-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εχουν ζητηση και γι αυτο πουλανε
Τα πιο παλια μοντελα της Fiat ειναι σε γελοιες τιμες,πχ Fiat Tipo παιρνεις ενα και το εχεις standby αν σου παθει κατι το βασικοΞάδερφος ψάχνεται για νέο οικονομικό στην αγορά αυτοκίνητο στα 12.500-€.Έχει καταλήξει στο tipo 1.4 95hp HB στην έκδοση pop που είναι ακριβώς στα χρήματα που μπορεί να διαθέσει. Κάποιες γνώμες για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και κινητήρα; Από αξιοπιστία πώς τα πάει;
-
Έγκλημα της Fiat που ΔΕΝ κυκλοφορεί το Tipo σε έκδοση με φυσικό αέριο.
-
+1 θα ξεπουλαγε κυριολεκτικα. Να ταν και κανα 1500 αρι φθηνοτερο απο τα βαγκ και με μεγαλο ρεζερβουαρ βενζινης
-
Ο χρήστης alf έγραψε:
Εχουν ζητηση και γι αυτο πουλανε
Τα πιο παλια μοντελα της Fiat ειναι σε γελοιες τιμες,πχ Fiat Tipo παιρνεις ενα και το εχεις standby αν σου παθει κατι το βασικο [emoji38]Ξάδερφος ψάχνεται για νέο οικονομικό στην αγορά αυτοκίνητο στα 12.500-€.Έχει καταλήξει στο tipo 1.4 95hp HB στην έκδοση pop που είναι ακριβώς στα χρήματα που μπορεί να διαθέσει. Κάποιες γνώμες για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και κινητήρα; Από αξιοπιστία πώς τα πάει;
Φίλος το έχει με τον 1,3d και είναι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης, σχεδόν ένα χρόνο δεν χρειάστηκε τίποτα.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Αν αγόραζα αυτοκίνητο τώρα και ήθελα κάτι με χώρους σε χαμηλή τιμή , το tipi θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είχα τη τύχη να μιλήσω με έναν Ιταλό που αν και δεν ήταν fun της Fiat μου είπε ότι είχε ένα ξάδελφό του δούλευε σε ένα από τα εργοστάσια της Fiat και του είχε πει ότι μπορεί να μην έχουν την Ιαπωνεζικη αξιοπιστία, αλλά ανταλλακτικά βρίσκεις και στο περίπτερο (που λένε) και σε χαμηλές τιμές.
-
Για όποιον δεν έχει πρόβλημα με τα σκληρά πλαστικά τότε το Tipo είναι πολύ καλή περίπτωση στα μικρομεσαία χάτσμπακ.
Εμένα πάντως τα μαύρα σκληρά πλαστικά του μου έδωσαν την εντύπωση ότι είναι από αυτά που κρατάνε μια ζωή. Δεν είναι τα φτηνιάρικα πλαστικά, που ζουλιούνται που είχαν κάποια παλιά Κορεάτικα π.χ. το Aveo... -
Καλησπέρα στην παρέα.
Νέος χρήστης και νέος ιδιοκτήτης ενός Fiat Panda cng.
Έκανα εγγραφή στο φόρουμ για να μοιραστώ την μαζί σας την εμπειρία μου με το after sales της εταιρείας καθ'ότι προέκυψαν κάποια θέματα με το αυτοκίνητο και θεώρησα ότι η 5τη εγγύηση που δίνει η εταιρεία θα είναι παρούσα.
Λάθος.
Το αυτοκίνητο μου παραδόθηκε την 1 Φεβρουαρίου 2019 και μέχρι στιγμής έχει γράψει 9200χλμ περίπου, μιλάμε για ένα ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ αυτοκίνητο.
Από την πρώτη σχεδόν στιγμή αντεληφθηκα στο ένα από τα ελαστικά μια διπλή εσοχή στο πλαϊνό τμήμα του(όχι καρούμπαλο), αμέσως απευθύνθηκα στην αντιπροσωπεία όπου με ενημέρωσαν ότι τα ελαστικά δεν είναι δικαιοδοσία της εταιρείας αλλά του εκάστοτε κατασκευαστή του ελαστικού.....
