος αν μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται το πεντάθυρο Σιβίκ με τον κατάπτυστο ημιάκαμπτο να κρατάει καλύτερα από το Σιβίκ σεντάν με την εξελιγμένη πίσω ανάρτηση...
λάθος διατύπωση...
θέλω να πώ ότι το νέο civic μπορεί να έχει καλύτερη οδική συμπεοριφορά (ως νέα γενιά),
αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαν να είχαν καταφύγει σε καλύτερες λύσεις
στην πίσω ανάρτηση..
Αυτό έγινε πολύ έξυπνα με τους χώρους του αυτοκινήτου και το design... -
Μα αν έχει καλύτερη συμπεριφορά με την δεδομένη διάταξη, γιατί να καταφύγουν σε άλλη λύση, που και κόστος παραπάνω θα είχε, και αντίκτυπο στους χώρους πίσω;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα αν έχει καλύτερη συμπεριφορά με την δεδομένη διάταξη, γιατί να καταφύγουν σε άλλη λύση, που και κόστος παραπάνω θα είχε, και αντίκτυπο στους χώρους πίσω;θα σας δωσω ένα παράδειγμα και ίσως καποιοι από εσάς να δείτε τον εαυτό σας μέσα από αυτό
Εγω εχω ενα ταπερ απο τις αρχεις του 2006
Εχω 315 λιτρα πορτπαγκαζ και αιρcondition.....
Ειναι σαφές ότι μιας και διατηρώ οικογένεια να με βόλευε να εχω 415 ή παραπάνω χωρίς ρεζέρβα λιτρα για να πηγαίνω διακοπες και να νομίζω ότι εχω πάρει το frv.
... και να εχω και το διζωνικό κλιματισμό ώστε όταν πηγαίνω Αθηνα - Θεσσαλονίκη το μεσημέρι ο οδηγός να έχει τη θερμοκρασία που θέλει και ο συνοδηγός να μη παγώσει (ο ήλιος είναι από τον οδηγό!!!!)Αυτό το πλεονέκτημα μου το δίνει το νέο type-R που για τα λεφτά που θα ζητάει 31-32 χιλιάριακα πρέπει να είναι και λίγο λουσάτο.... Είναι κάτι πλέον που η κατηγορία το θέλει
Επίσης προσέξτε ότι είναι σχετικά οικογενειακό αλλά με 4 θέσεις όπως το παλιό. Δε πιστεύω ότι θα έχει 5 θέσεις. Τα άλλα (GTI, OPC κλπ....) πόσες θέσεις έχουνε?
-
μια παρατηρηση : αναφερθηκε πουθενα ποσα κιλα θα ειναι???
-
οχι ακριβώς αλλά έχω 2 παρατηρήσεις για το θέμα από αυτά που είπανε... για το βάρος και την κανανομή....
Οι ελαφρώς μικρότερες σχέσεις αποζημιώνουν για την μικρή αύξηση του απόβαρου.
και
η κεντρική τοποθέτηση του ρεζερβουάρ καυσίμου κάτω από το πάτωμα της καμπίνας χαμηλώνει το κέντρο βάρους και την ροπή αδρανείας του πλαισίου
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μια παρατηρηση : αναφερθηκε πουθενα ποσα κιλα θα ειναι???Θα είναι πάνω απο 900 κιλά οπότε ΡΟΜΠΕΣ, ΑΙΣΧΟΣ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κλπ
-
ποσα θαναι? 1200 κατι...
-
1200 κάτι είναι το παλιό
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
1200 κάτι είναι το παλιό1300 ειναι το 1,800
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
καλα αμα εχουν τελικα ημιακαμπτο θα ειναι οι μεγαλυτεροι ΞΕΦΤΙΛΕΣ του 2007.......ΑΙΣΧΟΣ....
Ρε, πας καλά; Αν το αυτοκίνητο είναι ΚΑΛΟ και ΣΤΡΙΒΕΙ και ΠΑΕΙ, τι σκατά σε νοιάζει τι έχει από κάτω;
-
Να κοιτάτε αυτά που έχουν σημασία. (προφανώς το βάρος θα είναι σχετικά χαμηλό, αλλά φαντάζομαι απλά κοντά στο 1800)
Το τεπόζιτο στο κέντρο θα κάνει το αμάξι καλύτερα ζυγισμένοΑυτό θα είναι ένα από τα πολύ δυνατά του σημεία
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
καλα αμα εχουν τελικα ημιακαμπτο θα ειναι οι μεγαλυτεροι ΞΕΦΤΙΛΕΣ του 2007.......
ΑΙΣΧΟΣ....
Ρε, πας καλά; Αν το αυτοκίνητο είναι ΚΑΛΟ και ΣΤΡΙΒΕΙ και ΠΑΕΙ, τι σκατά σε νοιάζει τι έχει από κάτω;
αντι να παμε μπροστα, πηγαινουμε πισω....
το θεμα δεν ειναι μονο να στριβει και να πηγανει γρηγορα. οπως γνωριζεις ενα αυτοκινητο χτιζεται πρωτα απο την πισω αναρτηση και μετα απο την μπροστα....
και στην τελικη μιλαμε για ενα σπορ αυτοκινητο εν ετη 2007 ..... ενα αυτοκινητο το οποιο εχει μια ιστορια πισω του με πολυ ισχυρους προγονους...αλλα απο οτι φαινεται δεν κραταμε τα καλα του παρελθοντως, κοιταμε μονο την φινετσα και ποσο πορτ μπαγκαζ εχει...
εκει που πρεπει να κερδιζει συνεχως ποντους η χοντα , εκει τους χανει τελικα...
απο οτι φαινεται τελιωσαν οι εποχες που τα αυτοκινητα με 185 (ραλλυ) και 205 (type R) πελμα λαστιχου μπορουσαν να ξεσκισουν πολλα δηθεν γρηγορα αυτοκινητα....
-
Για να δούμε λοιπόν αν το νέο , βαρύτερο, με σάπια ανάρτηση, φαρδιά μαρκετινίστικα λάστιχα και χωρίς περισσότερη δύναμη θα είναι πιο αργό σε μια πίστα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για να δούμε λοιπόν αν το νέο , βαρύτερο, με σάπια ανάρτηση, φαρδιά μαρκετινίστικα λάστιχα και χωρίς περισσότερη δύναμη θα είναι πιο αργό σε μια πίστα.όπως γνωρίζεις , ενα αυτοκίνητο δεν ειναι μόνο ενας ψυχρος αριθμός σε ενα γυρολογιο μιας πιστας....
-
όπως γνωρίζεις , ενα αυτοκίνητο δεν ειναι μόνο ενας ψυχρος αριθμός σε ενα γυρολογιο μιας πιστας....
Και ομως ειναι (παντα για τα sport μοντελα)
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
όπως γνωρίζεις , ενα αυτοκίνητο δεν ειναι μόνο ενας ψυχρος αριθμός σε ενα γυρολογιο μιας πιστας....
Και ομως ειναι (παντα για τα sport μοντελα)
H Z06 είναι πιο γρήγορη από την 430 σε πίστα. Πιστεύεις ότι η Ζ06 είναι πιο σπορ από την 430?
-
Καλά πάντως μάπα ή όχι το νέο R, με τόση φασαρία που γίνεται, κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους.
Honda Civic Type-R 2007