-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Easter egg στο Punto!
Δεν ξέρω τι έκανε η Φίατ με τις απλές εκδόσεις του μοντέλου, πάντως αν στη θέση της πλαφονιέρας έχεις καπάκι πχ τότε μάλλον δεν αποτελούσε μέρος του εξοπλισμού, ο μονταδόρος στη γραμμή παραγωγής πήγε να την προσθέσει, είδε το καπάκι και την άφησε για πρωτοχρονιάτικο μπουναμά στο αυτοκίνητο.υπαρχει η θεση κανονικα! και την τοποθετησα μια μερα και μπαινει οκ! απλα δεν ξερω αν εχει τις καλωδιωσεις! στο πρωτο service οταν παει, θα την τοποθετησω σιγουρα, απλα για ρευμα δεν ξερω αν εχει ετοιμες καλωδιωσεις ή αν πρεπει να παρω απο αλλου ρευμα! στην ουσια ενα λαμπακι θελει και συνδεση στο ρευμα!
-
Το λογικότερο είναι να εχει έτοιμη την καλωδίωση.
-
-
οτι πιο τσιπικο εχω ακουσει......
-
Είχε φτιάξει η Fiat πρωτότυπο 5θυρο Cinquecento το 1992;
-
Για το cinque δεν ξέρω, αλλά το παρακάτω σχέδιο είχε προταθεί για τον αντικαταστάτη του, που από ότι είχα διαβάσει θα λεγόταν seicento ή topolino:
Τελικά δεν επιλέχθηκε και το πήρε η Daewoo και μοσχοπούλησε...
-
Αναγκαστική αλλαγή ιμαντων σε Grande Punto 3,5 χρόνων με μόλις 34.000 χλμ !!!
Αν ειναι δυνατόν...
Παρουσίασε ξαφνικο συνεχή έντονο θόρυβο και η γνώμη 2 διαφορετικων μηχανικων ήταν άμεση αλλαγή ή να τους κρατήσω με ρίσκο και δική μου ευθύνη.
Παει η 250αρα εκεί που δε περίμενα. -
Τεντωτηρας? και σου αλλαξαν ολο το σετ τελικα?
-
Για τι μοτέρ μιλάμε? Τα Fire 1.2 (σίγουρα) και 1.4 (νομίζω) γράφουν ρητά στο manual για αντικατάσταση ιμάντων στην 4ετία ανεξαρτήτως χιλιομέτρων. Οπότε ήσουν κοντά.
-
Δεν τα άλλαξα ακόμα αλλα θά γινέι άμεσα, σκέφτομαι και την αντλία νερού.
-
Ήταν ο τεντωτηρας αλλα και ο άλλος ιμάντας δεν ηταν και τοσο καλός...
Πολύ ξερός με μικρό χαρακιές πανω του.
Ειναι ο 1,4 βενζίνη starjet.
Ειναι στα 4 χρονια θεωρητικά αλλα δε περίμενα να 'χτυπήσε' με τοσο λίγα χιλιόμετρα. -
Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να νου συστήσει συνεργείο για Fiat Bravo (της πεθεράς μου) στη Θεσσαλονίκη ανατολικά (κατά προτίμηση περιοχή Καλαμαριάς);
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
έχεις pm
-
γεια χαρα , μολις με καλεσαν για ανακληση λογω πολλαπλασιαστων στο twinair μου.Ηξερα πως ειχε βγει μια οδηγια στην Αγγλια πριν καποιους μηνες , κανας αλλος με twinair που να ενημερωθηκε.?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 1&catid=43
Ομορφό...μου φαίνεται...
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=199131&catid=43Ομορφό...μου φαίνεται...
εχει εντονες γραμμες... και εχει και στοιχεια απο το παρελθον! αλλα δεν μου αρεσει και τοσο...
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=199131&catid=43
Ομορφό...μου φαίνεται...