Μετά από λίγο καιρό ανακάλυψα ότι το καζανάκι της εξάτμισης έχει ένα μεγάλο λεκε από σκουριά (!!!) μεγέθους όσο ένα μεγάλο πορτοκάλι , ξανά στην αντιπροσωπεία όπου έστειλαν αίτημα στην εταιρεία μαζί με φωτογραφία του ελαττώματος όπου και θα περίμενα να με ειδοποιήσουν για την εξέλιξη του αιτήματος.
Πέρασαν αρκετές ημέρες και αποφάσισα να επισκεφτώ ξανά την αντιπροσωπεία για να μάθω νεότερα αλλά και να δείξω άλλο ένα ελάττωμα στην βαφή (;) του αυτοκινήτου όπου το χρώμα στην πίσω πόρτα από την μεριά του οδηγού στο κολωνάκι, έχει ραγίσει λόγω εξογκωματος στην λαμαρινα.
Εκεί πληροφορήθηκα ότι η εξάτμιση 'έτσι είναι'.... φυσιολογική και ότι η σκουριά είναι επιφανειακή.....στην εμφάνιση του νέου ευρήματος μου απαντάνε ότι πρόκειται για χτύπημα που έφερε το ράγισμα και ξεφλούδισμα στο χρώμα.
Για να καταλάβετε, κάτι μέσα στο 'τελάρο' της πόρτας το χτύπησε εξού και το εξόγκωμα και έγινε ότι έγινε !!!!!
Δηλαδή φταίω εγώ (;) το μικρό πράσινο καλικατζαρακι μέσα στην στρατζαριστη λαμαρίνα (;) δεν γνωρίζω.
Για να μη σας κουράζω άλλο απευθύνθηκα στην εταιρεία μέσω της φόρμας επικοινωνίας που διαθέτει και μόλις πριν λίγο με ενημέρωσαν λέγοντας μου ακριβώς τα ίδια που μου έλεγαν τόσο καιρό..... δηλαδή μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται για να έχουν γνώση οι φύλακες.
Ας μου γράψει κάποιος πως ανεβάζουμε φωτογραφίες για να ολοκληρώσω το ποστ με τις φωτό από το αυτοκίνητο.
Ευχαριστώ. -
-
-
-
Για το ελαστικό, όντως δεν είναι θέμα τις Φίατ ή της οποιασδήποτε εταιρείας αυτοκινήτων...τα ελαστικά δεν καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή του αυτοκινήτου.
-
Η εξάτμιση όντως μοιάζει επιφανεικός 'λεκές' και όσο δεν επηρρεάζει την λειτουργία της εξάτμισης (μπορεί να μείνει έτσι για χρόνια χωρίς πρόβλημα), δεν υπάρχει περίπτωση να το αλλάξουνσ την εγγύηση. Είναι συχνό φαινόμενο στην επιφάνεια γυμνού μετάλλου.
-
Το θέμα με το χρώμα όντως είναι σοβαρό! Το ερώτημα όμως είναι εαν έγινε από κατασκευαστικό λάθος/ελλάτωμα ή από δικιά σου απροσεξία. Αυτό πρέπει να αποδείξεις και μάλλον είναι κάτι αρκετά δύσκολο. Εκεί είναι θέμα 'καλής θέλσηης' της εισαγωγικής αλλά και του αντιπροσώπου πόσο θα πιέσει την εισαγωγική.
-
-
Μπορεί να μου πει κάποιος πώς μπορώ να χτυπήσω το κολωνάκι και να πετάξει εξόγκωμα;
-
Ο χρήστης teo mak έγραψε:
Μπορεί να μου πει κάποιος πώς μπορώ να χτυπήσω το κολωνάκι και να πετάξει εξόγκωμα;Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό από δικιά σου υπαιτιότητα...το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να πιάστηκε κάτι (π.χ. η πόρπη της ζώνης) ανάμεσα στην πόρτα και την κολώνα.
Εαν κατάλαβα σωστά η εισαγωγική σου είπε ότι εσύ προκάλεσες την ζημιά? Σου είπαν με ποιό τρόπο?
Σίγουρα η εισαγωγική θα είναι πολύ 'εφευρετική' για να γλυτώσει την εγγύηση.Εσύ χρειάζεται να πιέσεις και να πείσεις στον αντιπρόσωπο που το πήρες ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να προκλήθηκε από εσένα και είναι ξεκάθαρα κατασκευαστικό ελλάτωμα.
-
Δυστυχως η κατασταση στη Fiat δεν βοηθαει
Αν μπορουν να αποφυγουν κατι,θα το κανουν. -
Καλημέρα! Να ρωτήσω, στα πόσα χιλιόμετρα χρειάζεται αλλαγή των μπουζί στα FIAT Punto (mk1);
-
Καλήμερα παιδιά. Έχω ένα Fiat bravo 2008 tjet.. Στην προσπάθεια να περάσω led λαμπες δεν ξέρω τι εκανα και μου έκαψε ασφαλια της συγκεκριμένης λάμπας...
Ύστερα αφού άλλαξα την ασφαλια με του πισω φωτός ομηχλης, όταν έβαλα μπρος το αμάξι κάνει ένα θόρυβο το κανταν γιατί παίζουν στιγμιαία τα οργανα, μιδενισε την ώρα, αναβοσβήνει ο μετρητής χιλιομέτρων και μου έχει ανάψει το λαμπάκι του αερόσακου.... Κατι διάβασα ότι ίσως να παίζει με τις γείωσης (σε καθε λαμπα έκανα ξεχωριστή γείωση γιατί αυτή που βρίσκεται μέσα στο φανάρι ήταν πολυ κοντή και δεν χωρούσε το χέρι.)
Καμια βοήθεια??Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εάν κατάλαβα σωστά, τώρα έχεις μια κενή θέση στην ασφαλιοθήκη στην θέση του 'ομίχλης'.Με μια νέα ασφάλεια ίδιας προδιαγραφής μπορεί το ζήτημα σου να λυθεί.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εάν κατάλαβα σωστά, τώρα έχεις μια κενή θέση στην ασφαλιοθήκη στην θέση του 'ομίχλης'.Με μια νέα ασφάλεια ίδιας προδιαγραφής μπορεί το ζήτημα σου να λυθεί.Πραγματικά λύθηκε το πρόβλημα!! Ευχαριστώ Πολύ!
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να 'σαι καλά φίλε. Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα και πάλι φόρουμ.
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ac/clima του fiat bravo 150 sport 2008 μου.
Το πρόβλημα έχει ως εξής..
Δεν μπορώ να ρυθμίσω τον αέρα μπροστά στο ταμπλο και στα πόδια. Έχει κολλήσει να φυσάει μόνο απο παρμπριζ και στις πλαγιές κολόνες μπροστά.
- Στην δεξιά πλευρά μπορώ να ρυθμίσω θερμοκρασία από κλίμα κανονικά, απο δεξια θα φυσάει η τέρμα ζεστό ζεστό η κρύο ανάλογα τις διαθέσεις του.. Κάνει ένα γκλουπ και αλλάζει από κρύο σε ζεστό η το ανάποδο χωρίς να μπορώ να το ελέγξω.
Πιστεύετε είμαι θέμα κλαπε?? Η πάμε για βαπορετα?
Μια παρατιρισει.. Όταν ακόμα γύριζε η έστω έκανε να γυρίσει πχ στα πόδια η μπροστά, δεν είχε πίεση ο αέρας..
Βγάλε τον πόλο τής μπαταρίας κάνα 5 λεπτό... παίζει να στρώσει...
-
Καλησπέρα και πάλι φόρουμ.
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ac/clima του fiat bravo 150 sport 2008 μου.
Το πρόβλημα έχει ως εξής..
Δεν μπορώ να ρυθμίσω τον αέρα μπροστά στο ταμπλο και στα πόδια. Έχει κολλήσει να φυσάει μόνο απο παρμπριζ και στις πλαγιές κολόνες μπροστά.
- Στην δεξιά πλευρά μπορώ να ρυθμίσω θερμοκρασία από κλίμα κανονικά, απο δεξια θα φυσάει η τέρμα ζεστό ζεστό η κρύο ανάλογα τις διαθέσεις του.. Κάνει ένα γκλουπ και αλλάζει από κρύο σε ζεστό η το ανάποδο χωρίς να μπορώ να το ελέγξω.
Πιστεύετε είμαι θέμα κλαπε?? Η πάμε για βαπορετα?
Μια παρατήρηση .. Όταν ακόμα γύριζε η έστω έκανε να γυρίσει πχ στα πόδια η μπροστά, δεν είχε πίεση ο αέρας..
FIAT FORUM