εχει εντονες γραμμες... και εχει και στοιχεια απο το παρελθον! αλλα δεν μου αρεσει και τοσο...
καλά θα κάνει να βγάλει καποιο καινούριο σχέδιο, αλλιώς θα κλείσει
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=199131&catid=43
Ομορφό...μου φαίνεται...
καλά θα κάνει να βγάλει καποιο καινούριο σχέδιο, αλλιώς θα κλείσει
Μόνο για ανοργασμικες οφις μπιτσις και πρώην μικοροτσουτσουνους τραβελοπουστες
-
κανένα επάγγελμα δεν ειναι ντροπή
-
http://www.autocar.co.uk/car-news/industry/fiat-stops-500-range-expansion
*Το τελευταίο μοντέλο του 500 θα είναι το 500Χ και στη συνέχεια η Fiατ θα στραφεί στη διεύρυνση της γκάμας του PandaΥπάρχει ένα όριο στα μοντέλα που μπορούν να φορέσουν το σήμα του 500 «χωρίς να διακινδυνεύσεις να την αξία και τα γονίδιά» του βασικού μοντέλου. Αυτά είπε το μεγαλοστέλεχος της Fiat, Τζιανλούκα Ιτάλια, που δρομολογεί το Panda σε ανάλογη διεύρυνση της γκάμας του με αυτής του 500. Απαντώντας δε στην παρατήρηση ότι η Fiat διακινδυνεύει να χάσει μέρος από τη γοητεία του ονόματος 500, ακολουθώντας την γκάμα του Mini κατά πόδας, ο Ιτάλια είπε: «Μιλάμε για ένα-δύο μοντέλα που έλκουν την καταγωγή τους από το αρχικό 500 και όχι για πολλά. Το Mini είναι μάρκα. Το 500 όχι. Η Fiat είναι η μάρκα, πράγμα που δεν χρειάζεται να κάνει το 500. Υπάρχει ένα όριο».
Η Fiat πρόσθεσε πρόσφατα το 500L στην γκάμα του 500, ένα 5θέσιο στιλάτο MPV. Μια 7θέσια XL έκδοση θα ντεμπουτάρει τον Σεπτέμβριο, ενώ ο Ιτάλια επιβεβαίωσε την έλευση ενός μικρού SUV, του 500Χ, μέσα στο 2014. Και συμπλήρωσε ότι το 500Χ θα μπορούσε να είναι η κερκόπορτα για τα μικρομεσαία (C-segment), αντικαθιστώντας το Bravo. Ο Ιτάλια λέει ότι πέραν του 500Χ δεν θα υπάρξουν άλλες πρόσθετες εκδόσεις στην γκάμα του 500, αποκλείοντας ρητά κουπέ και ρόουντστερ μοντέλα.
Panda vs Punto
Αυτό αφήνει χώρο στη διεύρυνση της γκάμας του Panda, περιορίζοντας έτσι την ανάγκη για αντικατάσταση του Punto. Στο σημείο αυτό, ο Ιτάλια παρατηρεί ότι υπάρχουν «όλων των ειδών οι πιθανότητες» για το πώς το Panda θα μπορούσε εμπλακεί και πόσο θα μπορούσε να μεγαλώσει το υφιστάμενο μοντέλο για να γίνει ο φυσικός αντικαταστάτης του Punto.
«Ό,τι και να κάνουμε με το Panda, αυτό θα παραμείνει λειτουργικό και προσιτό οικονομικά», λέει ο Ιτάλια.Η Fiat έχει αναθαρρήσει από την επιτυχία και την αποδοχή του Panda, ειδικά στις εκδόσεις Trekking και 4x4. Η επιτυχία αυτή φέρνει και μια έκδοση που θα αντικαταστήσει το παλιό Panda 100 HP, που δεν ήταν προγραμματισμένη, οσονούπω στην παραγωγή.
*
FIAT FORUM